Watkykertjie fokken haat “Wat is nuus”

In Briewe deur griffin

Hi daar,

Ek is nou al ‘n paar jaar ‘n kranige volger van watkykjy.co.za en geniet die site baie. Ek waardeur die suiwer gebruik van my moedertaal in al sy glorie.
Ek sien daagliks uit om julle te kom visit op julle site. Ek het nog nooit neer gekyk of enige probleem gehad met enige van julle artikels of videos nie. Maar as daar nou een fokken ding is wat my so suukies suukies skyns die bliksem in maak dan is dit vertraagde idiote soos daai kettie kop van ‘Wat is nuus’
Ag wil julle ons nie almal ‘n guns doen en hom met ‘n 1895 dubbel-loop haelgeweer fokken dood skiet nie? Dis sinnelose kak wat hy praat en boonop nuttelose en plain weg stupid. Ek weet nou nie of dit net is omdat ek ‘n vet babbelaas het nie, maar sulke dose hoort nie die vooreg geggee te word om ‘n kamera te besit nie.. Ek het amper in die stront gekom toe ek nou die donnerse screen begin vloek ,en my baas inloop ,omdat die mamparre met sy idiotiese video weer geen sin maak nie.. Haal die doos af van watkykjy af asb…

Baie dankie vir ‘n kif site…Keep up the good work..

Groete

Andre

Hierdie post is 217 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,060,316 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykertjie fokken haat “Wat is nuus”