Dis naweek.

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin3 Eiertjies

duik28

Hierdie post is 68 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,946 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek.

Comments

 1. dikzol

  hahahhaha ek het gewag vir die foto!!! ek wou hom nog soek en vir julle stuur vir i duik! nou ja nog 2 ure dan duik ek terug pretoria toe!! fokja!!!

 2. Green gunston

  Hey ouens! Ek smaak die foto stukkend! Maar ek moet vra… Het julle nog nooit gecheck hoe die ouens onaangeraak n duik vat en dan met n stretcher afgedra word om n free kick te wen en vir jouself gedink… Was dit ek dan skop ek hom poer in sy poes in en gee hom rede om te tjank soos miley cyrus wat n 10 voet piel vat!!!

Gooi Comment