Die twee goue reels – karongelukke

In Zefgatte in die nuus deur griffin21 Eiertjies

Jou ouers het jou altyd vertel dat dit daar ‘n goue unspoken reel is wanneer dit kom by onderklere. Jy moet altyd ‘n skoon onderbroek of panty dra, want jy weet nooit wanneer jy in ‘n ongeluk gaan beland nie.

Nadat ons evidence ontvang het, wil ons graag ‘n tweede reel byvoeg: Moet nooit met ‘n fokken 25 liter drom verf op jou agterseat rondry nie.

Hierdie ongeluk het verlede Donderdag by die St John’s Bridge gebeur. Die ouens het hulleself wit gesrkik. Die ambulans se bestuurder wou glo nie dat die paramedic die ambulans verlaat om die mense te gaan help nie, want sy kon nie ophou lag nie. Hy het haar getune dit sal baie onprofessioneel wees.

Ek moet erken, ek sou self op die grond rondgerol het asof ek ‘n kilogram bergbiesies gerook het as ek op hierdie blare afgekom het. Check hierdie arme dudes uit. Hulle lyk darem of hulle niks gebreek het nie.

ongeluk1

ongeluk2

ongeluk3

Isidingo? Hulle was seker oppad na ‘n shoot toe.

ongeluk4

Hierdie post is 170 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,268,691 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie twee goue reels – karongelukke

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Jy's verkeerd, actually het hulle baie dinge gebreek – my koppie, my enkel, my laptop, my selfoon, fokken alles wat op die grond geval het toe ek van my stoel afgepoes het…maseharre, ek werk my pad terug deur amper 600 Webpages van WKJ maar tot dusver is dit verreweg die mees histeries kaksnaakste foto's nog. En in die een foto lyk dit of die een arme doos nog boonop 'n Napoleon-hoed dra…nee fok, iemand wat pappegaaislaai gerook het moet asseblief nie hierna kyk nie…hierdie foto's behoort 'n "health warning" by te hê!

 2. Boeta

  Die ambulans se bestuurder wou glo nie dat nie paramedic die ambulans verlaat om die mense te gaan help nie, want sy kon nie ophou lag nie. Hy het haar getune dit sal baie onprofessioneel wees.
  Smaak my Beeld werk nou vir WKJ ook 😉

 3. LanieBra

  Hierdie blare sal darem 'n storie kan gooi by Saterdag se braai.  Ek sien dit nou: "Hi tjomma… <pouse van ongeloof en verwarring> VOK! Vir wat is jy so wit!"
  Ek hoop dis nie PVA nie, anders gaan hulle witgepleister wees vir 'n wyle. Vok, selfs nie Michael Jackson kon nie so wit vir so lank gewees het nie. Die ou rjorrietjie het sommer nou ook sommer 'n bra sif makeover gekry.  Ek dink dis 'n wrightoff – of dalk kan hulle nog wins maak as hulle dit daar in die verre ooste van Gauteng gaan try smokkel. Spiff ek sê!
  Vokkit, hierie is die kiefste entry op WKJ nog, once swaer! ONCE!

 4. LanieBra

  @Boeta:  Ag vokkit man, gaan skryf prosa of gaan kompeneer iets.  Jy't 'n losser onderbroekie nodig – so asof jy nog nooit 'n spelfout begaan het nie.

 5. eFfie keFfie

  Ai Boeta. Jy weet 'n drol raak mos wit as hy droog word. Dalk is dit hoekom jy nou juis op hierdie wit blare gecomment het. Want jy is 'n droe drol wat iets so fantasties snaaks net MOET probeer spoil. Jy gee my sommer 'n puisie. 
  Uitstekend weereens WKJ ouens, dit is regtig die beste blog in die heelal.

 6. PinkTankTop

  Jissis, can jy sê fokken stupid?!  Wat de fok het hierdie bras gedink?!  Poes snaaks soos genoem deur Juan.

 7. pop

  Dis kaksnaaks. Daai familie gaan laaaank skrop om al daai verf as te kry. Wens ek was in die kar om al die comments te hoor toe die eerste brander verf oor die agterseat kom.

 8. jt

  fok, darem was dit nie een van daai septic tank lorries nie!

 9. LanieBra

  @pop: "brander verf" – daar bekak ek myself van voor af.  Wel gestel blaar – ek kon dit nie beter getune het nie!

 10. Eon

  ROFL – sjame man. Hulle lyk soos natgereende hoenders na 'n haelstorm.

 11. Poeskop

  @ Boeta…gaan naai jou hand en hou op om 'n poes te wees…….

 12. buddhaZA

  ROFLMAOZOL! Ek het lanklaas so lekker gelag!
  Ek scheme ek sou die pad gevat het as dit met my gebeur het.. Nie vir 'n poes sou ek daar gestaan het dat mense van my fotos neem nie.
  Shot Griff!

 13. Sprinkaan

  Ek dink dit moes n moerse belewenis wees om in die ander kar te gesit het en die storie sien gebeur. Sekerlik kan jy nie kwaad wees vir die naaiers na so spektakel nie !

 14. kakhuis

  absolutely foken hilarious.
  mar hoe foken  spring 'n deksel van 'n blik verf af? dunno? soos ek die charos ken sal hulle hulle couzin kry om Mica van hulle onnerbroeke af te sue.

 15. Sprinkaan

  Haha, die berig het die Metro koerant gemaak in London, bl.3

 16. Eon

  @Spinkaan – ja-nee. In plaas van airbags sien jy net een groot wit ontploffing. Ek sou my gecrack het.

 17. Prof. Bokdrol

  Oeee nee jirre ek kan nie meer nie – diafragma geskeur, hierdie keer – lees sopas die bra's in die ongeluk was die Padayachee familie…

Gooi Comment