N1 kaal kop kont

In Park soos 'n poes deur griffin

ek ry vanoggend heel rustig 120 op die N1 net voor Beyers Naude in die middelste baan toe die doos net besluit hy kom oor na my baan toe terwyl ek langs hom is sonder enige flickers of fok all… Ek druk vir hom die toeter en wraggies sal die kaal kop kont my vloek omdat ek nie vir hom pad gee nie maar el was eerste in daai baan!

maar oomblike voor dit het hy l die verkeer in die vinnige baan op gehou en n dude met sy Merc het hom warm gevloek… die doos het seker sy rybewys by PEP in n lucky packet gekry….

Groetnis Wonder Woman

31 Jan 2011
Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 577 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,076,183 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinN1 kaal kop kont