Happy campers

In Grapgat deur griffin

Drie couples gaan kamp een naweek by Klein Kariba om hulle verhogings by Mr Price te vier, maar ongelukkig het die zefgatte net 2 tente. Hulle drink daardie aand soos Lyndsay Lohan en om aan die einde van die aand moeilikheid te voorkom, mompel hulle dronk onderlangs mekaar dat die mans in die een tent sal kiep terwyl die vrouens in die tweede tent sal gaan dos.

In die middel van die nag word die een blaar wakker en sê, "Jissis, ek moet fokken NOU by my vrou uitkom en haar stukkend zaber. Ek het die grootste fokken boner wat ek in my hele lewe nog gehad het!"
"Moet ek saam kom?" vra die een tjommie.
"Vir wat?!" vra die eerste ou.
Haak die tweede ou af: "Want dis MY fokken piel wat jy so staan en brei!"

(shot, Zak)

kaalgatkamp

Hierdie post is 512 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,144,338 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHappy campers