Ek is Daaaaaaawie!

In Kief musiek deur griffin13 Eiertjies

Dawie Die Kabouter

DAWIE DIE KABOUTER AFRIKAANS INTRO LIED

Hier is vir jou iets om in jou lunch break te doen. Kry almal by jou desk. Sit jou speakers poeshard en sing saam.

Ek is Dawie, ek is ‘n slim kaboutertjie
En met kruie uit die grond maak ek jou gesonddawie kabouter
Ek’s die sterrrrrkste!
Vir my is al die trolllle bang
Want hul weet hul moet pasop, ek sal hul sommer va-hang!

Ek woooooon in die worrrtels van ‘n boom, dit is waaaaaar!
Loop saggies as jy sta-hap, jy kan dalk op my tra-hap.
En Flits is my vos en so vinnig soos blits
En ek droom. Ek kan die mooiste droooooome drooooooom.

Ek is Daaaaaawie!

Die Kabooooooouter!

Hierdie post is 776 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,458,644 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinEk is Daaaaaaawie!

Comments

 1. Evert

  Ag jirre, ek het altyd gedog dis Fritz en nie Flits nie.

 2. BettieBoob

  Ek sal nes hy ook die mooiste droooome droooooooom as ek ook van daai kruie in die kan hande kry…..lmga, thanks vir die trip down memory lane

 3. kreeftoon

  Waar is: ek is kleiner as jou duim, as jy my wil meet?

 4. Prof. Bokdrol

  Dis nou fokken skerp – ek het kompjooter tos in die 80's geswot en kan in machine code en Pascal program, maar hierrie moderne shit is soveel cooler…ek sukkel klaar my moer af om amper 600 Web pages almal deur te gaan nadat ek die WKJ goudmyn ontdek het, nou moet ek weer oor begin om die "bron" van elkeen te check…

 5. Prof. Bokdrol

  OK nou spec ek ook bietjie van HTML…beginsel is soortgelyk aan die fokken grotbewoner-vlak DOS tos wat ek geleer het, maar julle gelukkige moerskonders kan wegkom met sulke shit vandag – in my dae mag mens nie eers jislaaik gesê het sonder om 'n kontklap of 'n skorsing by die lektor te kry nie, wat nog van poesprentjies  wegsteek in jou code…

Gooi Comment