Sean Met Die Bril – Skouhuis (Nie Radio Vriendelik)

In Kief musiek deur griffin12 Eiertjies

Ons het so week of wat terug vir julle 'n tune genabrilbandamd "Skouhuis" hier op Watkykjy gelooi en dit lyk of julle dit meerendeels gesmaak het. Die band se naam was onbekend aan ons, maar die outjies het uit die donker na vore getree. Hulle was moerse verras gewees om hulle tune op Watkykjy te speck 'n hele klomp jaar later na hulle dit record het.

Die band staan deesdae bekend as "Sean Met die Bril" en die ouens woon steeds in Bloemfontein. Hulle gooi progressive rock vibes en bestaan uit:

Hardy Le Roux – Lead Guitar
Paul Carter – Bass & Boogie
Buff – Drums
Sean Met Die Bril – Guitar & Vocals

Die bra's was so chuffed gewees dat hulle die song "Skouhuis" sommer gaan pannelbeat en revamp het en weer vir ons gestuur het. Nou skiem ons hier by Watkykjy dat daar buite 'n hele paar Watkykertjies is wat film studente en aspirant music video boffins is wat maybe sal belangstel om vir "Skouhuis" 'n befokte music video aan mekaar te slaan. Kontak ons met so paar videos wat julle al create het en dan kan ons die details aanpass vir die band. Obviously sal jy en jou tjommies dit uit die goedheid van julle harte doen. Ek is seker die band sal vir julle kos en drank en goeie geselskap gee in ruil. Ons soek nie Lianie May tipe videos nie. Ons bly in Suid-Afrika, nie Nollywood nie.

Jy moet in elk geval iets cool doen vir jou portfolio. Jy kan net sowel in Bloem gaan party virre naweek.

Hier is die band se Facebook profile http://www.facebook.com/seanmetdiebrilband

En hier is die revamped tune:

Sean Met Die Bril – Skouhuis (Nie Radio Vriendelik)

Hierdie post is 177 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,507 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSean Met Die Bril – Skouhuis (Nie Radio Vriendelik)

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Hierdie is poescool.  ek het laasweek op hulle ook gekomment.  Trek n Antwoord – kry hierdie en julle songs in Belgie, Nenerlands en derglike lande. Kry n agent want julle nie naai nie.  Vergeet daarvan om dit BAIE GROOT in SA te slaan, die manne wat skiem hulle kan produce en bemark almal naai rotte op crack. DDD

 2. Twister

  Ma se hare! Next level!! Dit skop nog meer gat as die ou version. Gaan international na dutch-land en belg-land!

 3. Poeskop

  Fok my Flenters!!!! Julle ouens ROCK!!! Ek stem saam m et DDD….kry vir julle 'n agent wat julle nie net wil naai nie…..julle MOET dit doen

 4. Mel Munro

  Love dit! Mis sommer nou Mystic as julle daar jam! Good one!

 5. Monex

  As jy gelukkig genoeg is om dit te vind bly ingeskakel want jy hoor dalk net die beroemde house band Die Radio Kalahari Orkes wat trots staan onder hulle slagspreuk . n Honderd Jaar Agter Die Tye.. en Oppie Spoor.Hulle musiek kom van n ou plek diep in die grond met Afrikaans-Maleierliedjies boeremusiek en watookal nuttig hulle in die langpadstof mag gevind het. In 2009 was hulle terug met hulle derde album Heuningland n hutspot van musikale style met vele talentvolle gaskunstenaars onder andere Valiant Swart Chris Chameleon en Jack Parow.

 6. Johan Swarts

  Ek't baie meer van die eerste weergawe gehou.
  Hier's heeltemal te veel distortion en te min volume op die vocals.

 7. Dirk Diggler Diktros

  Bly om te sien daar lyk my gebeur its.  Bel Shifty Records of iets, ek weet nie of hulle nog operate nie, try 1023 en soek hulle op..
  OF natuurlik ;-))
  Hulle het n moerse website, http://www.shifty.co.za wat al hulle details het.
  Beste wense, Groente en Vrugte DDD

Gooi Comment