Watkykjy se kakgevaarlike onderbroeke nou in stock!

In Zefshop deur griffin

Ahoy, Watkykertjies!

Nou beskikbaar – super limited edition, high quality kakgevaarlike onderbroeke, ge-import van die UK af met die Watkykjy logo embroided in goeie ou Spuit Afrika. As hierdie babies eers uit stock uit is doen ons nie weer 'n reprint nie. Lekker comfy support vir your zaber en ballas, maar smoof genoeg vir 'n opwindende broeknaai.

Ons het aanvanklik 48 laat maak, maar het vir so paar van ons goeie tjommies van die goed as persente gestuur en op die ou einde so net oor die 30 in stock beskikbaar gestel. Bundle dit sommer as 'n persent saam met 'n rol Julius Malema kakpapier of twee. (check, gooses – Valentine's Day is net om die draai)

As wit nie jou kleur is nie, beteken dit dat jy nie jou hol met genoeg confidence kan afvee nie.

Slat uit by http://www.zefshop.com om die outjies aan te skaf.

kakgevaarlik

Hierdie post is 229 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,788 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy se kakgevaarlike onderbroeke nou in stock!