Huilerige mense se briewe #1

In Briewe deur griffin

Ons het so paar huilerige briefies gekry van mense na aanleiding van 'n storie wat Rapport gerun het oor Zefshop. Julle kan ook die res van die stoere boere se huilerige comments hier lees.


 paulina kruger


It is obvious that no money or fame can buy culture. Your "Blink Stefanus – Paulina Kruger (t-shirt)" for sale at R150.00 shows your total disrespect of culture and what it meant to this country, now fucked up, by people like you.

I sincerely hope your business sees it’s ass along with whatever money you invested in it.

People like you that have no respect for the pioneers of this country, should go and stay in squatter camps and live off government grants like the rest of the 40 million sponging on the taxes of the 15 million trying to keep this country afloat with their honest earned salaries!

Kobus


Die Paulina Kruger T-shirt is uiters onsmaaklik en gee ware betekenis aan die woord ZEF !! Nie net spot jy met my en talle ander Afrikaanses en Afrikaners se Erfenis en Geskiedenis nie, maar dit wys ook dat dat jy dalk 'n issue het met Fopdossers! So is jy dalk 'n Closet-case Queen wat self nie uit die kas kan klim nie, en nou moet jy ander se trots so probeer afkraak?! Of is dit dalk dat jy aandag, sensasie of publisiteit vir jou lae-klas produkte soek??
Los bekendes se gesigte, probeer self bekend raak!
Sies!!!

Milo

Hierdie post is 166 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,961 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHuilerige mense se briewe #1