SAPS employ nou “handicapped” mense ook

In Park soos 'n poes deur griffin4 Eiertjies

Ek kom uit by die Fruit Stop in Gezina, PTA. Die fokker jong poliesman kom by die parking ingery, kyk rond en sien daar is nie naby parking aan die deur nie. Speck toe nou hierdie lekker spot reg by die deur. Park daar en klim met sy stink houding uit en loop by die shop in – ek het amper vir hom hande geklap want hy kan loop!!

Bly om te sien SAPS employ nou “handicapped” mense ook…

Cheers

Marius
Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

griffinSAPS employ nou “handicapped” mense ook

Comments

  1. Anonymous

    Jy moet asb volgende keer die nommerplaat ook afneem. Verkieslik so met jou horlosie ook in die prentjie. Ek het dit al baie gedoen. Stuur dit dan orals rond, onder andere ‘n paar polisie email adresse, koerante, besighede , pelle, ens.

  2. PonkieDiel

    By die Spar in Nigel se handicapped parkerings is ‘n sign wat sê “Stupidity is not as disability”. Nou weet ek op wie dit gerig is…

Gooi Comment