Kasey Locksworth is sleg verby

In Snotstories deur griffin34 Eiertjies

kaseyHierie chick is van daai slegte Amerikaanse teens wat wat mens so nou en dan op MTV sien. Tien teen een dieselfde tipe van fabrics waarvan gemors kinders soos Lindsay Lohan en Amy Whinehouse aanmekaar geweef is. Kasey Locksworth (die sker in die foto) het tien teen een omdat sy verskriklik suip en tekere gaan in clubs, op haar rug gele en is vol piele gepak vir drie agtereenvolgende  sonsondergangs lank. Soos dit met mense gaan wat die IK van grond het, het sy noodwending pregnant geraak. En pregnancy interfere met sulke mense se lewens, want suip, saag en wheelie is meer belangrik.

Dit lyk egter nie of dit haar stop nie. Met 'n mens in die pens en al het sy aanhou kuier en suip. Tot so 'n mate dat sy nie kan onderskei tussen morning sickness en of dit van al die tequila is dat sy mondkatjies gooi die volgende dag nie. Die volgende logiese stap was dus om 'n aborsie te kry. En wat is 'n aborsie nou sonder 'n abortion celebration party met kruiwaens vol drank?

In een van haar posts op Facebook reken sy:

A BIG THANKS TO MY FRIENDS Matthew Lee Massie, Savannah Westmoreland, AND Katie Ann Brantley FOR CONVINCING ME THAT GOD WILL 4GIVE ME IF I HAV AN ABOUTION!!!!!! APPOINTMENT SET FOR TOMARROW! CNT WAIT FOR THE ABORTION CELEBRATION PARTY IN PALM SPRINGS! THIS BABY DEAD

Jy check die gebruik van heavy caps lock en onnodige uitroeptekens? Yup, jy het dit. Hierdie chick is fokken aardsdom. Jy kan haar met 'n sesvoet piel propvol kennis pomp vir 'n jaar lank en as jy haar vra hoevoeel twee plus twee is sal sy "oranje" antwoord.

Ons weet nie nie hoe legit hierdie hele storie is nie, maar daar sal geen surprises wees as dit die waarheid is nie. Jy kry hulle hier in goeie sonnige Suid-Afrika ook. Maybe is jou bure so. Maybe is jyself so…

* Pisgril *

abortion

(shot, Grethe)

Hierdie post is 155 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,198,588 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKasey Locksworth is sleg verby

Comments

 1. Kriekki

  Siek shit! En fokol skaamte nie! Die kind se ma was seker net so dom! 

 2. Ponkie

  Die ding se ma het die kink weggemoer en die nageboorte grootgemaak. Het die naweek 'n movie, "Trailer Park Boys" gekyk, sy kon ook 'n rol gekry het en sy sou nie eens nodig gehad het om haar woorde te leer nie.

 3. PoenasterRasper

  Het biki gan snoop en dit lyk ofit legit is.. OMG die kind is sos dai goed wat mens elke saterdag oggend opi gras optel en elke keer wat jy jou hond viri res van dai dag sien die fokken ding wil drop. kak swak

 4. RumPram

  Haar ma het teen 'n muur gepis toe bak die son haar daar uit.

 5. Ralph Julius

  OK, dit maak nogal vir ligte vermaak! Maar Jirre, haar ma moed haar dood gele het. ek check gou van haar ander posts uit en lyk ve my die goose kry nogal 'n kick  van die new-found stardom. BEESH

 6. pop

  Fokken sad as jy my vra. Dalk is dit maar beter dat sy aborteer, want daai kindjie gaan in elk geval snoek ogies hê van ma se gesuipery.

 7. Grethe

  My gunsteling deel is;
   
  "I TRIED 2 CONTACT REVEREND MASSIE WHO TOLD ME TO GET THE ABORTION BUT HE BLOCKED ME."
   
  Selfs die dominee dink dis te zef

 8. Heinrich

  Ekt n fokop gestrike…
  Ekt watkykjy se sait op dai foken chick se page gesit…
   
  Ohwell maybe kan sy nie afrikaans lees nie? Maar lat ons ha marnet weet dit sy fucktup is..

 9. doos-kop

  Die Cherry is foken getroud…check. Haar Relationship status se….married

 10. Gus

  Eks jammer om dit te se, maar dis fucked up. Ek het die page op facebook gesien. Nie 'n joke nie, en net 'n regte retard sal die heeltyd met capslock aan tik. 

 11. Vuilduif

  Ja nee, sy vat gereeld 'n spin op die polony pony. Seker al 'n klomp siektes ook opgetel. Dink as ek haar moet raps sal dit moet bly by 'n monoloog op die vleismikrofoon.

 12. koekiekrummelkont

  jirre ek sal mos so goose met die agter kant van n hoe hak skoen poes….hierdie kak van dat abortion wettig is is vir my n pot vol kak. Dis anyway teen die bybel om so iets te doen ja maar net net dit nie, dis n lewe wat verlore gaan en nie eens gevra het om daar te wees nie..
  bly my goose is nie soos die teef nie….haar vokken dag sal kom en sy gaan hard kak!!!!

 13. franky

  ag komaan!!! glo julle rerig hierdie kak of het julle nog nie uitgefigure dat dit a scam is nie? Een sicko het haar profile gefake. Dit is redelik maklik om te doen. Wie dit ook al gedoen het is seriously siek of baie die donner in vir haar.

 14. Space cadett

  Jirre Jisis. Praat van werf etter se kind!! My vraag is of dit nou haar man se kind is? Dis nog snaaks dat sy n afspraak moes maak vir die aborsie. Hierdie tiepe sort hulle self mos uit met n koek kliteser en warm water

 15. Faan

  As dit waar is, moet ek haar komplimenteer. Ek wens meer degenerates wil hul babatjiekies remove voor geboorte. Soos George Carlin getune het, Fuck children. Fok die child worshipping wat deesdae so in die mode is. Ons het te veel mense op die aarde en meeste is useless soos die bitch. Gelukkig remove sy haar kak genetiese materiaal van die samelewing. Meeste kinders is nie fokken special soos hul ouers glo nie. Hulle is ma kak dom en sal nie veel vermag in die lewe. Veral as die ouers hul kosbare brats so ophemel en bederf nie. Sluit met n quote van Bill Hicks, You either love people of all ages or you shut the fuck up!

 16. Rol-model

  Ek het julle gefokken waarsku die soort ding gaan begin gebeur as die samelewing aanhou toelaat dat mense soos Sunette Bridges breed. Daar het julle dit nou. Happy?

 17. dikzol

  liewe fok, as jy ha sement gaan jy seker moet roer om iets te voel

 18. Dee

  die fokken brood se pa het haar op n klip uit getos en die vliee het haar groot gemaak.

 19. Pollie Otter

  Stuur haar ZA toe, ons kan haar gebruik om die rape rate af te bring.

 20. rampampie

  Ek sweer dit was die snaakste vokken post wat nog ooit gelees het.

 21. Saartjie

  Mense, mense … aborsie is 'n wettige en regmatige keuse. Ja, die girl is bietjie flippant daaroor, en oor die feit dat sy 'n party gat is, maar dis ente beter as om flippant te wees oor 'n baba as hy eers daar is. En nee, ek het nog nie 'n aborsie gehad nie, maar glo my, iemand wat jy ken en liefhet, het al. Dis dalk jou suster, dalk jou tannie, jou niggie, dalk jou girlfriend, jou girlfriend se suster, jou ou skoolkys, jou sekretaresse, jou beste vriendin … Jy sal nie weet nie, want die meeste mense is nie so eerlik soos Kasey nie.

 22. jondoe666

  wtf? siek fokken teef, haar ma moes n aborsie met haar gehad nie, sy's n fokken 'waste of a white skin" as jy my vra

 23. Langpiet

  Saartjie, jou faktap! Net omdat iets wettig is maak dit nie virre fok reg nie. As jy nie 'n kind soek nie. . . .moenie fokken preggies raak nie!

 24. DieDikPiel

  al hierdie dirty talk maak my nou heavy lus vir naai.

 25. vlaknaai

  DieDikPiel – ek is ook nou lus vir naai  oor al die gepratery van naai. 
  Die chick is faktap . Haar beste deel het teen haar ma se been afgeloop .  

Gooi Comment