Happy New Year, julle kopkouertjies!

In Spec-takel deur griffin15 Eiertjies

Ons groet solank, want ons wil gaan fles vat.

2010 het sy gat gesien. Ons gaan nie 'n top tien of 'n terugblik oor die jaar doen nie. Almal weet Die Antwoord het die aarde oorgeneem, Eugene Terror is dood, Watkykjy het die SA Blog Awards gewen (sommer 2 awards) en ons het die Zefshop oopgemaak. Ons kan in elk geval nie mooi onthou wat in Watkijkistan die afgelope jaar gebeur het nie.

Hoop jy hou 'n fokken lekker party vanaand, waarokal jy is. As jy in Pretoria is, gaan skiet uit by die Voortrekker Monument om te check hoe Die Antwoord julle die nuwejaar inhelp.

Hierdie Desember het vir ons 'n lekker mielie in die hol gerol. Kersfees, Boxing Day en Nuwejaarsdag val oor naweke. What the fuck is up with that? Volgende jaar is dit dieselfde kak – ons score net die Maandag na Kersfees. Hier is wat jy doen: As jy Maandag by die graft instap, gaan sit solank leave in vir Desember. Of quit jou job en kry iets anders. Dis mos nou nuwejaarsvoornemens en so aan. Rook en drink ook meer. Jy lieg in elk geval vir jouself jaar in en jaar uit.

Speck julle outjies aan die ander kant. Veilig ry, drink, naai en baklei.

PS: Gee almal 'n PK wat jou tune: "Jissie, die jaar het so vinnig verby gegaan!" (druk dan sy Powerbalance braclet in sy agterent op)

Cheersvireers.

Vat hom laaaaag!

fokkit

new year6

new year2

spiderman kissnew years6

new years9

new year1

kaalgat drank

new years3

new year4

dronkgatte

new year5

new years7

Hierdie post is 157 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,189 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHappy New Year, julle kopkouertjies!

Comments

 1. Hoerskont

  Hallo hasies. Hierdie moffie het die beste Nuwe Jaar ooit gehad … poes dronk en ‘n seriously hot kiss van ‘n South American … alles in die beautiful Sydney!!! Fuck all you mother fuckers!!! Have a super 2011!!!! Warkykjy rules!!!! Cheets van die queers in die land down under! J

 2. Prof. Bokdrol

  Jassas…het laasnag (vroeg vanoggend) alternatiewe betekenis van kopkou ontdek. Just like gravity, shooters is not your friend, OK? Daai borrel peer geur vodka kou nou nog lekker aan my breinselle (die 5 wat oor is…)

 3. Prof. Bokdrol

  Dear Brain Cells,
  NOM NOM NOM.
  Yours faithfully,
  Absolut Pear.

 4. Langlat

  Befokte fotos..Wens ek kon van die tannies op hul koppe laat staan en oopbek hallo soen…

 5. BettieBoob

  Holy f*ck, my head hurts 🙂 what a party!!!!!

 6. Prof. Bokdrol

  Steers burger & chips, fokken vulkaanstyl Nando's chilli sauce – jou ma se poes, Mr. Hangover!!!

 7. Vlaknaai

  Siem salla biem ! Ma se fokken piel !! 
  Jassas ek le al heel dag . Fok ons is darm maar fokken onnosel . Gn wonder ons het so kak jaar nie. Begin sommer die eerste dag van die nuwe jaar met n babbie wat jou laat voel of jy wil vrek. Uit my girl ook uit. Hoe de fok moes ek nou weet sy gaan n aapkak vang oor haar ma my innie kombuis n kopkou gegee het !! 
  Fok ek is kommin . burp . hik . poep . 

 8. Prof. Bokdrol

  Rouuuuuuund #2…ja, Mr. Hangover, nie meer so fokken braaf nie, né? Wat sê ons NOU, 12 ure later, na Steers, Nando's, vrugteslaai-brekfis en baie sodawater??? FOK JOU!!! Bring it on, doos – gloeg gloeg gloeg! (ag jirre, ek hoop nie Maandag het die laaste sê in hierdie fight nie…)

 9. tommietampon

  hou nog shteeeds paaartie.  wil nie 2010 laat gaan nie.  sien fotos bo vir redes.  die chicks wat hier by ons joint rondle wil nie loop, en ons wil nie he hulle moet.  as jy eers langs n chick gestaan en pis het, en sy meer skuim as jy pis….is sy n zaber werd.  pasop vir die ene wat kaal naderstap dan gryp haar klitoris jou toggos in n five-finger trick greep…

 10. Prof. Bokdrol

  Jy fight vuil, Mr. Hangover – dis teen die reëls om my vas te druk terwyl jou tjommie Maandag my in die ballas skop! Game over vir my, fokkk……….

 11. DDD

  Rose is rooi
  violette is blou
  ek is leggher gesuip
  maar hoef nie gat te kruip
  want die baas dink sy was kaas
  nou het sy n bangbabelaas
  so gese so geduik.  ek het skoon my laptop by die huis gelos om plek te maak vir al my noodsaaklike kantoortoebehore in volgorde van belang "business decisions", d.w.s.babbelerende herstellingsremediale doepas en medikasies.  Basies n bottel Jack en n bottel Jagmeester.  Ek moes die jagmeester maar vroeg klaarmaak, het 6 uur begin teug aan dit want dit proe kak as dit warm is.  Gelukkig het die baas gehelp.  Ons het n vroee tee en vroeer middagete met Jack en ys begin en ons meeting oor nannotegnologie, atoomkwanta en gepaargaande algoritmes voortgesit.  Teen die tempo sal ons die meeting buitemuurs moet neem sodat ons buite die doos kan drink, ek bedoel dink.  ek sien al klaar uit na nuwejaar 2011/2012.  Groente en Vrugte vir almal. DirkDigglerDiktros uit.

 12. DDD

  n kak cliche.  as ek dit hoor, veral as ek net so effe fles gevat het voriga nag op firstwatch whiskey en russian bear vodka en dit gejaag met stroh rum.  toe raak vorrade dun en n alma mater onthou dat n koshuis by tuks altyd pynappelbier oppie dak stook.  summier is n soek en vind spannetjie uitgestuur wat met twee 5 liter bottels "bier" terugkom.  so ja.  nou kan ons diep teue van en die liggaampie rehidreer.   Ha-ha en giggel-giggel.  Die van ons wat nog staan verneem toe dat die goed in die middel negentigs "proof" alocohol is.  Dit bring fond memories van grensdiens terug by impala en mirage hangars.  Die reuk van jet-fuel.  Ek sidder die deja-vu eers weg en to sluk ek n peer teue van die middel-90's aftur, ekskies jet-fuel weg en pass summier uit.  het nou-nou perdfris wakkergeword en biddies was in verskillende toestande van uit hibernasie kom.  Summier stem ons saam dat ons die nuwe jaar moet begin waar ons die vorige oukie afgesluit het.  Op daardie filosofiese noot, sonder om the hum-en-ha skink ons almal n vol glas van die deursigtige shit en toe fight on pappie.  Ons fight om by te wees en bewussyn the behou en pynappelbier om ons op die knie to dwing.  Wie sou ooit kon se dat bier hul nie dronk maak nie, of dat hyulo 4ure kan bier drink sonner probleme of sulke kak.  Leeuplesier se moer, Pynappelbier het jou n katefbessie gevoer.  Ek dink dis dalk alo die 3de vandag, en ek dink ek moes werk.  Mos.  Wat kyk jy ?  Fok my baas en al haar shetland ponies wat die koets waarmee die bitch gery het,  MOER MAAR EK IS OP N LEKKER STASIE, EN WATKYKJY IS DIE ENIGSTE PLEK SONDER HIPPOKRASIE.  Shot alle bratchas en slymslootjies.  Groente en Vreugde vir 2012.  ek het klaar 2011 se voornemens gebreek…en julle?

 13. kakhuis

  yah voornemens klah in sy moerin.  alie beste vir 2012 (with compliments to DDD) , van kakhuis tot kakhuis – mag julle rerig 'n opelyf he hierie jaar, 2012, en hopelik kak niemand jou kakbak toe hierdie jaar nie

Gooi Comment