Welkom in ons vuilgat dorpie.

In Spec-takel deur griffin11 Eiertjies

Grif!

Tjekkituit!

Hierdie outjie geneem onlangs by die ingang van die Schweizer-Reneke Golfbaan.

Lammies

vuilgat dorpie

Hierdie post is 135 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,881 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWelkom in ons vuilgat dorpie.

Comments

 1. Vleis

  As die fokkers in charge van die dorp net wil besef dit is nie HULLE geld nie maar die mense sn wat vir dienste betaal en fokkol terug kry. Die poese moet almal ge-fire word en Kontrakteurs aangestel word wat op kommissie/performance betaal word. Dan sal jy sien hoe n dorp kan verander!!!! Fire die naaiers!!!

 2. Vleis

  Dit maak my so die poes in as die bossies so hoog is dat jy nie karre kan sien aankom deur die potholes nie. En dis net die basics- hoe lyk die fokken water wat ons drink???!!

 3. kakhuis

  ons het so sign nodig in al die fokken dorpe want al wat die goverment koop is fokken karre en fokken huise en fokken sykouse en foken oversea fuckhansies vir hulle offspring en foken etes met ons foken taxgeld <major foken midelfokenfinger> ek hoop hulle almal word in die foken MOND EN HOL genaai
  klomp konte

 4. kakhuis

  @vleis ek verstaan nie wat jy bedoel nie – dit is die mislike foken minsipaliteit wat die services lewer en dit is gewone regstellende trille (en boere) wat daar werk? en die dorpsmanagers betaal ook foken tax?
  ek se ons moet 'n betaal vir 'n consumerunion en dan moet die consumerunion deur die goverment die reg kry om companies te  die score soos hulle met ons arme fokkers, die consumers, maak deur ons op ITC te sit. As die companies 'n sekere score het, het ons consumers die reg om HULLE DEURE TOE TE MAAK. Currently het geen consumer enige power nie, net Carte Foken Blanche, ons moet deur watchdogs en ombudsmanne werk en dit vat JAAAre om probleme te resolve waar teen die einde, jy as consumer dit los want jy is net te gatvol vir alles. dan kan mens kontrakteurs kry om die foken werk te doen dan sal jy bliksemse aksie begin sien
  VIVA VIGILANTE CONSUMERS

 5. kakhuis

  en ek is nog nie klaar nie – die foken skole gaan agteruit want die ouers  moet vir als betaal en hulle het nie geld nie want ons tax is so moer baie en dan staak die teachers ook foken nog en dan moet jy jou kind in 'n prifaat skool sit wat jy nie kan bekostig nie
  een van die dae moet ons nog vir foken teachers ook betaal en vir die mislike paliteit se werkers wat so staak   faaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrkkkkkkk as ons dit nie reeds doen nie

 6. pop

  Jirre Kakhuis……relax, jy gaat 'n aar bars. Al wat ek wil weet is, as hulle nie 'n dorpie soos Schweizer Reneke kan run nie, hoe de fok gaan hulle 'n nationalised myn run.

 7. kakhuis

  yah die verskil is net: Malema gaan die poes in beheer wees…

 8. Groot Roos

  Ja nee kyk, as mens moet borde opsit om die bliskems se aandag te kry dan raak mens raad op…

Gooi Comment