Dis naweek, kom ons fokken duik

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin7 Eiertjies

duik naweek 44

DuikDuikDuik

DUIK

Hierdie post is 246 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,788 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik

Comments

 1. Vleis

  Fokkit, dit lyk of die bike in die ou se hol in op is!!

 2. Prof. Bokdrol

  Uit-fokken-eindelik is dit naaiweek! Lekker besige een, baie braai en suip en hopelik zaber voor Maandag (sal Sondag al die tos deadlines inhaal vir Maandag.) Naweek begin sommer met 'n Vrydagaand funksie, heavy culture vibes met pikkewyn suit en black tie – in hierdie poeswarm weer – maar ten minste is daar gratis kos en drank; ek skiem dit maak 80% van die sukses van enige sosiale event uit. EK FOKKEN DUIK!

 3. Brommer

  Hoop jy geniet die funksie my liefling, ek hoop net jy los die ander mans uit want jy is myne,moet dit asseblief nooit vergeet nie.

 4. kakhuis

  proffie: depro aka babelas
  ja ek het net so KAK maandag  het 'n foken sambreel nodig vir al die kak wat so spat

 5. Prof. Bokdrol

  Ek is 'n geheelonthoudende Calvinis, Kakhuis, die woord babbelaas is nie aan my bekend nie…NOT! Nee ernstig nou, die kontinuiteit is net vir my erg gefok – mens sien uit na die naweek (al moet mens tos werk doen oor die naweek) en dan gaan slapies jy soet Sondagaand, en met 'n kontslag word jy wakker Maandag en dis asof jy gaan slaap het in Nirvana en jy word wakker in 'n fokken tumbledryer op volspoed. Het jy al ge-spec hoeveel mense langs jou op die highway eet ontbyt of skeer of sit make-up aan of lyk net in 'n fokken koma 05h00 op die N1? Maseharre, hoe de moer het ons so evolve?

Gooi Comment