Die Kraag Kroon Kronikels – Episode V

In Snotstories deur griffin29 Eiertjies

So tussen die 4 stadia van metamorfose met Watkykjy se baadjies het ons oor die 150 posts wat iewers in ‘n boksie vol stof slaap wat ons hier uitpomp sodra ons tyd kry. Vandag is een van daai dae. Ons het net eintlik ‘n hele week by die huis in ons onderbroeke met bier nodig om Watkykjy vir eens en vir altyd op datum te bring. Die time machine sal weer een of ander tyd afgestof word …

Tot daai week aanbreek, moet julle maar so nou en dan krummels vang wat ons uitskiet.

Die Kraag Kroon Kronikels – Episode V – deur Nak & Iceman

 “Moenie worry nie”, lag Poen oppad terug van Moonsamy se plek. “Ons sal daai blare ‘n ding of ses wys!” Dolf is darem nie meer so bleek nie, maar trek steeds met ‘n bekommerde uitdrukking op sy gesig sy hand herhaaldelik deur sy luukse table top & kraagkroon konfigurasie. “Darem een ding waarop ‘n man nog kan staatmaak,” dink Dolf by homself. Die feit dat hy steeds baie na Patrick Swayze se karakter in “Dirty Dancing” lyk (amper 20 jaar na die fliek se vrystelling), het al baie skêrre na hul asems laat snak.

Menige male het Dolf en Poen die dames se knieë laat knak in Topaz, Monroe’s en Jacqueline’s, daar in Pretoria se middestad. Dit is nou juis Dolf se ooreenkoms met Patrick Swayze wat Moonsamy se dogter,Tiloshnee, se hartjie vinniger laat klop het. Sy het gelewe vir die vlugtige oomblikke wat Dolf en Poen haar pa oor “besigheid” sou kom sien, om net ‘n vlugtige kykie na die Adonis van ‘n man te kon kry. Haar Matriekafskeid was juis om die draai, en sy sou wat wou gee om met Dolf aan haar sy die dansvloer aan die brand te dans, net soos in “Dirty Dancing”! Tiloshnee was nou nie juis die tipe meisie wat Dolf en Poen as hul type sou beskou nie.

Nee.

Hulle type was eintlik maar wit cherries, met te veel grimering, stywe jeans, en groot geteasde kapsels. Die tipe kapsel wat beide modieus is, en ook beskerming teen ligte kopbeserings kon bied. Nogal belangrik as hul in Pretoria–Wes of die Oos-Rand gaan jol het… Poen en Dolf was nou weer vasgevang in ’n iets-vir-iets” situasie, en die keer het Dolf aan die kortste ent getrek. In ruil vir die inside information van Moonsamy, moes Dolf vir Tiloshnee, sy dogter met die erge Vertiligo aandoening, vergesel na haar Matriekafskeid eerskomende Saterdagaand, in die hartjie van Lens. Dit was nou juis die rede vir Dolf se kommer, en Poen se lekkerkry.

Dolf was nog altyd ’n kortkop voor as dit by die pull van die mees aantreklike dames gekom het, en Poen was maar alte bewus van die feit dat hierdie eskapade ’n ware toets vir Dolf se ego sou wees! Die feit dat Dolf ook tans iets aan die gang gehad het met Storm, die ontkleedanseres van die Tutti Frutti – ’n strip club in Benoni – sou nog ’n ekstra bietjie ongemaklikheid besorg het.

Poen en Dolf was darem ou gabbas, en hoewel Poen die sout lekker diep in die wonde kon vryf, het hy sommer dadelik ’n geleentheid in die hele situasie raakgesien. Dit sou die ideale geleentheid wees om vir Soekie, sy nuut getunede Dodge Paneeelwa, deur haar passies te sit – Lens se mense is mos lief vir dice! “Ou maat, ons gaan daai blare moertoe ry Saterdagaand,” grinnik Poen. Dolf het darem nou al begin ontdooi en kan al ’n benoude glimlaggie baasraak. “Wat het jy in gedagte?”, vra Dolf. “Al Ravi se goed moet in, pappie!”. Dit was nou juis die Direct Port NOS sisteem, asook die slick bande, full race cams en conrods, en die scoop op die enjinkap. Om nie eers te praat van die ICE (In Car Entertainment) nie… Hoewel daar ’n effense inboeting van spoed was met al die addisionele klanktoerusting se ekstra gewig (veral die subs), wou Poen waaragtig die bra’s wegblaas met klank en spoed eerskomende Saterdagaand in hul eie agterplaas – in Lens!

Terug by Poen se plek in Proklamasieheuwel, spring Poen en Dolf sommer dadelik aan die werk om die enjin te trek. Dolf het jare se ondervinding as ’n diesel mech en Poen se jaar as appie in die Polisie kom nou handig te pas. Dolf takel die blok en head, en Poen fokus op die ICE. Die crank moet eintlik gesny en gebalanseer word, maar daar is nie nou tyd of geld daarvoor nie. Die installering van die NOS sisteem vat ’n bietjie langer as beplan, en hul maak teen Vrydagmiddag laat eers klaar met die installasie. Daar is nie tyd om Soekie se nuwe toerusting uit te toets nie, en Poen sal maar verstellings moet maak soos die nuwe enjin ingery word…

Met Poen as chauffeur voor in die Dodge, en Tiloshnee en Dolf in die agtersitplek, word daar met groot bravade afgesak na Lens se stadsaal vir die groot makietie. Met die woorde: “You take good care of my little princess and all, Dolf!” het Moonsamy vir Dolf ’n geldjie in die hand gestop terwyl hy vroeër vir Tiloshnee die Dodge ingehelp het. Poen het nogal moeite gedoen met Soekie, selfs die mags en chroomwerk op die Dodge met ‘n tandeborsel en Brasso getakel.

Dit het die grootste gedeelte van die Saterdag in beslag geneem, en Dolf en Poen was reeds ’n hele paar biere sterk… Daar was ook versterkings in die kattebak. “Vir as ons dors word,” het hul vroeër gekekkel. Dolf sou dit natuurlik nooit erken nie, maar Tiloshnee het nogal heel oulik gelyk in haar tradisionele Indiese drag, sari and all. Van die Vertiligo vlek op haar gesig was daar geen sprake nie, nadat omtrent ’n hele houertjie foundation sekerlik daarop spandeer is. Dalk was dit die oormaat grimering wat die truuk gedoen het, maar Dolf het homself lankal voorgeneem: “Nooit weer nie!”

Daar aangekom, help Dolf heel hoflik vir Tiloshnee uit die Dodge. Mens sou nie sê hy en Poen het reeds ’n kas bier tussen die twee in nie – ou drinkers! Hulle het reeds afgespreek dat Poen by Soekie sal bly, en solank die brandewyn en Coke readymix aanmekaar sal slaan en op ys hou. Hul het albei nogal ’n voorliefde gehad vir lekker warm Indiese kos, en Dolf was van plan om homself eers trommeldik te eet, en so sy maag n bietjie te line, voordat hy sou wegglip met ’n take away vir Poen. Daar sou hulle dan die locals die stryd aansê in die parkeerterrein, en straat-af, met Soekie! Baie van die jong Indiërlaaities in Lens vermaak hulself graag met ’n bietjie gatskuur in hul pimped-out rides. Dit was net ’n kwessie van tyd voordat die tekkies sou begin skree en ratkaste en koppelaars begin afkak.
Poen sou solank die manne opsize soos hulle arriveer, en potensiële dices begin identifiseer vir later die aand. Met verskeie van Shakira se trefferparade nommers (asook al die remixes daarvan) wat deur die lug bulder binne in die stadsaal, help Dolf homself muldelik aan ’n allegaartjie van warm, en warm, Indiese geregte – samoosas, roti en verskeie kerries staan die tafels vol, en so glip hy elke nou en dan ook ’n lekkerny of twee in sy baadjie se sakke. Net soos Dolf regmaak vir seconds, hoor hy die kenmerkende intro van die temalied van Dirty Dancing – “I’ve had the time of my life” Hy moet darem seker eenkeer met Tiloshnee dans, en as daar nou een liedjie is waarop hy sy hol kan swaai, dan is dit nou die een! Hy vang Tiloshnee se oog, en sy val amper flou toe Dolf haar nader wink in die algemene rigting van die dansbaan – die oomblik van waarheid!

Hierdie post is 145 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,735 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Kraag Kroon Kronikels – Episode V

Comments

 1. WILLEM

  Bemark die kak wat jy snuif, dit sal baie meer maak as die kak wat jy skryf
  ONTHOU SNUIF EN SKRYF NIE SKRUUIIFFF NIE

 2. Pieter

  Liewe Willem,
  As jy so kak en kla oor hoe kak die site is, hoekom fokken doen jy al die moeite om jou tos comments te plaas?? fokof dan. Nie almal het so facktap kak sin vir humor soos jy nie en niemand gaan jou mis nie.belowe. Jys n bruin kak streep teen die wit muur van die samelewing. 
   
  Ek like die site kwaai.Sal ook vir die volgende 10 jaar. Keep up the good work Griff!

 3. Eskiballas

  As julle so n nice website wil hardloop en alle vryheid van spraak en kak praat ,maar julle deny en is selektief oor wie se comments julle goedkeur is julle hypocrytical poese!
  Fok julle,ek wens julle wil Brakpan toe gaan laat hulle bietjie die kak uit julle poes!

 4. Author
  griffin

  Luister hieso jou naai, as jy ‘n ou Watkykjy storie hieso wil copy en paste in die comments, wat is die fokken punt?

 5. oupoot

  Lol.  Lyk my ou Willem het 'n persoonlike aksie teen iemand as ek so na die comments op die laaste paar artikels kyk.

  Wat's fout ou Willie, het iemand jou hartjie seergemaak?

 6. Chrome Polony

  Liewe Eksiballas,
  Poes off.
  Liefde,
  Die wereld.

 7. Vadergp

  Wat de poes is episode iii en iv gefile ek kry hulle nie. O fok die wat komplain begin julle eie site in Orania

 8. Doosdief de Lange

  Flippen goeie storie Griff, wanneer verskyn die volgende episode??

 9. Watkykjy is my kos

  Liewe Willem
  Jy laat my baie dink aan my dae op skool, jy was seker die bang fokker wat pouse in die badkamer weggekruip het, die fokker wat ek sou nat pis om na man te ruik. Hou asseblief jou dom onnosel kak comments vir jouself. Nou is jy baie braaf om te braak op die website, maar eintlik is jy `n kak bang fokker. Gaan gooi vir jou nes-quick en kap `n dratie jou doos. Griffin hou so vol!!!

 10. PeterStuyvesantBlue

  LOL!
  Nie geweet 'n man se pis ruik na man en 'n vrou se pis nou vrou nie? Of dat as jy na pis ruik dat jy n man is nie?
  Griff ek like die storie! Ek dink Dolf gaan nooit weer terug gaan na bobotie as hy eers kerrie geproe het nie (nee ek praat nie uit ondervinding nie). Of is daar dalk n liefdesdriehoek wat ontwikkel tussen Dolf Poen en Tiloshnee?

 11. WILLEM

  Watkykjy is my kos, die dae toe ek nog in die skool was het ons badkamers by die huis gehad en kakhuise by die skool en die ouens wat na pis geruik het se pieletjies was so klein hulle kon die goetertjies nie vas hou nie, dus het hulle hul selwers natgepis en toe maar begin verkondig dat mans na pis ruik.

 12. Watkykjy is my kos

  Haha ou Willie, weereens braak jy net…doen ons almal `n guns en fokof!!! Jy het seker home-schooling gehad, bang vir buite lewe en bietjie kieme. Gaan speel maar bietjie met jou-self of jou opblaas pop en droom oor `n ander ou se hol. Mooi bly doos.

 13. Wolfgp

  Willem
  Ek het ouens soos jy in die tronk genaai lat hulle harte bars! pasop!

 14. Eskiballas

  Ek is miskien n naai,en wat ek copy en paste of wat ek doen moet mos gewys word of wil jy die hero wees met jou kamtige oorspronlike verhale wat fokken honderd jaar oud is?Is dit moeilik vir jou om nie te kan oorspronklike goed uit te dink nie? Ek skryf en kyk na jul want die goed wat julle doen is poessnaaks,maar as jy nie iemand anders die spotlight wil gee want  jy het issues met die idee dat iemand dalk jou ou kak alreeds gelees het,wel dan is jou website nie so demokraties en het nie die vryheid van spraak wat jy voorgee nie,ek copy en paste al die stories want dit is foefie poes idee en bemarking dat julle meer hits kan kry en dan meer geld vir advertensies. As jy jou comments wil post en dan almal sn wag vir "moderation" wie fool jy?

 15. Eskiballas

  Gamskiet jou kont ,jy skree seker vir die bulle,of is n 2de jaar regsstudent ,as jy nie weet wat aangaan nie hou jou poesbek! FaaaaakaaaaaaaFFFFFFFFFFF!!!!!!!!

 16. Author
  griffin

  Gods, jy is deur die kak. As jy reg onthou, het ons Watkykjy re-design. Daar is 150 posts van die ou issue wat nog nie op die nuwe site is nie, byvoorbeeld 3 van die Kraagkroon Kronikels wat deur (en lees nou mooi) Nak & Iceman geskryf is. Iemand het my gemail en getune hulle vind dit nie op WKJ nie. Ek het gaan gaan check tussen die 154 drafts wat op op die server sit. En sowaar as wat jy ‘n IK van .4 het, daar sit die goed toe. Toe post ek dit. Nou het ek 151 post oor om oor te worry.

  Nog ‘n rede hoekom ek nie nie jou comments deurlaat nie is omdat elke derde comment die woord “kaffer” bevat. Ons is nie die fokken AWB nie, so fok weg jou fokken halwe verskoning vir ‘n haaskont.

 17. Eskiballas

  Ek maak nie rassistiese aanmerkings nie,as jy kwaad raak omsdat jy poesdom is en vir my wil uitwys van my 4 breinselle ens en kwaad is omdat jou piel klein is,gaan aan clown!!! Wat is n verskoning vir n haaskont? Kan jy nie vloek nie nou soek jy aandag en dink goed uit soos dit,volgende gaan jy seker se ek is n renosterbal,of walrusklit.
  Ek is jammer jou ma het jou nie genoeg aandag gegee nie,seker kak opgemaak in skool ook omdat jy nie kon LO doen nie,dis mos jou tipe wat briefies gebring het of hoe?
  Maak stories op,jy dink jy is hardcore maak is maar net n rekenaar geek wat dink dit is nice om te kan vloek en dit op n website te sit.
  Kleinmannetjiesindroom is wat almal dit sal noem.
  Nee jy is nie die AWB nie,maar jy is ook nie wat jy en jou website voorgee om te wees nie,jy wil soos ek se vryheid van spraak voorgee ,maar is eintlik net n klein poes nerd agter n rekenaar.

 18. Author
  griffin

  Fine, jy wen. Ek is ‘n klein poes nerd agter ‘n rekenaar.

  Maar vertel my, Antony, snuif jy al die toner op daar by Konica Minolta of wat? Daar is iets fout met jou, my blaar.

 19. Dr. DK

  Nee hys snuif nie toner nie bra…. hy sit dit op sy boude om sy peisies weg te steek…vistajy!
  poes klein nerd agter n rekenaar= 1014 karnaval punte &  rasistiese balsak ding = roomys met strawberry sousie! 

 20. Boeta

  @Eksiballas – jy werk by Konica Minolta!!! Hahahahahah! Dis baie hartseer! Is jy ook een van daai verkoops outjies? Daai outjies met die wit spike hare wat dink hul is awesome?? Stadig met die Brut ou seun!!

 21. Witgif

  Hierdie is die beste stories ooit!!!! Griff, well done ou maat. Dis kak snaaks! Hou aan skryf asseblief!

 22. V-Town Zefgat

  Jislaaik my bra, hoe lyk dit met die res van die kronikels? Is daar 'n opvolg? Fok, die kon netsowel in vereeniging afgespeel het. Puik kerels, Pee ooo eee es puik. Hoop om gou die nuutste verwikkelinge van die storie te sien uitspeel op watkykjy…

 23. Claude

  Ek hou daarvan om aan sexy mans se vuil stink onderbroeke te snuif.

Gooi Comment