Die Ozzies spoel weg

In Fokken Main Videos deur griffin9 Eiertjies

Daar is slimkoppe iewers wat reken dat SA sulke moerse vloede kry min of meer 3 maande nadat die kak Australia elke keer op so groot skaal tref, met ander woorde plekke soos V-Town gaan oorstroom hier by Maart of April se kant as mens die mense moet glo.

In hierdie video spoel daar so paar tjorre weg en die mense wat die video neem waarksu niemand nie. Kom ons wees nou eerlik, jy sal self ook eers die gemors afneem en daarna aan die mense se deure gaan klop: "Hey ou, jou Holden en jou broer se Ford Falcon het nou net weggespoel, maar moenie worry nie – ek het 'n fokken awesome video daarvan geneem!"

Hierdie post is 56 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,902 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Ozzies spoel weg

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Julle onthou die storie van hoe daar te veel sondaars was toe reën dit 40 dae en 40 nagte on hulle 'n les te leer? Selfde ding hierso – dis nou wat hulle kry omdat hulle skape en kangaroos en goed naai die hele tyd. En as Griffin en die weerkantoor se voorspelling waar is dink ek die van julle in V-Town wat goed naai wat julle nie moet nie sal maar solank moet begin spaar vir 'n rubber duck…

 2. David

  O fokkit Prof, dis halfte van die mense in die Vuildriehoek waarvan jy nou praat

 3. kakhuis

  V-Town is klaar oorstroom ons het gan speck hoe onnerwater die golfcourse is en die boothuise het heelemaal weggespoel. dis soos wanneer daar 'n stukkie rubberwiel langs die highway le, dan is daar 'n moerse opeenhoping van karre. almal ruk hulle nekke om te sien wat aangaan. specktatorvalue.

 4. Prof. Bokdrol

  So jy bly dus in V-Town, Kakhuis? As jy snaakse goed genaai het moet jy maar solank jou watervlerkies begin opblaas…

 5. kakhuis

  sawry 2 disapoint jou prof, jou equation het amper uitgewerk – ek was van daar nou is ek 'n Brakenees. gloeg gloeg soos die Titanic salek maar sink en sharrup want volgens Hangbal moet ek meer  balle  speel  ophou babbel, fakit ek werk nie  meer nie ek foken watkykjy net

 6. Prof. Bokdrol

  Hangbal is 'n doos – steur jou eerder aan mense wat saakmaak, soos ek…   🙂    

 7. dirk diggler diktros

  Wat is die ooreenkoms tussen n vloed in Australiee en die buurvrou se period ?  Niks nie, beide is n mors van vloeistof…(buurvrou is reggemaak).      Verder, Aussies en buurvrou :Fac ut vivasGet a life

 8. Prof. Bokdrol

  OK ek het voor Krismis laas die son gesien en dit reën alweer 'n waterval, het sopas amper neergepoes in 'n dam water tussen die kar en die kantoor en ek is besig om longontsteking op te doen, en daar groei paddastoele en mos op alles (insluitende my klere en meubels. ) Ek wil asb. die naam en kontakdetail van elke fokker hê wat die afgelope ses maande 'n biddag vir reën gehou het !!!

Gooi Comment