Drama queens

In kak nuus deur griffin3 Eiertjies

drama queens

(shot, Hagen)

Hierdie post is 63 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,190,931 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDrama queens

Comments

 1. Vlaknaai

  My 4×4 gee my 300km op 60 L petrol – so elke tenk ( en dis fokken gereeld) kos my R17 meer . So ons het n keuse . Of jy ry n fokken ordentlike bakkie en kak deur jou ribbes , of koop vir jou n boknaai of n hoesdaai hoenderpoes braai lekker kakker-as-kak karretjie. 

 2. kakhuis

  ek se: die faken governmentt breinspoel ons om petrolprysverhogings te aanvaar. waar is die tyd toe ons gemoan het oor die prys R7=00 was? dis nou al amper R9 en niemand se 'n woord nie? as hulle dit verhoog, dan word dit op so manier gedoen dat ons eintlik bly is daaroor? WADDEFOK????? ek se ook: DIE REGERING SUIG, hulle is fokn beter strategists as wat ons DUNK – suukies suukies skuif die prys op voor ons oe WAKE UP!

 3. Laaitie

  ag fok, ek kon nog n papsak gekoop het met daai skille……..

Gooi Comment