Dokter Proctor

In Komix deur griffin14 Eiertjies

Ons gaan weer so paar nuwe komix gereeld feature. Hierdie keer deur ons bra, Franstasties.

Geniet hom.

Dokterprokter

Hierdie post is 248 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,349,248 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDokter Proctor

Comments

 1. pop

  Almal se hande bo die tafel asseblief. Jy, voor, vierde van links…dit geld vir jou ook.

 2. tanie santie

  hierde is n viesluke web tuiste man! Steve en jurie sal nooit daai lelike tekens wys nie! ek so teleur gesteld in julle jong mense my liewe land so kan dit tog nie aan gaan nie! skaam julle klomp lelike praaters! julle stoute vuil mondjies!!! poef bekies!!!

 3. Effensnoord

  Shot Bruinbeer!  Lyk my die ouens het 'n "w" te min in hulle adres.

 4. Hokken Fonger

  Haai shame julle. Julle het die res van tannie santie se lewe nou mooi op gefok. Sy sal nou nooit weer die selle na haar agter-agter klein kinners kan kyk sonder om te dink hulle is kak-bekke, oh askies, poef-bekkies nie. Shame man, DIE PYN, OH HERE GOD, REINIG NET HAAR KOP! Sy het dit nou nodig! 
  As julle krimpies dit nie like nie, dan moet julle dit nie lees nie. En tannie santie, ek is seker ou Jurie doen die finger in die spieël elke keer voor hy op tree, want hy is 'n skynheilige donner wat met klein seuntjies speel. Hy scheme seker "Ek gan vannaand die vinger gebruik". En vir ons liewe liefling Steve, ja nee tannie, hy sal nie sulke signs wys nie. Ek het hom al wel gesien iemand donner.
  Alles goed en wel, die joke was fokken snaaks, en dit het my poes faktap Maandag 'n bietjie beter gemaak.
  En weereens, sorry tannie.

Gooi Comment