Ontmoet die ouers

In Grapgat deur griffin18 Eiertjies

'n Vinnige joke om jou Donderdag minder hel te maak

‘n Jong meisie word genooi vir aandete by haar nuwe boyfriend se ouers sodat hulle mekaar kan ontmoet en haar senuwees kriewel maar so effens. Met die intrapslag kom sy agter dat liefie se ouers nie heeltemal ten gunste van die verhouding is
nie en dit maak haar nog meer gespanne. Die oom lyk fokken bedonderd kwadraat.

Aandete word bedien en almal gaan sit aan tafel. Kort voor lank kom die goose agter dat haar maag effens grom en borrel. Gelukkig hoor niemand anders dit nie, maar dit freak die chick effens uit. Die blomkool en broccoli bredie maak dinge nie veel makliker vir haar nie. Ten spyte van ‘n moedige poging om die inevitable poep in te hou glip ‘n dowwe “rrrrt!”. Niks ernstig nie, maar hard genoeg vir almal aan die tafel om te hoor. Voordat sy kans kry om te bloos laat hoor die boyfriend se pa vanaf oorkant die tafel "Wollie!" Onder die chick se stoel het die arme poedel le en slaap. Dit laat haar moerse verlig voel en effens skuldig.

Dis nie lank voor die compression van al die groente weer haar maag beetkry nie en die meisie knyp haar boudjies verwoed maar laat rip met nog 'n poep wat hierdie keer effens klap. So links van die g-string verby. Amper soos 'n chappie bubble wat bars. "Wolllie!" bulder die oom weer vir die poedel onder die chick se stoel. Die chick begin dit half amusant vind dat die arme wolhol hond heeltyd die skuld kry vir die broekhoese wat sy so drop soos atoombomme. Sy probeer om nie te giggel nie en met al die konsentrasie lat rip sy met 'n oordonderende "RRRRRRrrt!"

Die oom ruk sy moer, kom regop uit sy stoel aan tafel, bliksem op die tafel met sy vuis en skree: "Jissis, maar my fokken magtig Wollie! Kom uit onder daai fokken stoel voor die teef op jou kak!"

(shot, Johan)

Hierdie post is 258 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,296 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinOntmoet die ouers

Comments

 1. ekke

   bwhahahahahahahaha- so what as dit oud is, dis steeds piss snaaks, kry 'n lewe JouTos

 2. JT

  jissis outjies, kyk ons nou wie kan die verste pis???
  moenie sleg voel as julle vir kak lag nie, dit gebeur met ons almal, so nou en dan.

 3. agfok

  @ekke – moerse fokken oorspronklike skuilnaam ‘ekke’. Hou jou kak comments vir jouself. Mens kan sien jy sal so kak grappie snaaks vind. ek dink ‘jye’ en benzarto is seker 2 van daai mnr sa finaliste wat nou wil rvenge neem op die site. FOKOF!

 4. Louwhan

  AGFOK. Is jy daai blou bal wie se suikerma jou probeer doodpoes het of wat???Dinkie die ander 2 kwaggas het so ´n comment verdien nie.

 5. Bulperd

  Kak snaaks. As jy dit nie amusant vind nie is daar fout met jou opvoeding, jy is seker n klein mannetjie in n hondkak job wat heeldag sit en kak opmerkings uitdink. kry n lewe geniet die kleiner dinge en hou om om jou baas se geld te mors…- kont

 6. Poeskop

  Jissis, ek het myself nou faktap gelag vir die joke, oud of nie!!!!!!

 7. myoumabukvirenosters

  Groeie n paar testes.  al het hulle nog nie gesak nie. net iemand met ongesagte testetjies kan so n fokken lang vervelende vrydag, ekskuus dan is dit nog n pynlike donnerdag soooooooooooooooooooooooooooooooo lank maaak.  zip die poes se lippe toe. of as dit n sy is, zip albei stelle toe. sulke fuktup mense moenie teel nie.     JULLE MA'S SAK VIR OLIEBORE  (Met huidige ekonomie is hulle seker baronesse.)
  GRIFFIN EN WIR IS SEKER WEER TE BANGAT ON DIE EEN TE PLAAS.  SELA

 8. Author
  griffin

  Dalk net nie uit jou hol uit praat nie. Wie de fok is WIR?

 9. Prof. Bokdrol

  Ek dink myoumabukvirenosters se ouma het ook gebuk vir pompjoggies om haar vol te maak – foetal alcohol syndrome se moer; drink diesel en jy eindig op met iets soos joukleinkindbukviralles…

 10. kakhuis

  ek laaik my skoonma fakol, ek gaan dit volgende keer traai as ons aan tafel sit en eet

Gooi Comment