Gatiep & Meraai overdose

In Grapgat deur griffin9 Eiertjies

#1.
Gatiep lê in die hospitaal na 'n ernstige ongeluk. Hy vra vir die dokter: "Sal ek darem kan kitaar speel?" "Ja" sê die dokter. "Dis fokken great" tune Gatiep, "want ek kon nog fokken nooit nie!"

#2.
Meraai loop in die straat met ´n baie stywe jeanpant. Gatiep: "Meraai, is djy nie bang vi Fauna & Flora nie?" Meraai: "Never! Hoekom?" Gatiep: "Omdat djy daai arme parratjie so wurg!"

#3.
Gatiepie loop Meraai raak. "En nou Meraai, die wit v-nek jersey?" "Nai, die v staan vir virgin, maar moenie worry nie, disse fokken ou jersey!"

#4.
"Edelagbare, ek was in die telefoonhokkie besig om met my cherry te gesels toe die klaer my met geweld daar uitpluk."
"Toe word jy so kwaad dat jy hom slaan?" "Nee, edelagbare, dis eers toe hy my cherry ook uitpluk dat ek hom gepoes het!"

#5.
Meraai loop straataf met ´n matras op haar kop. Gatiep: Wa gat djy met djou furniture? Meraai: Hierie is g´n office furniture nie. Dis my workshop!

#6.
Regter: Hoe kan jy onskuldig pleit as 5 persone jou sien steel het? Gatiep: Djou Honour, ek kan thousands mense bring wat my nie gesien steel het nie.

#7.
Meraai vang Gatiep met 'n los vrou in die bed. Sy gooi hom van die vierde verdieping af en skree: "Jou blêrrie insek! As jy kan steek dan kan jy fokken vlieg ook!"

#8.
Meraai aan Gatiep na seks: "Jong jy het ook maar 'n ou klein kitaartjie!" Gatiep: "Ja maar ek het nou ook nie geweet ek moet vanaand in die City Hall perform nie!"

#9.
My bra, Gatiep is nie available nie. Los djhou naam en djhou nomma en ek stuur vir djhou a "please call me".

#10.
Juffrou vra vir Gatiep: Jou ma het 4 aartappels, julle is 9 kinders, hoeveel aartappels gaan elkeen kry? Gatiep: My ma's nie 'n doem poes nie, sy maak mash!

#11.
Die Regter kyk vir Gammat in die oog en së: 'Dis nou die sesde jaar na mekaar dat jy in my hof in die beskuldigdebank staan.' 'Djou honour,' së Gammat, 'djy moenie vir my kom blame omlat jy nie promotion kan kry nie.'

#12.
Gammat word aangekla dat hy vir Meraai 'n bitch genoem het. Tydens kruisverhoor sê Gammat, 'Djy't da' boe oppie balcony gastaan, en ek da' onner innie straat.' 'Ja,' së Meraai. 'Daar was mos baie anner mense by djou da' oppie balcony,' së Gammat. 'Ja,' së Meraai. "Nou hoe wiet djy dan ek het met djou gapraat?' 'Omlat ek die enigste'bitch' daar was,' së Meraai.

#13.
Die skip land in die hawe en Meraai is soos blits teen die trapleer op. Gammat kyk haar so van onder af. "Haai meraai, djy't dan nie underwear aan nie!" Meraai: "So what? Dra djy miskien earplugs as djy Nico Malan toe gaan?"

#14.
Gatiep sleep 'n tou die straat af en loop verby Maraai. Maraai sê vir Gatiep, Hoekom sleep jy die tou? Gatiep sê, want as ek hom stoot val ek die heel tyd oor hom.

#15.
Juffrou vra vir Gatiep om sinne te maak met "gewig" en "massa". Gatiep se antwoord: My pa sê vir my ma, "Djy moet gewig veloer djou vetgat". My ma antwoord, "Djou massa poes!"

#16.
Gatiep was ses maande lank op die see. Die oomblik toe hy in die Kaapstadse hawe voet aan wal sit, sien hy Meraai en doen 'n naai met haar. Die volgende dag is hy terug see toe. Toe hy uiteindelik weer op land is, loop hy weer vir Meraai raak, en sy word sommer baie vriendelik toe sy hom sien, maar hy is woedend. "Jy het my laas crabs gegee, Meraai!!" "So? Wat het jy dan vir 15 rand verwag? Prawns?

#17.
Gammat vang 'n dip in die see, 'n brander lig hom hoog op en hy skree benoud: "Help, help! Help my Meraai, ek kannie swemmie! "Okei Gammat, calm down. Ek kan ook nie swem nie maar hoor jy miskien vir my so skree?"

#18.
Gatiepie: Meraai! Mar djy het darem baie spatare op djou bene! Meraai: Nei, dit issie spatare nie, dit is net die wiring na my hotplate toe!

#19.
Sannie koop eiers by Gatiep en bak 'n koek, sy kla by Maraai – Jou man se eiers is vrot. Meraai – JY LIEG MAN, hoe weet jy? Sannie antwoord: Kom ruik my koek.

Hierdie post is 2,909 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,214,439 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGatiep & Meraai overdose

Comments

 1. Vlam

  Gatiep en Meraai ry met Gatiep se nuwe Merc, elke 5Km stop Gatiep, klim uit en kyk onder die kar, Meraai strip toe haar moer en vra "Gatiep, wari fok is jou case?" Gatiep antwoord "Nee fok, enige ding wat so lekker ry moet n poes he!"

 2. Juan

  Gatiep: "Jou ma se p**s!"
  Meraai: "Hey!! My ma is dood!"
  (na so n rukkie stilte)
  Gatiep: "Jou ma se spook se p**s!"

 3. Joe Poose

  Gatiep en Meraai koop n snoek en klim op die bus. meraai: ‘wat maak ek mettie vis?’ gatiep: ‘sit dit tussen jou bene’ meraai: ‘nee mar dit ga mos stink!’ gatiep: ‘moenie worry nie , die vis is klaar dood’

 4. farieda

  Gatiep en maraai sit voor die die TV, Maraai hoekom is die die screen so klein Gatiep- vir Maraai die isie jou big screenie nou hou jou bek en maak toe jou focken bene!

 5. MaRtIe

  Maraai gan dood … gatiep sit dronk op haar graf en se "maraai , as djy trugkom , sal en nooit weer n druppel drank drink nie ! " daar pop toe n klein mol op lanks maraai se graf … gatiep spring op ,  bliksim die mols hoopie plat en se " jinne maraai kan djy nie  grap vat nie !!!!!"

 6. barry

  Gatiep loop die straat af en hy sien vir Maraai:

  “Hi stiek jtjy nog?”
  “Tja ek stiek nog!”
  “Hoevel charge tjy?”
  “Naai man net 50 bucks!”

  Gatiep naai Maraai en moet vir 2 weke hospitaal toe vir craps. Na dit loop hy weer in Maraai was:

  “Hi stiek jy nog?”
  “Tja of corse!”
  “Hoevel charge tjy dan?”
  “Nie ek charge R300”
  “Waaa!! Verkoop tjy nou vokken long kanker?”

 7. barry

  “Hi Maraai hoeveel charge jy vir ‘n ou pompie diesdae?”
  “500 rands”
  “Aaagh bliksem man ek het net 50. Kan tjy plan sien?”
  “Sure. Tjy kan my pomp maar as hy verder ingaan as jou piel kop dan betaal tjy vol prys?”
  “Nooit reg so”

  Gatiep, baie versigtig, pomp vir Maraai.

  Volgende oomblik trap daar ‘n poliesman Gatiep op sy gat en vra “En wat dink julle doen julle?”

  Gatiep: “Aaaaaaaaaagh neeeeeee man sersant! Kyk nou hoe diep trap tjy my in die blarrie skuld!!”

 8. alleta

  mnr vra kinders in die klas wat hulle die naweek gedoen of beleef het.
  Sannie: meneer ons was zoo toe, net soos ons die lions kyk, klim n spinnekop op my pa se kop, hy skrik so groot hy glei en breek sy been..
  Gatiep ruk sy arm so op en af en se mnr, mnr, mnr.
  Mnr: ja gatiep! Wat het jy gedoen?
  Gatiep: mnr ek het gesien my kat hy kan hakkel.
  Tjy sien mnr, my next door neighbor se pitbul jump ons fence hy vat my kat daar in die hoek, my kat maak fffffffff, fffffffff, fffffffff en nog foor hy kan se fokkof toe eet die hond hom.

Gooi Comment