Maak uit, freak nê, dis Scientology

In Snotstories deur Chopper Charlie41 Eiertjies

Dit het als begin met 'n Scientology vraelys wat hier by die huis aangekom het. Dis dus hulle wat dit begin het, en nie ek nie. Wou dit net fokken duidelik maak aan die begin. Raait, ko's gaan.

Baie van julle het seker al gewonder oor die Scientology-ding, veral nadat Nicole Kidman blykbaar vir Tom Cruise gedump het hieroor. Bra Tom, it seems, is moerse ernstig hieroor. Maar dan weer, daar's bitter min waaroor Tom Cruise nie ernstig is nie. Vat nou weer die belaglike waterpistool-voorval. Gods…

Anyway, na die unsolicited vraelys by my huis aankom besluit ek dat die Fillistyne inderdaad op my is en ek meer moet uitvind oor hierdie Scientology-ding. Check, vreeslik gelowig is ek nou nie juis nie. Maar 'n man moet weet wat skiet in die wêreld.

Wat is Scientology?

Scientology is in die fifties deur die science-fiction skrywer Alron Hubbard uitgedink. Hy was so creepy Amerikaner wat genoeg erfgeld gehad het om sy lewe daaraan te wy deur op te lees oor gelowe en self-help dissiplines. Als in Amerika is mos self-help – JY is 'n ster, JY kan, JY moet net in JOUSELF glo (en my lekker baie fokken geld betaal) en Oprah kyk en 'n extreme make-over kry. Trek in daai pens!

Uit als wat Oom Hubbard leer, en met 'n goeie snotklap imagination daarby, formuleer hy toe die nuwe religion. In die moderne tyd vir die moderne tyd. Deur 'n nie-so moderne ou. Kry vir jou.

Sentraal tot die idee van Scientology is die idee dat die mens eintlik goed is. Mens goed. Check. Maar ons moderne wêreld met ons loopbane, tegnologie en pressures maak vir ons evil en weird. Dus, mens goed. Moderne wêreld sleg.

En dit, my geveerde vriende, is hoekom ons 'n nuwe religion nodig het. Ons moet strategieë kry om te deal met onsself, die huwelik, ons vriende, ons jobs en elke liewe aspek van ons lewens. Ene wat saamgeflans is uit ander gelowe en uitgedink is deur 'n rykgat uit die fifties. Nou persoonlik het ek dit nodig soos 'n soutsuur-enema. Tipies Amerikaner om te postuleer dat mens inherent goed is. Hulle is mos. Amerikaners. Inherently goed. Mos.

Verder het hulle so weird kruis as simbool en claim hulle dat mense iets uit te waai het met aliens. Aliens? Sure, Hubbard was mos eers 'n sci-fi skrywer. En hulle geloof is moerse geheimsinnig. Check, die ding staan so. Hulle het al hierdie boeke en DVDs en strategieë oor hoe om met die lewe te deal (m.a.w. BAIE self-help produkte). As jy "gelowig" is (dus baie geld het) sal dit vir jou belangrik wees om access te kry tot hierdie amazing inligting.

Maar daar's niks verkeerd met my lewe nie!

Nou raak Scientology fun. Jy wonder seker waarom ek die vraelys aan die begin mention. Well, dis die ding. Om hierdie geloof te join moet jy eers NET SO fokken lang vraelys invul.

Baie moeilik hoor. Dalk onthou jy aanlegtoetse op skool, of selfs IK toetse, en maybe het jy al daai persoonlikheidstoetse in die Cosmo gedoen wat jou sussies so laat rondlê het: "Are you a good girlfriend?" So stud, is jy? 'n Goeie girlfriend? Anyway, hierdie toets is so iets, met vrae soos hoe bang jy vir die donker is en of jy vriende het en of jy jou werk doen of onder die maatemmer skommies maak.

Sug. Mens sien die aanloop daaaarrr doerrrrr aankom. "One standard sales pitch. Coming right up. 'Want fries with that?" Omdat ek nie lus was om by hulle sentrum hier in Kaapstad uit te slaan nie, doen ek sommer die vraelys online. Baie makliker en Computer gee sommer dadelik vir jou die antwoord, nie 'n weirdo geloofswerker wat ook 'n Scientology DVD aan jou gaan probeer afsmeer nie.

Selfs online vat dit basically amper vir ewig. Hulle vra als oor jou saai lewe en cross-reference so vrae om die cheaters uit te vang, soos hierdie toetse maar werk. Ai. Maar ek druk deur en click dat die mense my score kan calculate…

'n Opsomming van CHopper se lewe

O fok. Ek is verfokkenskriklik ongelukkig blykbaar. Maar wag, lees eerder self want ek is te depressed en selfsugtig om dit vir jou te lees.

In die interest van Scien-tology, het ek actually al my toets results in Afrikaans vertaal en ek plak dit net fokken hier vir almal om te sien (alhoewel dit eintlik verskriklik fokken vertroulik is). Verskriklik.

(Nota: Ek het dit actually heeltemal eerlik ingevul. Toets jouself ook online. Dis pret!)

F1 G3-4:Jy is onverantwoodelik in jou lewe en in jou werk. Jy blameer eerder ander as jouself oor wat jy is en wil nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir wat gebeur het of wat gaan gebeur nie. Die feit dat jy heel vaardig en so openlik, dog onverantwoordelik, is bewys dat jy in staat is om dinge te doen sonder om die nagevolge in aanmerking te neem. Dit is ’n uiters gevaarlike houding en gaan, as dit nie reeds het nie, jou in die moeilikheid laat beland.

Basies – ek is ’n onverantwoordelike doos wat die hele Hoërskool Vereeniging op ‘n afgrond afstuur. O nee wag, dit was standerd ses…

A4: Jy is verskriklik onstabiel in karakter. Jou geheue is swak en jy kan nie ordentlik op huidige kwessies konsentreer nie, of jou aandag is altyd kompulsief gevestig op iets anders. Jy is hipnoties en daarom is jou besluite, oordele en opinies onbetroubaar. Ander mense sukkel om jou te verstaan omdat jy so impulsief en onbetroubaar is.

Moenie terughou nie Scientology. Sê hom soos hy is!

B3: Jy is ongelukkig en teneergedruk. Jy het ‘n pessimistiese uitkyk op die lewe. Probleme en struikelblokke is te veel vir jou en omdat jy oor die algemeen ongelukkig is, sukkel jy om dit te hanteer. Jy blameer meestal ander mense, situasies of omstandighede vir jou teneergedruktheid eerder as om die fout binne jouself te soek. Jou vriende en familie vind dit moeilik om saam met jou te wees as gevolg hiervan.

Basies – ek is ’n Goth.

C3: Jy is senuweeagtig en over-excitable. Jou rusteloosheid en irritasie steur die mense rondom jou. Jy vind dit moeilik om te ontspan om jouself te geniet of om uit te rus. Jy vertoon senuagtige gewoontes waarvan jy soms bewus en soms onbewus is, soos blyk uit jou irritasie. Jy verloor maklik konsentrasie en het baie min selfbeheer.

Well, dit explain daai nat droom gisteraand…

D2: Jy kan redelik realisties oor jouself wees, maar met moeite. Jy kan jouself baie beter verstaan. Omdat jy nie helemal seker is oor waartoe jy in staat is nie, tos jy rond in jou subjektiewe realiteit. Jy sukkel om te besluit wat jy wil bereik in die lewe, maar nie so baie dat jy ernstige foute maak nie.

Geen ernstige foute nie. Check.

E2: Jy is aktief maar nie in staat om als te bereik wat jy wil of kan nie. Jy sukkel bietjie om aan die gang te kom en dan ook om die job gedoen te kry. Jy doen of meer as wat jy kan of vind dit bietjie moeilik om te besluit wat om te doen.

Is ek besluiteloos? Ek’s… ek’s nie seker nie…

H4: Jy is ‘n baie kritiese persoon. Jy lash verbaal en in jou kop uit teenoor die om jou en die omgewing, en as gevolg hiervan is jy feitlik onmoontlik om mee saam te wees. Jy mag dalk dink dat jy konstruktief krities of realisties is. Eintlik is jy net besig om kwaadaardig en wreed te wees. Omdat jy min goed in mense of die lewe sien, tel jou opinies nie veel nie.

Well, fok jou Scientology jou groot vet stupid religion.

I4: Jy is nogal koudbloedig en harteloos. Jou totale onvermoë om jouself in ander se posisies te sit bemoeilik jou verhoudings. Jy dink te veel van jouself en jou opinies om ander in ag te neem.

Klink omtrent reg. Ek sal jou stop as ek ‘n probleem sien. Asshole.

J4: Jy is baie teruggetrokke. Dit kan wees omdat jy skaam is of omdat jy nie van mense hou nie, of altwee. Hierdie gebrek aan kommunikasie wys ook daarop dat daar goed is wat jy nie wil hê ander moet weet nie en wat jy wil wegsteek. Jou onvermoë om vry te kommunikeer is ‘n groot struikelblok in jou lewe.

Moet… meer… praat…Mense… minder… haat… NEEE! (fade so uit)

Die follow-up

So ruk na mens die vorm invul kontak 'n vriendelike Scientologist jou van die local centre. Kwaai, tune die bra. Slaan uit hier by die sentrum en ons gesels oor jou probleme want die jirre weet – jy het dit nodig. Dan wys ons sommer vir jou die DVD verniet en jy kan jou eerste intro course in Scientology koop vir net R371. Hom naam is: "Overcoming Ups and Downs in Life" en die prys sluit in "data" en "materials you will need". Dit deal blykbaar met "supression en "depression". Baie interessant.

(Rrrttt! Supression en depression now complete.)

Nou wonder CHopper of hy moet gaan kyk wat daar aangaan en so bietjie die sluier lig vir die watkykertjies. Dalk hou ons 'n Internet telethon en koop die DVD vir 'n review op die sait… Wyd kyk, ek update julle volgende keer…

Hierdie post is 104 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,263,112 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Chopper CharlieMaak uit, freak nê, dis Scientology

Comments

 1. Frank

  Jissis nee Chopper.  Dis dan `n cult daai.  As jy weer kyk sit jy in `n fatap wit jumpsuit op `n plaas erens met `n plastiek glasie cyanide oros reg om te "ascend" saam met die ander arme previously depressed bliksems.  Bly weg!!

 2. Ruan

  Waar kry mens die vrae lys? Ek wil sien hoe poesbedroef my lewe is.

 3. Ponkie

  Gooi daai link op die site sodat ons ok kan kyk hoe fucked up ons is. Gaan gooi 'n draai, dan kry jy die DVD, copy dit dan en verkoop dit vir R10@ op die site. Sodoende kan jy die geld weer terugkry wat jy daarvoor betaal het en dalk ook 'n paar ekstra Rand maak vir Booze.

 4. Arno West

  lol, ek smaak die aliens. Was hy nie die Dude wat star trek geskryf het nie? ek onthou south park spot baie met hulle, die een waar Kyle die toets gedoen het en tom cruise in sy kas weg gekruip het was fkn awesome!

 5. Trespassa

  Pasop vir daai fokken naaiers!
  L. Ron Hubbard was 'n fokking druggie gewees op 'n skip met net te veel poes en draks tot sy beskikking – die man het sy eie noodle gefrai. Ek jok nie vir jou nie. Ek's nie eers lus om my tyd oor all hulle kak te mors om dit te tik nie, gaan lees (en onthou wikipedia is altyd net 'n wegspring-blok!):
  http://en.wikipedia.org/wiki/L._Ron_Hubbard#Legal_difficulties_and_life_on_the_high_seas
  http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Chanology
  http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology_controversies#Fair_Game
  die lys gaan aan…
  Merrie Krismis!
   
   

 6. Chielie

  Scientology is een levensgevaarlijke profiteursclub. Vermijden, bestrijden. Lees er Karin Spaink op na.

 7. griffin

  Maak jy uit van ironie? Al gehoor van Kidarren? Hy sing jou favourite liedjie, “Kaptein, span my hol oop”

 8. PK

  So 'n paar jaar terug het julle ook 'n scientology ding gehad, ek het ge-reply met Frank Zappa se weergawe wat hy Appliantology genoem het, anyway die stigter was natuurlik L Ron Hoover………..As jy jou hol wil skeur luister 'n bietjie na Joe's Garage (double CD – Act I,II en III) van Frank Zappa.
  ha ha……..Julle moet onthou dat die scientolgy ouens 'n gepatenteerde masjien het (ontwerp deur L Ron homself) wat hulle by jou inplug en dan vergewe die ding jou sondes, – natuurlik teen 'n prys.
  scientology laat my dink aan daardie cartoon van die ou op die tippex plug.

 9. Gezorm

  Will julle weet wat die groot geheim is wat net die hoer vlakke van die klomp  kakstampers is, hier is dit: waneer jy hoer vlakke in scientolegie bereik sal jy die gehuim vertel word – Daar was 'n groot alien wese wat all die bose geeste in die heelal gevang het en op die aarde neer gedonner het, dis nou glo hoekom ons siek word en ongeluk het en net die klomp po@s koppe kan jou glo help om reg te kom, enigste rede hoekom Tom gejoin het is oor sy kort gat en sy kort connection in sy broek, ongelukig is hy nie 'n boerseun gebore nie wat voor in die ry gestaan het toe piele uitgedeel is nie, ek dink hy was te laat toe gee hulle hom maar doos. Ek smaak daai SS( shortman syndroom) fokol. Sal laaik om sy kop in sy gat te drik en hom in die see in te rol soos n pampoen.

 10. Boerkie

  Ruan slim plan,…..Trespassa die boot dink klink soos my na skool lewe fokken heel lekker.   Ja nee ouens en girls die fokken ouens is die soort wat in n padded room gemoer moet word en die sleutel weggemoer moet word.  Dink net hoe regtig gefok in jou kop en onstabiel jy moet wees om daan sulke kak te byt???????????
  Moet se is half n sci fi nut so sal ook die ruimte paddas wil sien

 11. arno west AKA olifan

  Boerkie ek wil nou nie kak praat nie maar kyk hoe het mense aan daai ander geloof gebyt, jy weet die een met 3 gode wat een is wat sy laaitie gestuur het (klink ook na n alien storie, daar was die moerse bright ster toe hy gekom het) hy het super powers gehad, maar kon eers na sy dood vlieg na die ander aliens aka engele.

  2010 jaar later en mense byt nog steeds daaraan.
  ek voel mense is te sleg om in hulle self te glo dis hoekom hulle altyd iets groters as hul wil soek, want jy kan kak aanjaag mense vermoor en geld maak in die groter ding se naam en ook weg kom daarmee. want mensdom hou van nie verantwoordelik wees vir sy dade nie.
  ek glo mense moet maar glo waarin hulle wil net solank hulle my uitlos wat nie daar in glo nie, maar dink jy die pinkster kerke hier doen dit? nee hulle kom bid liewers vir my en pla my orals en vertel my hoe verkeerd ek is, maar wie se hulle is reg. hoe bewys jy iets wat niemand nog ooit gesien het nie?
  jammer ek wil nie mense onstel nie, maar alle gelowe is dom en net moerone sal in daai goed glo, want mensdom is te sleg om self pa te staan. kyk maar rond, haal net die klappe van julle oe af!

 12. Boerkie

  Ja maar God se nie ek moet my fokken tjek boek uit haal om my te vergewe nie of in die hemel te kom nie ek hoef net te glo.  Verstaan my mooi ek se nie ek is n priester nie maar shit as jy meer as twee fokken breinselle het kan jy sien die ouens is n klomp geld gedrewe doose wat op onstabiele mense teer ………… en dit is net plein SWAK.  Hoe fokken laag kan hulle nou eintlik daal, om mense so uit te buit.????
  Dink mooi daaraan…….en ja dis absolute kak.

 13. Boerkie

  Ja almal kan glo in wat hulle wil no shit,  What ever rocks your boat.  Miskien is jy reg en ons is almal n klomp dom konte.  Al wat ek se is shit gebruik jou fokken kop en doen wat jou pas.( ek sal verseker nie een of ander kont kop betaal wat se hy kan my inplug op een of ander fokken masjien en my vergewe nie ….WTF)
   En moet nooit te fanaties n ding doen nie want te veel van enige ding fok jou op.
  Stick to basics, en behandel regverdig sonder om n skelm poes te wees wat almal wil naai tot sy eie gewin. As n mens net dit kan reg kry is jy n beter mens.

 14. Boerkie

  So ja al wat ek se is glo in wat jy wil maar gebruik jou kop ons is mos nie fokken idiots nie en as jy nie glo aan iets nie fine dis jou ding…………en ja as ek kak aan jaag vat ek my pak soos n boerkie, en as ek iemand wil moer kan ek  verwag om ook gemoer te word met moeite dis hoe die lewe werk, en dis niemand anders se skuld behalwe myne nie.  Ja dit is so.
  Solank n mens nie die mat uit ruk en n fanatiese drol is nie.  Soos ek gese het STICK TO BASICS  

 15. Chopperee

  Siek!! FOKKERS wat Scientology aanhang is meestal verveeld met hulleself.

 16. arno vd west

  @boerkie, dude denial is bad very bad. alle gelowe is die selfde hulle spin net die storie anders. as jy 2000 jaar terug gepraat het van engele was dit soos vandag se aliens (net dronk of wierd mense sien dit) die bybel van die christene is vol aliens en hulle artilficial insemenation van n maag om die alien op die plaas te bring, gaan dink daaroor, gee dit n kans en dink dan weer as jy die storie vandag wil spin hoe dit sou beskryf word en dink nou weer terug na mense wat wolke vir spaceships gesien het, want hulle het toon geklap. 
  ander punt wat ek wil maak is dat alle gelowe 'n geld maak besigheid. christendom moet 10% afstaan as jy volgens hulle boek werk, but wait what this die kollekte word 2 keer per sondag geneem hang af hoeveel dienste daar is, but wait daar is meer hulle hou elke 3 maande bazaar en elke week bid uur en boek klubs wat beteken jy moet boeke koop en dan nog lees ook Harry Potter bring hul darem uit op flieks. but wait there more jy wil darem nou nie te bad lyk in die kerk nie, so daar kort klere vir die hele family, jy wil sing in die kerk so jy koop die gesange en pasalms ten duurste maar volgende week kom jy agter jou boek is oud want van die songs wat gesing word is nie in jou boek nie. die baas van die kerk smile want hy en die hele insteling melk jou hand en sand, nie net geld nie maar van jou tyd, wat jy kon gebruik het om jou kinders spur toe te vat darem kry hul 'n toy en kos daar(vlou tee, koffie en toebies tel nie as kos nie) oja hoe kom jy by die service, jy ry en petrol kos geld so ander nie gelowe instansies maak ook wins uit jou geloof.
  ek kom van n family vol dominees en predikante almal het moerse huise meeste het baie meer eiendomme, en karre as wat benodig word en is baie dodgey as jy vra "Oom waar kom die geld vandaan, Oom kan mos nie so lewe nie, slaap Oom lekker snags?" my ma vererg ha as ek sulke vrae vra as sy by is en dan raak sy skaam oor ha seun wat sekker ding nie wil los nie. ek is nie evil nie, ek maak gereeld skenkings aan kinderhuise en koop hier en daar n brood as ek iemand sien wat dit nodig het, maar geen geloof sien n sent of vir my, behalwe troues en begrafnisse.
  en jy is reg en ek quote "STICK TO THE BASICS"
  snaaks om ook te gaan kyk hoeveel pagan dae die Christene geneem het as hulle sin, kyk 25 desember was altyd die winter solace gewees en dit was n dag vir offers aan die aarde en vrugbaarheid.
  vrede en liefde vir almal

 17. Nona Mills

  So ja al wat ek se is glo in wat jy wil maar gebruik jou kop ons is mos nie fokken idiots nie en as jy nie glo aan iets nie fine dis jou ding…………en ja as ek kak aan jaag vat ek my pak soos n boerkie, en as ek iemand wil moer kan ek  verwag om ook gemoer te word met moeite dis hoe die lewe werk, en dis niemand anders se skuld behalwe myne nie.  Ja dit is so. Solank n mens nie die mat uit ruk en n fanatiese drol is nie.  Soos ek gese het STICK TO BASICS  

 18. Ruan

  Ek wil nogsteeds weet waar kry mens die vraelys? Chopper kan jy dalk help met 'n link of iets. Ek wil self die ding ook beantwoord sodat ek kan lag.

 19. David

  Ek het gelukkig nie 'n vraelys nodig om uit te vind of ek 'n doos is of nie, ek fokken weet eks een

 20. Babs

  @arno vd west – pre-fokken-sies! Gaan kyk bietjie na die Christen storie wat vir ons gespin word. Slange wat met mense praat, vrou wat uit 'n rib gemaak word, moerse boot waarin Noag al die diere ingemoer het, maagdelike geboorte, dude wat wonderwerke verrig soos op water loop, water in wyn verander, wonderbaarlik uit die dood opstaan en homself levitate tot in die hemel. En gaan kyk bietjie in daai boek hoeveel mense sy Pa doodgemaak het, kinders en vrouens, net omdat hulle hom wil aanbid nie. Beste van alles is, daai storie kom uit 'n 2000 jaar oue boek uit, wat deur MENSE geskryf is……of nee wag, deur mense wat possessed was deur 'n so-called heilige gees. En mense sal jou tune dat die heilige gees jou moet lei om die boek te lees…….wat eintlik maar beteken jy moet possessed wees om die boek te verstaan. Ek probeer nie soos die antichrist klink nie, maar mense wys gou vinger vir ander weird gelowe soos Scientology (Ok ek moet se dit is nogals weird), maar gaan kyk bietjie mooi na Christendom……net omdat ons so grootgemaak is, beteken nie dis beter of reg nie, maar christene het maar altyd daai chip op hul skouers en wys maklik vinger. Mean time drink en spyker en vloek hulle ook maar behind the scenes en gaan nooit kerk toe nie – maar hemel toe gaan hulle (of so dink hulle)

 21. Boerkie

  Ja soos ek gese het en wat nona gequote het…….STICK TO BASICS

 22. Boerkie

  Ja kom ons stopnou ons kak en neem bietjie boerkie se raad.
  Ja daar is baie skelm doose daar buite en naaiers wat almal probeer naai om geld te maak van die ou ng dominee tot die doos wat karre smous.
  Glo wat jy wil glo en doen wat jy wil doen maar moet nie n leun vir jouself lewe nie.
  Dis die belangrikste reel van alles. En as jy nie weet wie jy is nie sluk twee purple ohms en leer wie jy is.
  Dis dit………….as jy weet wat n purple ohm is sal jy dan ook dalk weet wie en wat jy is.
  klaar kakgepraat cheers

 23. kakhuis

  ek het net een vraag – wie het als gemaak? en waar kom black holes vandaan? (oky – dis 2). want die moeder** wat dit als gemaak het moet superslim en HOLY wees. Oky – 'n computer is net so helse invention, maar 'n foken weerligstraal en donderweer is ALIEN. Watnou as daar soos die MATRIX, 'n MASJIEN is wat almal laat gebore word huh? Ek glo daar is IEMAND out there – kyk na die planets en dan kan jy jouself al klaar bekak.  En wat van al die hierogliewe op die pyramids he? daar is TE VEEL unexplained in die UNIVERSE want soos Griffin se – ons mensies is DOM, dom, dom, dom en dan wil ons nog rant en rave oor skille. Skille was die MENS se foken uitvindsel want een ou wil 'n ander foken indoen en dit gaan alles hier op aarde oor POWER. Kyk na die regerings van die wereld – die een is so faktup soos die ander want hulle wil meer grond  en geld he dis hoekom daar war is. Verbeel jou as alles verniet was? As jy 'n ferrari wou gehad het, dan bestel jy hom etc etc – you get the pikture.
  Ek wil ok net weet – waar kom ons vandaan? wie het ons gehatch?
  WAT KYK JY is die NEW RELIGION.

 24. Boerkie

  Kakhuis  jy is verseker beter met die woorde as ek…………Fok ja ek stem saam.
  Ons kan hier sit en pielle vleg en skille sny die heel fokken dag lank maar dit kom neer op…… mense is selfsugtige goed, noem dit maar 7 sins en as jy net n beter mens kan wees sonder om n poes te wees dink ek n ou is op die regte pad.
  N ou moet nie die lewe te fokken erg op vat nie jy sal fokken mal raak, en die lewe is te kort om dit op te tos met weird goed.   Stick to basics wees nice, as iemand jou wil naai maak seker jou voel is groter, geniet wat jy doen en Love really love atleast once.  En fokkol is iemand anders se skuld nie dis net jou fokken eie so jy kan niemand blameer behalwe jouself nie.

 25. arno west AKA olifan

  @kakhuis, was jy al ooit in die ruimte gewees, ek bedoel verder as die maan? want dalk sit ons in n fkn snow globe iewers om n atoom op punt van n naald, who nose. dalk is ons maar net lucky gewees en onthou daar is ondenkbare parelelle universe op die selfde plek waar ons almal sit en elke een het sy eie stelle reels en gode en alles ek weet ek is al in 89 van hulle oorlede op ander maniere, maar nerens is evidence van iets wat alles gemaak het nie, maar ek bly soek.
   
  Keep on treking!

 26. kakhuis

  whaahahaha ja fok  arno, who nose? soos boertjie se – solank ons fun het in die meantime… wat ok nie altlyd moontlik is nie. fok ek dink 'n pratende slang is cool heh, tsjek as jou kat jou more-oggend in die gesig lek en se – staan op donner ek is honger, gee my melk. maar hulle sal seker nie soos ons vloek nie want hulle is almal engele alhoewel ek dink my buurman se hond is met die duiwel  van die kinderbybel besete sumtimes

 27. arno west AKA olifan

  lol en jou goudvis jou tune hy is dors en ook noem dat jy hom herrinner  aan sy oom wat ook so gesuip het.
  Ek smaak van kakpraat kan dit heel dag doen ek is hoekal verveeld
   

 28. arno west AKA olifan

  @kakhuis ek smaak haaie want hulle rym met naaie en ek kry hoekal so min want ek is kak lelik, toe ek klein was het ek in die sand put gespeel toe try die katte my toe gooi

 29. Lavonne Trevino

  @kakhuis ek smaak haaie want hulle rym met naaie en ek kry hoekal so min want ek is kak lelik, toe ek klein was het ek in die sand put gespeel toe try die katte my toe gooi

Gooi Comment