Nederland naai vir Uruguay

In Wat is nuus? deur griffin9 Eiertjies

holland_finals

Ahoi, Nederland. Baie dankie dat julle daai diving diva volleyball konte van Uruguay opgefok het. Ons wil egter ook vandag vir julle bedank vir twee van ons gunsteling woorde in Afrikaans wat julle vir ons geleen het. Woorde wat ons alledaags gebruik om na byvoorbeeld sommige polisiemanne en lede van government te verwys. Of wanneer ons dalk ‘n toon of ‘n kop stamp na te veel papsak. Of wanneer mens groot skrik. Soos wanneer die effie breek as die branweerman die kraan oopdraai. Ek het nogal eenkeer geskrik toe ‘n cherry in ‘n club in Londen langs my opstaan en afhaak met “Mijn kont doet zeer!” Dit was vir my fokken vreemd toe sy haar boude begin vryf het en nie haar poes nie. Het gedog ek gaan score.

So leer mens maar…

Woord#1.

Boude.

kont

Ons het ook ‘n ander mooi woord geleer by die Kaaskoppe:

Woord #2.

Kat.

poeskat

Hier is ook sommer ‘n lekker video oor mooi konte in Nederland. Toevallig het die kaaskoppe hulle site begin na aanleiding van Watkykjy, maar dis oraait, ons ken die blare…

Hierdie post is 504 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,643 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNederland naai vir Uruguay

Comments

 1. Evert

  Wel laas toe hulle hier was het hulle oorgeneem en 'n kasteel gebou…..

 2. Hans

  Gaan loer hoe klink die band NORMAAL, nederlands en kom uit die agter hoek van nederland." Ik mos pissen" is eeen van hulle liedjies. Hulle is al meer as 25 jaar aan die gang. Regte hollandse boeremusiek!!

 3. Paul Botha

  Mooi gedoen julle kaaskoppe. Nou as julle net kan leer om 'n R uit te spreek sonder om te klink of julle spraakgestremd is. O ja, die klinkers val ook erg op die oor, klink of hulle soos 'n ou rubberband gerek word. Dankie fok ons het dit nie on ons taal oorgehou nie.
   Nice video, paar lekker stelle boude daar.

 4. Johan

  Hey paulie, Konsentreer  jy eerder op jou standerd 8 afrikaans eindeksamen, Julle PRAAT nog seker van Standerd daar waaar jy vandaan kom.
   

 5. Vlam

  Foken goeie artikel, het nu leke gelag. . . . . . . . .dog ek gan score, hahaha!

 6. dikzol

  langnaweek gat ek amsterdam toe, netso, ekstra sakgeld ook vir die walle, wies saam my?

 7. Paul Botha

  Johan, dis nie nodig nie ou. Ek maak 'n grappie. As jy nie daarvan hou nie, hou verby. Tensy jy nou 'n sensitiewe kaaskoppie is. In daardie geval, kry vir jou. En as jy nie slim genoeg is om iets te se oor die topic nie, los jou keyboard uit. Dis beter as om neulende patetiese opmerkingkies te maak oor ander se posts.

   
   
   
   

Gooi Comment