Up the bum, no babies.

In Snotstories deur Christo Brandbruggies17 Eiertjies

Soos bra Griff gemention het, het ons almal se voornemings vir 2011 lankal hulle gatte gesien. “Ophou rook”  was al “net een qwaai saam met my bobier” na “max 5 ‘n dag” na “’n Styvesant pussy-pack 10’s” al die pad terug na ‘n hele  pakkie Styvesant  V12’s ‘n dag. No surprises here. Die mens is uiteraard ‘n kak spesie wat nie dinge wil doen wat nie lekker is nie, soos om op te hou rook, rondnaai of steel, (veral as jy vir die regering werk) om net ‘n paar te noem.  Ag maar kom ons faff nie te lank oor die kleiner dingetjies soos die toilet seat natpis of tjommies wat poep in jou kar nie, dis minor. 

‘n Goeie voorbeeld van ‘n “not-so-minor” gewoonte is een wat in 2010 begin kop uitsteek het. Die neiging om  kinders te begin uitspoeg soos ‘n fokken HP printer papier uitskiet na ‘n cartridge change. Jy raak angstig en skiem “Waar de fok sit ek die ding af??!” En erens in ‘n woud suutjies-bekak ‘n paar bome hulleself..

onderEk het nog nooit ‘n baby boom gesien soos in 2010 nie. Verskoon my asseblief vir die gebruik van so ‘n kak term. Dankie. Oral waar ek gegaan het hierdie holidays is dit net girls met babas op die heup of in die pens. Meer prams as trollies in die mall ek fokken sweer. Baba swat skree in die Spur, skree in die Spar, skree in die bar, skree in die fokken BP se ablutions en die soet aroma van Johnsons & Johnsons en baba kak agterlaat . FOR WHAAAAT?!!? Dis hectic my broe. Maar ek verstaan nie, het mense dan meer gezaber die afgelope jaar? Of het hulle net ophou effies en pille gebruik? Ek hoop mense dink in 2011 twee keer voor hulle besluit om voor t te plant. Dra effies tjaaina, trek uit voor jy spuit. Want julle het nou lekker kak gemaak vir ons ALMAL. Nou sit ons met die gebakte pere. Pere wat skree, huil, en wat like om in hulle klere te kak.

Hierdie post is 556 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,259,023 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesUp the bum, no babies.

Comments

 1. Hokken Fonger

  Dis so fokken waar! My chick het my saam gesleep in Desember om Herrie Potgieter te gan check. Daar was seker maklik 10 fokken baba's in daai hele Nu-Metro, fokken half nege in die aand my blare… FOR FUCKS SAKE, daai fokken maaksel van jou sal nie deur die ding slaap nie, die movie is poes hard. HY GAAN WAKKER WORD EN HY GAAN BEGIN SKREE! Ek fokken weet die movie is kak, maar ek wil nie nog kak ruik wanneer ek daar sit nie. Dis nie my skuld as jy nie kan birth control gebruik nie, so moenie my lewe versuur oor jy nie jou poes kan regulate nie. Jissis!

 2. Prof. Bokrol

  Fok, jy praat my taal – elke chick by die werk het 'n baba, en sommige het selfs twee enkelbyters die afgelope 3 jaar of so uitgedruk. En ek wil my bekak as ek deur die middestad ry en daar loop oral illegals wat 'n tas sleep (dan is die chick nog nie eers 30 nie…) met 'n snotneus van so 4 jaar aan een hand, een van so 2 jaar aan die ander hand, een op die rug en 'n pens wat alweer staan asof sy 'n waatlemoen ingesluk het. Naai by all means maar jassas mense, hou op aanteel! Die planeet gaan dit nooit hou nie – ons gaan genuine opeindig soos die Morlocks nadat ons alles opgevreet het op hierdie planeet. Fok my, ek is bly ek leef nie meer oor 50 jaar van nou af nie…

 3. Dirk Diggler Diktros

  Dink so daaraan medebroers in die verknorsing:  daar is niks jagser as n bloupens chick nie, en hulle soek hom sommer innie chutney, a.k.a. valietjie wat se pffffft…

 4. pop

  Die kinders is nie vir my so erg nie. Dis die blêrrie ouers wat nie hul "new age never get 'n pakslae" kinders kan beheer nie, wat my 'n gatkramp gee. Maar daai is 'n ander topic. 

 5. Vlaknaai

  Ek skiet gewoonlik innie hol , maar die tjerrie tune dit gee haar sooibrand !!

 6. Georgeofthejungle

  @ Prof: ek stem dit is 'n katarsis van epiese proporsies gaan check http://www.worldometers.info/ om te sien hoe diep in die kak ons werklik is. daai fokken stats hardloop laat die byle huil. die ergste is die verskil tussen geboortes en sterftes. mense gaan hopeloos te stadig dood. daar is huidiglik "net" 7 biljoen mense en die aarde het net kapasiteit vir 12 biljoen – teen die groei rate is ons diep in die kak!

 7. sickmindfreud

  @ Marinda. So 'n bek moet jam kry;  …ag ek bedoel so 'n hol moet KY kry

 8. FrikkieBeytel

  Ek staan by my vroeere standpunt dat dit mense is wat nie kan "bekostig" om kinders te he wat dit kry nie. Die kinders kry 'n kak opvoeding want daar is nie geld en tyd met al die fokkertjies rond om 'n behoorlike opvoeding te gee nie. Dan het almal nog boonop human rights en hulle demand en demand en wie betaal op die ou einde? Social welfare is 'n duur storie – vra die Britte.    

 9. Smee

  Die probleem met Holnaai is, dat jy die volgende dag net KY kak.

 10. Prof. Bokdrol

  Smee, jy het nou my volle aandag – and you know this how, please?
  Georgeofthejungle (fok nou moet ek eers weer my vingers in 'n ysbak dompel vir 'n ruk – kry vir jou 'n afkorting 'seblief!) 12 biljoen is die tipe kak wat al die oliemaatskappye op DStv mens wil laat glo, gee die natuur sy gang en 3 biljoen is die soort van balanspunt en ewewig wat ons behoort te bereik. Fokkit, waaaaar is daardie volgende asteroide tog???

 11. Smee

  Ai prof, ek hou jou nou al solank in die donker. Moenie worry nie, ek's nie gay nie. Ek is 'n chick en was al baie in die hol genaai.

 12. Prof. Bokdrol

  Thanks Smee – ek is van nature maar net moer nuuskierig! Ek's oukei met alles en almal "consensual" – dinge soos verkragting en kinders en diere ensovvorts is egter fokken erg af en verdien die doodstraf (of op die heel minste 'n tottie-afkap.) Nou weet ek ook sommer hoekom jy my in die begin wou opfok – ek sê mos juis nett nou die dag vir Kakhuis ek het die gawe om chicks af te pis, en wragtag…Smee is 'n chick!

 13. Georgeofthejungle

  @ Prof. fok ja wat – AIDS het toe nie gewerk soos wat almal gedink het dit gaan nie né. terloops in die vervolg tik net GOTJ. ons is mos nou in die acronymphomania era. doos

 14. Prof. Bokdrol

  GOTJ (ahhh dis beter…) ek wil darem net kwalifiseer dat dis 100% OK vir gemiddelde, opgevoede, intelligente mense om met 2 snotkoppe ten minste hulself te vervang – natuurlike "attrition" sal dan steeds die bevolking stadig afbring. Maar hierdie kak soos Bra Jakes die Prez wat 21 (and counting) fokken klein enkelbyters uitnaai is fokken waansinnig! So van hom en sy 8 of 9 gooses is daar in EEN geslag sommer DUBBEL die bevolking?? Goeie fok, as almal dit gedoen het was hierdie planeet binne 3 geslagte in sy vierkantige fok-jou in.

Gooi Comment