Nederland naai vir Uruguay

In Wat is nuus? deur griffin

holland_finals

Ahoi, Nederland. Baie dankie dat julle daai diving diva volleyball konte van Uruguay opgefok het. Ons wil egter ook vandag vir julle bedank vir twee van ons gunsteling woorde in Afrikaans wat julle vir ons geleen het. Woorde wat ons alledaags gebruik om na byvoorbeeld sommige polisiemanne en lede van government te verwys. Of wanneer ons dalk ‘n toon of ‘n kop stamp na te veel papsak. Of wanneer mens groot skrik. Soos wanneer die effie breek as die branweerman die kraan oopdraai. Ek het nogal eenkeer geskrik toe ‘n cherry in ‘n club in Londen langs my opstaan en afhaak met “Mijn kont doet zeer!” Dit was vir my fokken vreemd toe sy haar boude begin vryf het en nie haar poes nie. Het gedog ek gaan score.

So leer mens maar…

Woord#1.

Boude.

kont

Ons het ook ‘n ander mooi woord geleer by die Kaaskoppe:

Woord #2.

Kat.

poeskat

Hier is ook sommer ‘n lekker video oor mooi konte in Nederland. Toevallig het die kaaskoppe hulle site begin na aanleiding van Watkykjy, maar dis oraait, ons ken die blare…

Hierdie post is 1,054 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,144,429 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinNederland naai vir Uruguay