Beplan jou 2011 leave days

In Watkykjy Tips deur griffin

Is jy al klaar gatvol vir 2011? Wil jy weet wanneer die volgende holiday is?

Moenie uitmis op moontlike af dae hierdie jaar nie. Kom ons help jou vinnig beplan. Ons het 'n Oultook Calendar aanmekaar geslaan met dae om te duik vir 2011 se  SA public holidays. Right click, save as en double click op die file en dit sal install in Outlook: WKJ_Duik_dae

Ons het ook 'n reminder gegooi vir die begin van elke maand wat 'n public holiday bevat, om jou te tune watse dae om af te vat sodat jy nie uitmis wanneer jou doosneus kollegas die gun probeer jump nie. Jy weet hoe dit is – daar is altyd een of ander poes wat die dag afvat wat jy gesoek het en dan is dit klaar te laat, want iemand moet die krane by die rioolplaas dophou 24/7. Dis nou bietjie geagte kollega doosneus se beurt om die kakpype op te pas.

Hier is 'n vinnige rundown van wat jy kan doen in 2011. As jy hierdie gids volg, hoef jy net 6 dae van jou leave te vat (so stuk-stuk). Dit sal jou met meer as genoeg vir Desember ook los, jy check? So jy kan elke maand af vat een of ander tyd en aan die einde van die jaar nie so fokken uitgeput en huilerig wees nie.

Maart:

Vat Vrydag 18 Maart af – Maandag die 21ste is for free (Human Right's day).

April/Mei:

Vat Dinsdag 26, Donderdag 28 en Vrydag 29 April af – Vrydag (22), Maandag (25), Woensdag (27) en die volgende Maandag (2 Mei) is freebies – Paasnaweek, Freedom Day en Werkersdag. Jy score 11 dae deur net 3 verlof te vat in April.

Junie:

Vat Vrydag die 17de Junie af. Die 16de is Youth Day.

Augustus:

Vat Maandag 8 Augustus af. Dinsdag die 9de is Vrouedag. Daai naweek is ook Oppikoppi. Dit kick ass om eers op 'n Woensdag by die werk aan geslenter te kom voor dit amper weer naweek is.

Desember:

In Desember val die 16de vir Reconciliation day darem op 'n Vrydag. Kersnaweek en nuwejaar druk ons weer 'n pit oor die naweke. Jy moet maar self besluit wat om hierdie maand te doen.

Wat van die ander maande?

Februarie is korter as die ander maande en gaan vinnig verbygaan, so moenie oor hom worry nie. Julie, September en Oktober is die outjies om voor uit te kyk hierdie jaar. Hulle score ons nie freebies nie. Braaidag in September val op 'n Saterdag hierdie jaar. So wat maak jy met hierdie maande? Jy het mos siekverlof. Kyk hoe mooi versprei is die maande uitmekaar uit. Bietie griep hier, bietjie spuities daar, 'n migraine of twee. Moet net nie op Vrydae of Maandae gippo nie, want dan het jy 'n briefie van oom dokter af nodig. Niemand sal mos weet nie. Befok?

Befok.

voel kak

Hierdie post is 333 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,144,889 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBeplan jou 2011 leave days