Jack Parow in Kaaskopland

In Briewe deur griffin6 Eiertjies

Griff,

Ek is moerse fokken excited! Ek het vanoggend toe ek by die werk instap my ticket vir Jack Parow se show by Melkweg in Amsterdam, op my tafel gekry. My Kaaskop tjommie was fluks genoeg om gister die hele fokken dag op sy bicycle te spandeer sodat ek en hy vir Jack kan gaan check!

Jan.

jack

Hierdie post is 105 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,162 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinJack Parow in Kaaskopland

Comments

 1. dikzol

  o fok, ek vat my pay en los my job om die show te gaan kyk! dikzolle en parow is laaif

 2. Sjaak

  Fucking mooi. Jack Parrow speelt zondag ook  bij het gratis festival metropolis in Rotterdam.
   
  En Die Antwoord op Lowlands natuurlijk!

 3. Jeff

  En maandag samen met Die Heuwels fantasties in Bitterzoet, Amsterdam!
  Afrikaans is besig om Nederland te verover!

 4. Tom

  Jack Parow is fokking cool! Echt, geweldig te zien dat Zuid-Afrikaanse artiesten het aan het maken zijn in Nederland (Kaaskopland? lol, wtf!!). Ze verdienen het, en zijn vaak cooler dan Nederlandse artiesten!

Gooi Comment