Delivery Dooskop

In Park soos 'n poes deur griffin

Kyk hoe het hierdie poes gepark by Fontainbleau Spar

Ek en Cousin het gou uitgespring om vir ons ‘n siekspack te koop by Tops – ons reis in die Golf (ook een van die dae ‘n vintage model) – toe ons nou met ons partytjie sap wil vertrek na ons jol toe – het die dooskop soos sy gat parker – terwyl ek die foto staan en neem – loop die poes verby en sê hy is sorry, maar loop toe in ‘n ander winkel in. Fokken doos – ja, ek net nie pàmpflette gehad nie – next time…

Annie Malan

Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 77 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,142,048 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDelivery Dooskop