Ren & Stimpy. Vir kinners vannie naainties.

In Fokken Main Videos deur griffin

Daar was maar min mense in Suid-Afrika wat Ren & Stimpy in die 90's gecheck het. Jy moes 'n tjommie gehad het wat gaaf en ryk genoeg was ren and stimpyom vir jou 'n VHS terug te bring van die overseas af. Ongelukkig moes meeste van tevrede gewees het met kak soos Beetle Bailey op Goeiemore Suid-Afrika. 'n Cartoon wat date uit die 50's uit. Wat ons kyk in die 90's. Thanks. Thanks vir fokol.

Ren is 'n fokken mal asmatiese, psigoties chihuahua en Stimpie is 'n poesdom kat met wat mens net kan raai breinskade is en al wat hulle doen is om kak aan te jaag. Dis 'n fokken mal cartoon en het al so paar voice over cameos gekry van bekende akteurs en muzo's hier en daar. Frank Zappa was ook een van hulle. Hy het self ook 'n paar kole missing virre braai.

Defnitief een van die beter goed wat al ooit in Kanada uitgebroei het, as mal cartoons jou kos is. Jy kan dit nou op DVD kry obviously, maar dan het jy een van daai multi-zone fokken DVD players nodig.

Hierdie post is 145 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,735,025 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinRen & Stimpy. Vir kinners vannie naainties.