Maak jou eie kak skoon

In Spec-takel deur griffin18 Eiertjies

Hierdie moet seker een of ander laerskool se kakhuis wees. Laerskool Voorvel.

kakhuis

Hierdie post is 424 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,269,270 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMaak jou eie kak skoon

Comments

 1. Chris

  Die pot mis kak maklik. Le vooroor om die kakpapier op te tel wat op die grond le. Dan is jou mik nie meer ondertoe nie maar boontoe laatwaai met n wet poep en dan vee jy later die dak skoon of die muur agter jou!!!!

 2. skillie

  Dit is nou n fokken kak spul as kinders nie tuis geleer word om agter hul vuil gatte skoon te maak nie,siesa ouers.

 3. Neels

  @honnestront: As jy dronk is vind jy 'n manier vir alles…

 4. Goeiefok

  Gee n vuvuzela vi die wat so mis pis dan kan hy die ding as n "funel". hahaha

 5. Piet die Doos

  Ekke mis-kak elke keer as ek die spuit-poep het!

 6. dikzol

  eet i triple chillie sous horrog dan sien jy hoe kak mens die plek vol

 7. riaan

  Ek glo nie daai kennisgewing is iewers opgeplak nie. Kyk mooi, die Nool wat die foto geneem het se refleksie en die oop venster agter hom kan duidelik gesien word op die computer se screen. Fokkit, wat gaan aan met die mense, is hulle besig om uit idees te hardloop, wat het geword van "original ideas"?!

 8. Drolkop

  @Riaan. As daai die genuine geval is , dan moet die ou moer dom wees om ‘n foto van sy computer skerm te neem in plaas daarvan om die image file te post. jirre

 9. Bos♫Aap

  @Riaan. Wat maak dit saak my ou? Dit bly nogsteed kak snaaks. Jammer om jou battery nat te pisss.

 10. Martin

  Hoor hier bright spark riaan, ek het die foto geneem op komati kragstasie, en indien jy nie glo nie sal ek die toilet en selfs my opi kakhuis met die ding langs my afneem.

 11. Vuilgert

  @Riaan – Nee jirre bra – jy sien goed in n foto wat nie daar is nie . Miskien moet jy  daai Kalahari giggeltwak  uitlos? Ek het self ook al so sign by die werk opgesit vir die kontgevrete wat so mis kak en pis. Nou die dag mos lekker gatvol vir die fokken spul. Mos.
  Haal deksel van waterbak bo kakhuis af. Los n moerse dik drol bo in die water spoelbak. Sit deksel terug. Gaan aan met jou lewe – en smile elke keer as n ander bra sit en poef – en jy weet elkeen van die etters moet jou drolreuk sit en verduur. 

 12. Dronk slet

  Dis mos fokken reg so vat die dose vas!

 13. riaan

  Thanx vir die comments. Martin, eerstens vra ek onverskoning dat ek jou n Nool genoem het, die foto lyk net baie suspect. Tweedens, ek sit met dieselfde probleem, mense wat mis pis en skyt, hoekom moet ek eers die toilet skoon maak as gevolg van dom naaiers wat nie kan mik nie? Ek wonder net of hulle dit by die huis ook doen? Ek hoop julle gee die naaiers jare se kak as jy hulle vang.  Piele dag vir almal.

 14. dikzol

  fok, ek kan vir julle se daar by my werk, ini oggend blink die kakhuis en ruik soos nakwakmaland in lente, ma fok, hier rondom 4 uur en later ruik en lyk die plek asof goliat i vervalde garage paai geeet het en sy fokken hol 2 meter weg van die kakhuis gehou het en laat kak het!!! ek moet dalk die poster print en oplak, jassas, ek kan sommer die biekie kak teen diemuur gebruik as prestiek

Gooi Comment