Kakgevaarlike Watkykjy onderbroeke

In Kompetisie deur griffin54 Eiertjies

Ons sit binnekort ‘n moerse limited reeks kakgevaarlike witwarm Watkykjy onderbroeke in stock op Zefshop.com. Hierdie outjies kom van die overseas af en is ge-embroid met die Watkykjy logo op en spog met ‘n authentic duursame “Made in Watkijkistan” label agter waar jou crusty crack sit. Die voorkant is lekker ge-pad en ge-shape sodat jou toggos lekker knus en gerieflik kan sit, wat dit ook terselfdetyd die ideale broeknaai broek maak.

Daar is slegs 50 van hierdie outjies vervaardig, maar ons het so hier en daar vir so paar mense begin freebies gee. Op die ou einde sal daar omtrent net 30 van hulle beskikbaar gestel word om te koop en ons doen nie weer ‘n re-print nie.

Ons gee een van hierdie outjies weg. Al wat jy moet doen is om te raai wie ons onderbroek model is. Die tweede foto is bietjie blurry, want ek skiem sy goose wou die ding afpluk en hom bloots ry.

Die eerste persoon wat reg raai, kry ‘n onna in die pos. Sizes sal net in medium, large en extra large beskikbaar wees. Ons gee net een weg en sal julle binnkort laat weet as hierdie garments te koop is. Nog voor Valentine’s Day. Ons fokken sweer.

Hier is solank ‘n oog vol broekpiel:

kakgevaarlik1

Kakgevaarlik2

Hierdie post is 275 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,509 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKakgevaarlike Watkykjy onderbroeke

Comments

 1. dirk diggler diktros

  Prof, jy slaan my dronker as wat die gewone 12 shots smirnoff in n ry doen.  Wat sou jy met n anner ou se gebruikte ondies wou doen, jy is verseker nie een van daaaai tipe manne nie?  En o ja, hindsight = terugblik.  Nie kondensmelkblik nie, maar jy is n slim ou wat versstaan.

 2. Prof. Bokdrol

  DDD dis 'n menslike competitive ding; daai man-panty was 'n mikrometer van my gretige kloue af, toe moet ek gaan slaap omdat my koppie zzzhhwing gemaak het na 'n bottel wyn, en daar raap Laatie met hulp van sy skêr die ding voor my oë weg (terloops, ekstra sterkte Jik kan alles regmaak…) Fokkit, die "sense of loss" is net te erg; dis amper soos toe ek op 5-jarige ouderom moes toekyk hoe die vullislorrie my eerste vlooi-taxi Flaffie in 'n oogwink in 'n blerts roadkill omskep. En daar is net 50 van daai ondies in die ganse heelal – my fok daar is presidente van Spuitieland-republieke met meer kinders (en minder breinselle…) as dit! Raar, man…raar.

 3. Laaitie

  @a daft scots lass. I shall take a picture as soon as I recieve it, Maybe I can join you in HNT?

Gooi Comment