Just Bieber puisigevreet fan verklaar oorlog op die interweb

In Zefgatte in die nuus deur griffin32 Eiertjies

Aggeneeeee! Ry dadelik Makro toe en koop klomp blikkieskos en komberse. O ja, en latex gloves en lube om mee draad te trek in die donker as die oorlog kom.

Party kinders moet regtig nie interwebs gebruik nie. Shame. Passop vir outjie se oom. Hy is FCC en FBI en alles, hoor. Regtig.

Hierdie post is 152 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,269,716 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinJust Bieber puisigevreet fan verklaar oorlog op die interweb

Comments

 1. POESBANG!!

  BWHAHAHAHAHAHA!!! O fok tog net nie dit nie!!! Check hoe lank is die dude se neals. Hy is net so fokken gay soos ou Justin! Laat hy daai kak net vir my in my gesig tune!!!

 2. Author
  griffin

  Gaan check sy ander videos. Hy word nou forseer om sielkundige behandeling te kry. Hy wil mos dink die internet is die regte wereld. Plaas hy daai fokken varkhok van ‘n kamer skoonmaak en die gras sny of die sneeu shovel. Die klein kak.

 3. POESBANG!!

  Hehehehe, dis fokken crazy! Hy noem homself 'n Justin Bieber activist! Daai bra het sy naam lekker met 'n nat piel geslaan! Hoop hy geniet sy behandeling!

 4. Kapteinspykertiet

  Miskien moet ek maar help, ek is mos n superhero

 5. Naartjienooi

  Fok. ek beter my justinbieberisafaggot.net summier gaan verwyder. die klein kak maak my bang. fokkertjie.

 6. Henry

  Ek weet 14 days is 2 weeks. Die laaitie se oom gaan hom bliksem as hy met sulke kak by hom kom pis en moan fok weet ek sou. As jul die laaitie kan opspoor wil ek hom graag ontmoet en hom vertel hoe diep hy sy kak storie in justine se gat kan gan opdruk wie weet dalk slaan die 2 true love.

 7. NouIsEkNaar

  Checkit, naby 4:40 op sy video het hy so bietjie in sy mond gekots van al die kak wat hy praat.  

 8. Glyn.Kay

  lmkjbimfp!!!!!
  watte fok mkee di laaitie ?
  joh hys mos verlief op ou justin of iets ?
  nee gits my kind..kruip nt weg..hy behoort hom t skaam
  ekt no so hard gelag v di kak

 9. Prof. Bokdrol

  Dis die tipiese klein tottie-suier wat so oor 'n jaar of wat 'n .303 koop en 10 van sy klasmaats uitvat omdat hy nie die toebies laaik wat sy ma vir hom ingepak het nie – "delusions of grandeur" kwadraat! Oeee fok, steek julle IP(iel) adresse weg…

 10. pop

  Soooo…wat is die groter crime, hacking (wat hy erken het hy doen) of vrye keuse om die klein Biebgat te haat. Nee wat, die klein stront soek net so bietjie aandag. Moet hom kredit gee, daai web site is nie 'n kak idee nie…..nog 'n site waar ek my poes kan af lag (kan mens 'n poes af lag?).

 11. FBI

  hahaha my liewe fok ma die ou kan poes praat!Hy gan so an oor die 'haters' vervolg maar hy haat die haters.Vokken dom poes.En vir iemand wat so connected is is hy maar nie baie bright nie(nou nie so bright soos die sunglare wat sy draaikies af gee nie)
   
  Ek dink youtube mut hom 'n award gee vir al die kak praat.On a last note,hy gan so an oor reg en geregtigheid(volgens hom) sal geskied,maar eks seker hy het 'n hele paar wette ook oortree(as hy nou nie net kak gepraat het nie en woord by die daad kan sit)
   
  WAT 'N KontKop!

 12. Christiaan

  Die amerikaanse norm is mos om op die skool terrein rond te loop en al jou boelies met 'n haelgeweer af te maai, in hierdie geval gaan die kontjie nou die hele wereld se Justin-boelies opfok met sy hacking skills (dit sal sekerlik nie so effektief soos die healgeweer nie)

 13. Prof. Bokdrol

  Hey BieberFan, here's my IP address: 255.255.fuck.you

 14. oFok!

  O Fok! Die Filisteine is op ons! Gryp jou vrou, hond, kat, ousie en maak dat jy in 'n grot kom! Cover jou IP!!!!!

 15. sickmindfreud

  @ pop. Het ongelukkig nie 'n poes nie, so sal nie weet nie… al amper my gat afgelag en dit het net my maag  bietjie seergemaak.   😉
  trek net jou beenhare.. ok?

 16. Prof. Bokdrol

  Bullits dis fokol, tot dusver is hierdie klein halwe haaskont se hele lewe 'n waste….

 17. honnestront

  OOOOOOOOO NNNNNNEEEEEEEEEEE! Hy gaan ons opfok met "prank calls" en stuff!!!!!!!!!!!!! NET NIE DIT NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gaan sny jou naels fag, en hou op draad trek met jou webcam in jou hand

 18. Eon

  *sug* Daar is nou 5 minute van my lewe wat ek nooit gaan terug kry nie. Hy winge erger as 'n viswyf met PMS.

 19. Steven

  LMFGA……die wereld moet nou bang wees vir hierdie klein snotkop? As jy kyk hoe bewe die kamera lyk dit asof sy maatjie dit met een hand vashou en draad trek met die ander, en in hierdie klein poes se bek raakskiet teenaan die einde van die video.
   
  Fok my, maar dis g'n wonder die wereld haat die Amerikaners…

 20. Willi

  Ek hoop hy maak die website. Ek sal my IP address en foto vir hom stuur. Ek's trots om te se ek's nie 'n JB fan nie.

 21. Deon

  Jisses, nee kyk, hierdie laaitie gaan nog tonne piel in sy lewe suig. Justin sal trots wees…mmmkay.

 22. Jessica

  "We're gonna find out who you are, where you live. We're gonna get your photo and phone number and plast it on the internet!" Luister hier ek dink daar is al klaar groups op Facebook waar mense vrywilligluk dit doen laaitie… BTW hoekom bewe die kamera heeltyd so, is sy seuns maatjie besig om met hom te lol daar onder die tafel?

 23. FCC se hol

  Een van die dae as my eerste prank call deurkom en hy besluit hy daag by my huis op, gaan ek aanbied om sy fugly lang naels met pienk cutex by te kom en hopelik sal hy inisiatief neem en sy draadjies ook pienk maak, want ons almal skrik mos vir fokken Barny the Dino.  "We are getting in like fucking theriouth shit" HAHAHAHAHAHAHA, gaan shag net iemand dat jy kan groot word en ophou besig wees met kinderkak.

 24. JAfel

  Ek dink hy snuif gom.
  Die klein faggot moet eers sy naels knip waarmee hy sy poes elke oggend krap dan die kak uit so oe vee n agterkom hy is 'n fokken klein seuntjie, ek kan nie glo dat daar sulke fokkers mag lewe nie. Nie eers te praat van sy liefde aan die Bieber nie…hulle speel seker saam met klomp meisies se totties!!!  Pwhaaaaaap!!

 25. P03sHaas

  HAAI SIES JULLE. MOET NIE SO LELIK WEES NIE. DAAI MEISIE SING BAIE MOOI…….. SO MOOI SOOS 'N KAT WAT 'N POEF PIL GESLIK HET!!!!!!!!

 26. PoesHom

  Die aremme klein naai soek vir Justin Bieber se vluispyp! Fok daai klein naai en sy lang naals en "poes my gesig" HaHa Metal fok vir Biebertjie op!!!

Gooi Comment