Die nuwe Bloubul bra

In Spec-takel deur griffin18 Eiertjies

Fokol cups en fokol support

bulle

Hierdie post is 242 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,164 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie nuwe Bloubul bra

Comments

 1. pop

  Daai tiete is te mooi…hulle moes heelwat laer gehang het, want "'n bloubul eet van die vloer af"

 2. Bbruce

  Hahaha! Julle fokken haat die Blou Bulle so vreeslik dis actually kak snaaks om tesien hoe kinderagtig julle fokkers almal is! Jis dit moet donker en alleen wees in fatap land. Miskien moet julle ouens maar konsentreer op goed wat julle actually volg soos hoe om teduik op n vrydag of ander fatap mense op die interwebs, want laaste wat ek gekyk het was die Bulls nog die Super 14 champs.

 3. Tjoppie

  Baie dankie aan die bul ondersteuners soos ou Andre hier wat net weereens die IK en klas van die blou-bul ondersteuner tentoon stel! Bbruce, kyk na jou maatjie se taurette uitbarstings hier dan weet jy hoekom ons die bulle haat…

 4. Andre

  tjoppie, ek dink jou ma tel kinders..jy beter gaan voordat ons jou dalk net OPFOK!!!

 5. Melktert

  Ja check hoe smaak julle ouens ons blou bulle as ons chicks met daai bras rond loop.

 6. pop

  Andre, jou ma het gisteraand vir my gesê sy is eintlik 'n "secret" WP ondersteuner, maar ons moet tog nie vir haar stoetbulletjie sê nie. Ek gee haar toe maar 'n ekstra R2-00.

 7. Bbruce

  Tjoppie my "spesimiale" ou maatjie, laaste "Komment" van jou af en die eerste een lyk dit my asof daar maar n paar poese is wat vir die ander provinsies ook skree. Jy weet mos haal eers die balk uit jou eie oog…
  Nee wat ou perd daai kak verskoning fly nie meer nie, die dose aan die ander kant van die boerewors gordyn is net sulke groot konte. Ek dink dis vermetel dat mense in die algemeen alle Blou Bul ondersteuners klassifiseer as konte. En let's face it julle haat ons so baie en kom met die soort van kak vorendag omdat ons julle gereeld ons bitches maak. Dan wanneer ons verloor so eenkeer in n blou maan ruk julle die dam onder die Zef eend se gat uit.
  Met ander woorde Tjoppie daar is n bietjie Zef aan elke kant van die draad. Vat die prentjie print hom en gaan kap n dratie want dis duidelik dat jy frustreerd is.

 8. pop

  Jir ouens, relax…om met jou opposisie se span te joke is deel van die hele sosiale grap. Moet dit nie so ernstig opneem nie, vat 'n chill pil en lag saam. Moet darem dan ook net bysê, dit lyk my dis die blou bul ondersteuners wat die swaarste sluk.

 9. Tjoppie

  Bbruce, jy is reg. Ek is jammer. Het jy dit al ooit oorweeg om 'n rubriek in die Stywe Lyne tydskrif te begin? Jy is soos die zef Murray Janson! Jy kan mense help… Lekker dag.

 10. kakhuis

  go LIONS!  my bloed is ROOI! dit kos ballas om die Lions te ondersteun ek is seker nie een van julle het genoeg ballas vir dit nie!

Gooi Comment