Henry Cloete interview Die Antwoord

In Die Antwoord deur griffin

Henry Cloete het Die Antwoord ge-interview. Jy kan sy Nuus24 storie hier ook lees oor die secret gig in Kaapstad. Hulle het onlangs hulle nuwe video, Evil Boy ge-shoot en dis loshande die beste shit wat jy ooit in jou lewe sal sien. Tot hulle nog ‘n video maak. Julle sal die video net voor die naweek op die interwebs kan speck. Die Antwoord se eerste full album $O$ drop 12 Oktober, so kyk uit vir dit. Dit gaan fokken orals beskikbaar wees. Like, by meer plekke as ons Tos boek.

O ja, en oor so twee weke sal jy befokte shirts kan koop op Watkykjy, insluitend Die Antwoord se zef skippies. Die goed staan klaar bokste vol hieso in die buitekamertjie. Julle gaan moet wakker wees, want as ons daai shop se deure oopmaak gaan mense mekaar doodtrap. Ons besoek Donderdag die fabriek waar die Watkykjy hempies gemaak word om SABS toetse en shit te doen.

Kykie:

Hierdie post is 132 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,076,268 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHenry Cloete interview Die Antwoord