Beeld score ‘n A+

In Spec-takel deur griffin29 Eiertjies

beeld.co.za

(shot Etienne)

Hierdie post is 129 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,874 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBeeld score ‘n A+

Comments

 1. Generaal

  Jissis, spelfoute is POES interessant, ek kom sommer in my broek.

 2. fief

  Generaal dit gaan nie oor die spelfoute nie,dit gaan oor n moerse groot koerant maatskappy wat nie eers hulle donnerse website kan maintain nie,as hulle so kak spel dink net hoe fokken waar is hulle berigte…..

 3. Prof. Bokdrol

  Ek wil nou nie vir Beeld opkom nie (hulle is 'n klomp dose, in my opinie) maar dis die onnosel fokken Microsoft se spelchecker wat in Ingels inmeng – probeer dit bietjie, tik in jou Word2007 of Outlook2007 in Afrikaans en die poeslike sagteware probeer die hele tyd in Engels vertaal. Ek tik vir my tjom bv. "ons weet" dan verander die etterse Outlook dit na "on sweet" (probeer self…) so jy moet self die taal verander na Afrikaans sodat dit nie gebeur nie. Maar soos ek gesê het Beeld is faktap so hulle weet seker nie hoe om die taal te verander nie, of hulle lees nie voor hulle publiseer nie…

 4. PeterStuyvesantBlue

  A plus vir WKJ –
  By die huis aangekom en klaar sy gedeelte gedoen in die botteltjie, sceem hy "fok dit" en laat sy vrou ook 'n bietjie "donate", sy dogter ook.  Maak hom vol met 'n bietjie dratjie kap en mix die hele besigheid sommer die die kar se dipstick.
  Moet daar nie 'n "met" tussen "sommer" en "die" wees nie?

 5. Author
  griffin

  Jy check, as ons sub-editors zak betaal om ons kak uit te sort, dan kan jy ons tune. We is not a koerant.

 6. WILLEM

  Griffin
  Moerse slim, we are not a koerant, maar we are ook nie very high op die IK leer nie, praat mos net kak van ander en kan mos nie positiewe teruvoer hanteer nie. Moenie kak verskoning uitdink nie maak soos jou ander makker se en pis op jou self dan word jy 'n man

 7. Author
  griffin

  Ek hoef nie ‘n kak verskoning uit te dink nie. Jy is een.

 8. Prof. Bokdrol

  Griffin, los vir arme Willem uit – ooglopend is sy IK net in 2 syfers (wat de fok is "teruvoer???") en daardie opgekropte aggressie is duidelik te wyte aan die feit dat die arme moerskont jare laas 'n naai gehad het omdat hy so 'n poes is / te dig is / te watookal anders faktap is – mense wie se hande permanent pyn van te veel dratie kap oorreageer gewoonlik so…

 9. MJ

  WILLEM, try ALT 136. Dan is dit nie se nie, maar sê.  Moenie jou pantie bevuil as jy self nie weet wat aangaan nie. Watkykjy is nogal n verfrissende website, hier is nie moord en kak en hare nie.  Persoonlik geniet ek dit.  As dit jou regtig so pla, ek kan n paar voorstelle maak van ander websites waar jy kan gaan browse. 

 10. fief

  Nee Griff,
  Willem is nie n kak verskoning niet,die ou is n POES, punt

 11. Ouma Meelbol

  Willem, al gehoor van anti-depressante? Gaan vra sommer NOU vir jou dokter vir 'n voorskrif.
  O…. en as jy nie hou van Watkykjy se inhoud nie, as dit jou aanstoot gee op een of ander obskure morele vlak.. fokof en gaan lees die Rooi Rose.

 12. Hokken Fonger

  Fok al julle met julle fokken spel fout checker bullshit kak… As jy dit kan lees, dan is dit mos fokken reg! JISSIS EK KAK SOMMER 'N DAM WAL AS JULLE SO AAN GAAN SOOS JUFFROU VERMEULEN IN DIE LAER SKOOL OOR DIE FOKKEN SPEL FOUTE!

 13. kakhuis

  willem, ek smaak griffin se comment 'we is not a koerant'  ek het graad 2 geskip en dit is moerse funny  vir my – wat my laat wonder oor jou breinkapasiteit  jy het seker graad 1 gedruip. willem, moenie in die leeu se hok kom speel nie… go griffin <thumbsup> sweet

 14. kakhuis

  willem dit is: we IS not a koerant. dank kan jy ook nog nie lees nie! aaijajaai!

 15. Anna pan

  Weet jy wat maak my naar  as iemand praat van "poes" of "piel" hel dis so fokken swak kan jy nie eerder 'n anner woord soos "doos" gebruik want ons weet amal wat is 'n doos die wereld is vol "dose"en ek se dis net dose wat praat van "poes" en "piel"..FOK kom by dis so oudoos!!!!!!!!!!!

 16. Prof. Bokdrol

  Wie sê ons Afrikaners kan nie saamstaan nie? Nou wil almal vir Willem opfok omdat hy vir Griffin tos tune…

 17. Waatlemoen

  ek het sopas van my stoel af gebliksem en in my broek gekak

 18. kakhuis

  cunt = kont maar wat is piel/tottie/slong in engels behalwe penis?

 19. Skillie

  Kakhuis, dit is dick/small dick/fucken big dick you pricky.

 20. kakhuis

  hey hey let op julle taal oukies. dit is AnnepanseDOOS okei!!!

 21. kakhuis

  hehe, duh dankie skillie – ek kon nie so ver dink nie– jy wou my seker 'n dick head noem. anyways, ek pokkel in afrikaans en nie in engels nie

Gooi Comment