District 9 & Die Antwoord. Anti-piracy.

In Die Antwoord deur griffin4 Eiertjies

Hierdie post is 27 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,544 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDistrict 9 & Die Antwoord. Anti-piracy.

Comments

 1. Bongi

  Ek admit ek het District 9 illegally gedownload,maar dit was "purely" omdat ek nie kon wag vir die movie om op DVD uit te kom nadat ek dit fokken 2 keer op Big screen gaan check het nie-was te befok gewees om net een keer te check.& Ek het die regte DVD gaan koop toe hy uitkom, ek glo ek het my illegal download van District 9 gejustify…once!!!Het anyway toe die illegal copy na die tyd delete, want die kwaliteit was ma poepoes.

 2. pedro

  ek weet nie regtig hoekom nie maar enige act of artist wat anti-piracy goed doen pis my  verskriklik af. vok jou en jou corporate perdjie.

 3. anon

  Bad move. Don't ever do anti piracy anything as an artist. Leave it to the suits.
  Gaan vra maar vir Metallica.

Gooi Comment