Nuus op KykNet sluk exstra pille voor graft.

In Briewe deur griffin10 Eiertjies

Hey griff,

Gisteraand die eerste keer na die Freek  en Kie se Nuus op KykNet gekyk. Behalwe vir die vreemde girl wat die weer lees lyk dit of hulle sukkel met die spel ook, of mis ek iets? Gedink dit is 'n paralaks fout na die wyntjies, maar dit word geskryf EXSTRA.

Abel.

e-news

Hierdie post is 296 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,787 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNuus op KykNet sluk exstra pille voor graft.

Comments

 1. Mop

  e-Nuus op Kyknet suck ass. Basically suck die hele fokken Kyknet gepeupel. Praat van onprofessioneel.

 2. Mop is n Poes

  Jou poes pel, dis darem Afrikaans – jou vokken kont kop, pis gesig, bok naai. En wat is "suck-ass" doen jy dit met jou pa se piel?

 3. Marcel Venter

  Ek was nogal heel beindruk met die hele storie todat ek op hierdie "screen shot" van die "exstra" afgekom het. Was dit dalk nie doelbewus nie?

 4. jos

  die weerdiens aanbieders is uiters professioneel en baie sexie

 5. terry

  Sies maar julle praat vieslik! Wat probeer julle daardeur bewys? Ek kry julle eintlik jammer! Julle het ‘n leemte in julle lewens, miskien te min aandag? Shame

 6. Prof. Bokdrol

  OK ek kry 'n voor(vel)gevoel hier (wag, dalk moet ek eers my hand uit my jockey's uithaal dat ek kan kon(t)sentreer…) – vir sy magnum opus gaan Terry nou almal "stoopitte asshouls" noem?

 7. Dirk Diggler Diktros

  terry, terry, terry.  hierdie is n vry land.  Vry jou niggie / sussie.  Vee jou aan die gordyn af.  Ek verstout my om te waag deur te se dat jy n roofkyker is – een van daai mense wat WKJ kokkenotch en weer en weer en weer en jou verkneukel in die blogs maan nie die ballas / pubes het om rerig met jou innerlike poes – ja, ek sien jou duidelik – in aanraking te kom en te belg nie.  Fok, Freud, Adler,Yung,Rogers,en sommer Maslow se hierargie van "needs" en stap uit, laat jou "inner-self" los.  Dans asof niemand jou dophou nie.  Laat rol daai katrol.  DDD

 8. Woestynkind

  Stuur asseblief vir my die bank besonderhede van die seuntjie wat `n rugmurg operasie moet ontvang, ek het die nuus te laat gehoor.
  verder verwyder tog sulke drek soos die ou wat hierbo so vloek.

 9. Tog so kommen

  Ek verstom my aan hoe die Afrikaners uitgebeeld word, maar na ek van die kommentaar hierbo lees is daar net een woord, kommen!

Gooi Comment