Netcare braai lekker, ambulans en al

In Kak companies deur griffin14 Eiertjies

Goeie dag
 
n Netcare braai
 
Kyk hoe gebruik hulle die ambulans se bed vir stoele, en hoe le n Heineken bottel langs die bed. Netcare se grootbaas het nogal n kragtige brief terug gestuur om om verskoning te vra, so ek dink daar is n paar poste oop by Netcare na die foto.
 
Groete,
Anton

(click vir groter)

netcare braai

Hierdie post is 98 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,950 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNetcare braai lekker, ambulans en al

Comments

 1. joupa

  Iemand hier het vanfokkentastiese sig want ek kan nie eers die bottel sien nie nevermind die label lees. Miskien kan hy/sy/dit  bietjie NASA contact want ek is seker hulle sal in human teleskope belang stel.
   
  Cheers vir eers

 2. Barry

  Dit is in "Retardsbay" geneem. Daar verbaas fokkel my nie! Ek herken daai piekniek spot in Navel Island. Die polisie rook ook baie zol daar.

 3. jacques

  op n sick manier mis ek naval, die only plek in die land waar jy langs die pad en langs die see kan sit op die selle tyd en doos dronk word

 4. FlinkDinkVink

  Die POESE! Terwyl hulle 'n flatty op die vuur sit, kon hulle iemand gaan gelp het wat dalk in 'n kar ongeluk was of iets. Ek hoop hulle fire die fokkers.

 5. Ferdi

  Ag nee, ek dink dis bok befok
  DIe ouens het 'n kak job, om heeldag bloed lekke te panelbeat, stinkbekke en vrot vleis te help net om 'n lewe te spaar.  Ou mense, jong kinders, dronkgatte what ever…..
  Gee hul wat dit hul toekom, mens is mos maar mens en 'n end van die jaar afskeid of net 'n lekker cool down is mos maar kak sonder 'n ou knertjise.
  EK wil in elk geval nie daai job hè nie.
  Ferdi
  Kak Warm Kaapstad

 6. dirk diggler diktros

  Ek het epilepsie gehad en grand mal status epilepticus ingegaan.  dis nou as jy permananet die ritteltits het en soort van uitgepass is.  Dan het n ou ICU hospitalisasie nodig.  Ek is 6 ft 7 dm en weeg 135 kg.  Netcare was gebel maar almal was besig, dit was deur die dag.  Dit het vier mense gavat om my in n kar te kry, ek skop toe sommer die windscreen uit en sny my been merdes/  Ek spandeer 3 dae in ICU.  My breinfunksie het n biekie gesieze. n Op latere ondersoek kon 3 ambulanse nie hul bewegings tydens die talle radioroepe verduidelik nie.  As hulle visgevang het of ander ssosiale aktiwiteit aangehad het wat drank, dwelms en dames insluit wil ek se dat ek hul bewonder en hoop hulle was lekker high, lekker gesuip en lekker genaai en kondome vergeet.  Ek hoop hulle stingels droog uit en vrot af en hul vrouens skei hulle.  Amen en sela

 7. Bosbefok

  Thanks Ferdi. Jy's my nuwe beste pel.
  Ek's self n medic en werk so 120 ure n week. So n kans om te sit en fokol doen is nie iets wat gereeld gebeur nie. En wie se in elk geval hulle het gesit en drink, waar is die bewyse? Dalk was hulle besig om te werk. Ek het self al honderd keer langs n dam gesit om seker te maak die dronk omies in spedos verdink nie hulle self nie. En wat maak dit saak of hulle op die bed gesit het, sal julle nou wragtig wil he hulle moet heeldag staan of op die grond sit terwyl hulle daar was om seker te maak almal is veilig?
  Die res van julle ondankbare fokers kan gaan kak vreet.

 8. Janneman

  Bosbefok – daar is net 168 ure in 'n week so slaap jy in jou ambulans? As jy twee dae 'n week afkry sit jy dan 5 skofte van 24 uur elk per week in om die 120 ure op te maak?

 9. Prof. Bokdrol

  Ek is saam met DDD op hierdie een – Ferdi & Janneman, ek het toe ek nog geswot het ook heelwat parameds geken, en hulle voel eerstens 'n fok vir hulle pasiënte (ja party is dalk ondankbare moerskonte, maar dis jou beroep om hulle te help) en het gedink dis moer snaaks om stories te vertel oor hoe hulle rondgefok het – "ja toe ons ou Piet moes oplaai vir 'n krimpie met 'n hartie toe is Piet nog snotters en toe gee hy amper vir die ou ballie 'n shot spirits in plaas van adrenalien'….haa fokken haa, dit kon jy of iemand wat jy ken gewees het, doos. Tweedens, nes die poese langs Retardsbaai se dam het hulle die ambulanse en apparaat opgefok as hulle die moer in is vir die baas – ry die wit kak uit die ambulans en seize die enjin op Vrydagaand, nes die calls begin inrol. Ferdi & Janneman, ek ken julle nie en julle is dalk moerse nice pligsgetroue paraat ouens, maar ek wed jou my piel op 'n kapblok daar is baie sulke fokkers soos die Retardsbaai braaier-naaiers in die rondte. Ongelukkig is dit nou maar jou gekose beroep: as ek by die werk opfok dan werk iemand se PC vir so 'n rukkie nie, as 'n paramed opfok sien iemand sy gat – forever.

 10. Prof. Bokdrol

  Sorry Janneman! Skuld jou 'n trippel brannas & Coke vir naamskending – daai 3rde bier was te veel; ek bedoel Ferdi en Bosbefok (wil nie "natuurlik" sê nie, die WKJ Tos Boek sê dis 'n verbode woord…)

 11. Alexis

  Ag julle – hulle het bemarking gedoen vir Netcare…

 12. Prof. Bokdrol

  …in samewerking met hulle JV partners Heineken?

Gooi Comment