Vrees fokol

In Spec-takel deur griffin17 Eiertjies

Hierie outjie is in Sandton afgeneem by die Medi Clinic. Fokken lanie my bru.

vrees_fokol

(shot, Christien)

Hierdie post is 338 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,452,950 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVrees fokol

Comments

 1. Ivan

  Sandton??, dalk Brits, die nommer plaat tune NW, my bra……

 2. Author
  griffin

  Jy het fokken serious learning disabilities. Watter deel van:

  “Hierie outjie is in Sandton afgeneem by die Medi Clinic. Fokken lanie my bru.”

  verstaan jy nie?

 3. Ivan

  Daar fokken staan dit LEWENS groot, NW. Dis Brits, of fokken Klerksdorp of een of ander fokken derglike fokken plek in die NORTH WEST. So as die pikewyn hom in Sandton bevind is hy verdwaal of dalk is sy squeeze siek en die enigste plek om die 2L coke bottel vibrator te verwyder is Sandton Medi kliniek, maar ek glo nie, hy's verdwaal want die hopitale in Brits of dalk Northam en meer ondervinding met 2L Vibrator's. Loop was die KOPPI sand uit jou oe, dat jy mooi kan sien.

 4. Author
  griffin

  Die marabs kan uit fokken Irak uit ‘n kameelhol ook kom vir al wat ek omgee. Die foto is in Sandton geneem. Hy kan NW op sy piel tattoo en Potch met ‘n passer op sy borskas uitkrap en uit die kar uitklim. Die buddy wat die foto geneem het sal die foto nog steeds in Sandton afneem, want dis waar die javel homself bevind het op daardie stadium.

  Begripstoets much?

 5. Ryan

  Fok dat mens so moet sukkel???? Dom etter!!! Skrik wakker Ivan!

 6. Ivan

  Ek dink ook jy is 'n poes, jannie. 🙂 En die kiekie beweer "Sandton Raak Diep Zef" Ek stem saam Sandton is Zef, maar die spesifike bra is nie die rede vir hul Zefnis nie…… Hul het nie sy hulp nodig nie………….

 7. jannie

  Wat de fok het dit met die prys van eiers uit te waai?
  Jy was die fokin kont wat gan stry het dat die pic nie in sandton geneem is nie (omdat hy kastig 'n NW nommerplaat het)…ds se fokol!!! Hy kan miskien van brits wees, mar di pic is in sandton geneem…so as jy we skrik, skrik fokin wakker….

 8. Rol-model

  Fok Ivan, gaan rook iets man! Jissis na ek hierdie pic gesien het verstaan ek uiteindelik die betekenis van die woord Begeer.

 9. Trooper

  Ivan, skrik wakker my ou. Sukkel jy so erg om te verstaan dat iemand met n NW nommerplaat in Sandton kan rondrits? Alhoewel ek nie seker is hoe de donner daai kar dit gemaak het tot in Sandton nie…??? Ek glo nie die oukie se services is so lekker up to date nie!
  Jy is miskien die enigste ou sad case wat net in jou valley skud!
  Fok man, moenie nou jou hele lewe lank n poes wees nie toe.

 10. Bongolong

  Ek het 'n KZN nommerplaat maar ek bly in oosrand. fokkit ek verdwaal seker nou al vir 5 jaar lank.

 11. mike

  manne ons nasie is gebou in datsuns soos daai, in sandton, standerton, boksburg, bloemfontein en brits! laat ons nie veg nie…

 12. Ek

  Ek dink dis Ivan  en sy Kar daai! Dis hoekom hy so mooi weet wat fout is en waar hy bly!

 13. Anja Slaptiet

  Ek lag nou my poes af sommer. Ek het 'n NW nommerplaat, en fokken raai wat! Ek bly in fokken Sandton nou! WOW, breek dit jou kop dalk Ivan?

 14. Ryan

  Ivan is te dom om so iets te begruip, Anja. Hoopelik het dit nou ingesink.

 15. LAPNAAI

  KAN DIE KONTKOP NIE SIEN DAT AL DIE ANDER KARRE SE REG. NOMMERS  VAN GP AF IS NIE FOK JY GEE MY N SLEGTE NAAM JOU ETTERNEUS

Gooi Comment