Bel nou vir Os Du Randt as jy ‘n dikgat is

In Spec-takel deur griffin13 Eiertjies

OS-diet

Hierdie post is 172 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,302 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBel nou vir Os Du Randt as jy ‘n dikgat is

Comments

 1. David

  Nou o fok, dan gaan ek seker vet en bles word, fok vir Os (maar ek se dit maar stilletjies agter sy rug)

 2. Eon

  95k om te leer om maer te word? Obviously sal jy, want jy sal nie kan kos koop nie!

 3. Georgeofthejungle

  jip…liewer te fokken dik as te fokken honger!!!!!

 4. Georgeofthejungle

  Griff kan ons nie maar nou fokken duik nie asseblief – die week raak nou hopeloos te l-a-a-a-a-aaaank. Ek wil al van my fokken balkon af duik

 5. dirk diggler diktros

  iemand slaan my met n vrot slap snoek want  ek hallusineer.  ek dog ek sien n pyramidscheme en n ponzi als in een.  Kudos Os, as ek moet kies tussen n powerbalans rekkie vir R 500 of jou deal vir R 95 000 is dit regtid n bitter moeilike besluit.  ek sal moet slaap daarop……later, ek het geslaap daarop.  dis n 50/50 besluit so ek sal sommer altwee vat.  wat staan n man te verloor behalwe al sy obisiteit – of is dit OS-bisiteit.  Ek raak so opgewonde nou oor die vooruitsig dat ek my bierpens en digat gaan verloor sowel as my power te balance ek sit sommer n ekstra bier en lieter jagermeister in die yskas.  ek gaan een van die dae so balanced wees dat ek doosdronk kan word, en dan kan gaan werk, bestuur en saag want ek is mos balanced – en maer.  met n franchise.  n wenk vir jou Os, Braccae tuae aperiuntur – Jou gulp is oop.   

 6. kakhuis

  maar Os is nie maer nie – of is dit nie sy latest foto nie? fokit as mense so model maer is dan voel ek ek moet hulle kos gee want hulle lyk so honger!

 7. Vlaknaai

  Jassas – 95 gorillas vir Os se dieet ? nee fok ous , die jaar gaan julle nog baie sulke tos sien om te probeer vinnig zak maak uit ander mense se fokken stupedgeit uit

Gooi Comment