Liewe Continental Tyres…

In Fokken Zef Videos deur griffin

Ek is nou nie ‘n Conti, maar kan ek julle assblief vra om julle nuutse braaksel van ‘n advertensie vir ewig en altyd van ons TV skerms te verwyder. Behalwe van die sound mixing wat klink of dit in ‘n buitekamer in die mees Noordelike deel van Nigeria gemix is, het julle die mees non-descript actors gekry om die job te doen. Julle het nou aan Audi gedoen wat daai blou balle gedoen het vir Hilux bakkies.

Julle gee ‘n Audi weg volgens julle commercial. Dis ‘n kwartmiljoen Rand kar. Nee fok, ek lieg. Julle gee 5 weg! Miskien moet julle eerder ‘n poesou Opel weggee sodat daar zak oorbly om bietjie aandag aan julle bemarking te gee. Hoekom ‘n poesou Opel?

Want soveel as wat ek die goed haat maak hierdie ou advertensie my meer lus om julle tyres te koop.

Skiet die ad oor. Laat die ouens sommer van die dak af jaag. Dan kan daai goose soveel skree as wat sy wil. Asseblief outjies. Julle maak nie mooi met ons nie. Daar is klaar genoeg kak op TV. Moenie laat ons so sukkel met julle nie.

Hierdie post is 116 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,737,722 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLiewe Continental Tyres…