Worcester se tand merchant

In Spec-takel deur Christo Brandbruggies18 Eiertjies

Valstande was nog altyd big business in die die Wes-Kaap. Of die tande nou uitgetrek is by die arts, uitgedonner is, of sommer getrek is vir lekker kopkou uitdeel, daar is baie papbekke in die Kaap. Die tik epidemie het ook seker gesorg vir 'n increase in sales. Want as jy daai "tjoef" ordentelik hard en vir lank genoeg rook donner jou tande ook uit. En 'n tikmonsterjie like nie van krismis by Grams se huis opdaag met 'n bek wat lyk soos Baraka van Mortal Kombat sin nie, maar gelukkig is daai shit nou oral available (nes die tik), sommer op die straathoeke en in 'n moerse variety..

tand merchant
Ek hoop rerig dis 'n geval van "One Size Fits All".. Ek fokken RIL om te dink wie almal daai goed in hulle monde gehad het. Elke papbekkie wat verby stap try sommer 'n paar aan of liewer "in".. Jy weet, soos wat mens by die apteek altyd die kakste shades aanpas met geen intensie om dit te koop nie, maar net omdat jy mag..Imagine hoe gaan dit by daai stalletjie: "Naai it's oraait, not buying any today my lanie, just window shopping ekse..But don't sell dis pair to no one right? I come buy this ones on pay day.. Saloete.."
 
Die ding wat my laat wonder is waar kry die bra al die tande? Het hy dalk 'n connection by  AVBOB wat die krimpies te dentures roof voordat hulle in die oond gaan?
 
(Shot vir die pic Charles)

Hierdie post is 176 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,052,845 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesWorcester se tand merchant

Comments

 1. Ms_666

  As 'n gewese Worcester Aspoester moet ek my straaltjie ook in die pispot kry – dit lyk of die ou da langs die ou suf publieke toilette tussen die stadsaal en die poskantoor sit. Da wa die bosslapers altyd saamgekoek het.

 2. LanieBra

  wtf? is hierdie kak for real? …ek wonder of hulle laybys vat.

 3. Joe Masehare

  Jissis, dir regtig fokken sif! Nie 'n wonner hulle vrek so op strepe in die Kaap nie!

 4. Prof. Bokdrol

  Ooeeeehhhhuuuurgghhh + 20 bergies se slobber x oorblywende reuk van 10 kanne Paarl Perlé = OEEEEHHHHUUUURGGHHH!!!!!

 5. Langlat

  Ek stel voor Juluis Malema moet daar gaan shop vir 'n backup paar want iemand gaan sy huidige vrot stel inelkgeval uit donner een of ander tyd!

 6. kakhuis

  nee man het niemand van jhille al ooit valstanne gehad nie, mens fokken was die goed met seep en water en dan sit jy dit in milton en dettol en domestos en savlon langs jou bed

 7. w'kykertjie

  ek smaak die 2 tand modelle in die agtergrond, lekke white pearlies ek se.

 8. arno vd west

  @ MS_66 jy is reg dit is daar agter die hof. ek dink hy kry die dentures by die tandeheelkundige raad, wat 'n surplus het van mense wat tande laat maak het en nie kom haal het nie. wonder as hy sterendine ook aanhou, ek sal gaan vis later daar onder.

 9. Prof. Bokdrol

  Arno, leer als-U-blieft om hoofletters en volledige nommers te gebruik? Poes…

 10. jannie

  @Prof.Bokdrol
  Hou op 'n kont wees….wa de fok maak dit saak of hy hoofletters gebruik of nie? Hy kan doen wat hy lushet…dom naai. Niemand tune vir jou jy is 'n poes oor jy kak woord kombinasies soos: "als-U-blieft" gebruik nie…elkeen kan doen wat hy luskry

 11. Prof. Bokdrol

  Jannie: Kry vir jou 'n paar van daardie valsies met my kontplimente…

 12. arno west AKA olifan

  Wats almal so kwaai? ek weet die prof try net help, want ek was in n tegnesie skool en sukkel met my spel behalwe rugby. Dankie Jannie ek waardeur dat jy opkom vir my maar ek chill en leer maar verder. No need 2 be nasty
  @prof dankie darem is ek 'n hele een en nie 'n halwe nie.
  groete

 13. Smee

  @Jannie, ek voel nes jy. Van die bokdrol kont begin comments lewer het, wil ek ook iets oor kom. Taal puris, wat altyd iets te kots het oor spelling, uitroeptekens, hoofletters. Nou is daar nog 'n faktup fototjie ook by. Jissis tog.
  @ Bokdrol…..Ooeeeehhhhuuuurgghhh,OEEEEHHHHUUUURGGHHH!!!!! Bly om te sien jy weet hoe om "Caps Lock" aan te sit. POES

 14. kakhuis

  toemaar arno ek voel vir jou bra, eksook diepinnie kak oor my spelling en my caps, but c if I care a shit en ek g ook nie 'n fok om of ek die grootste poeskont mudderfukker onner die son isnie – fuck the peopel i am the peopel, en ek is goed in anner dinge soos om balklappe uit te deel hehehehe
  hey proffie ons almal is nie so slim of paraat soos jy nie okrrrrrrrrr!!!! ons sal perbeer maar belowe fokol

 15. john

  @Prof.Bokdrol
   
  arrogant dumb fuck…gan skiet jou self, jy sal almal 'n moerse fokin guns doen

 16. Prof. Bokdrol

  John: For a clearer view of life, stick your head up your fucking ass, before I come over there and do it for you…for good measure I might do you a favour and stick the HAT up there first so you can learn my language properly during the process.

Gooi Comment