Dis naweek.

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin15 Eiertjies

piscoolhard

Hierdie post is 185 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,453,024 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek.

Comments

 1. Raymond

  Ek dink julle humor het al lankal geloop om die naweek te gaan groet, want vir die laste paar weke is julle "Dis naweek" pretjie maar lekker flou.
  Dit was altyd so snaak, maar nou smile ek nie eers meer nie. Ok, 'n klein smile miskien, maar ek raak nou bitter teleurgesteld in julle vermoë om my te laat lag totdat ek van my stoel af val.
  Die laaste goeie een wat julle gehad het, was die Julius vs Journo een.  

 2. Raymond

  Ok, nou is dit nie meer snaaks nie…

 3. Raymond

  Julle 'Dis Naweek' was altyd so snaaks, maar die laaste paar weke s'n was maar lekker flou. Wat gaan aan?

 4. Hannes

  Ons het die eerste keer verstaan wat jy probeer sê het.

 5. Willem

  Raymond dit wil die laaste tyd  voorkom dat iets net snaaks is  as jy 'n spelfout maak of jou caps lock aan vergeet. Of as jy die sogenaamde poes groot antwoord ondesteun. Wil self nog weet die anrwoord tot wat, die makkers kon dit self nog nie uitvind nie. As dit so aangaan sal die mense my ook nog die land uit dryf, al kan ek nie spel nie,maar ek kan darrem somme maak, meer as party ander kommentators.  

 6. Willem

  tossers, tossers, tossers en nog tossers as  julle al gewonder het is die waterkoppies waarmee julle spot se IK heelwaarskynlik 7000000 keer hoer as julle  patatkoppe sin wat net lag vir spelfoute,so klap weer die velle as jy die dingjetie kan kry my bra brarin tjomma broe en al die ander kak wat julle mekaar noem, maar kyk uit vir SPELLING HOOR. 

 7. Frank

  Dit lijkt een manual hoe om te pissen met een stijwe piel. Excuse my Afrikaans ik ben een Kaaskop

 8. Die Vraag

  Vir die van julle etters wat nie die prentjie vang nie, dis 'n ou met 'n morning glory, verskillende manier om te pis sonder om oor alles en almal om die toilet te pis of sonder om tussen daai glefie van die seat en die toilet agter teen jou eie been te pis. Dit help ook as jy die toilet deksel met daai kak wol cover opdruk en die wol compress en so halfpad deur jou pis wat jy net probeer om meeste in die toilet te kry, af te kom om jou te ontman.

 9. kat poes

  WAT DE FOK ?! nee o doner maar daai is mos nou kak dom. Fok as jy ‘n “morning glory” het mense , buig hom effens af as jy staan by die pot en vee die poes uit jou oe uit en mik net reg , trust me dit sal werk.

 10. ou mossel

  Daai prentjies was by 'n fokkin snaakse storie gewees oor die morning-glory-pis-katarsis.  
  Kan iemand dalk vir my se waar ek daai storie weer kan kry?

 11. Raymond

  Haha, @Jaco. Jy is moer snaaks. Die grootmense praat nou hier, maar ek sal dit gou vir jou op 'n kind se vlak verduidelik. Ek love WKJ, maar die laaste paar weke was die 'Dis Naweek' net vlou.
  Ek vang die joke, dis net nie hol-skeurend soos wat dit altyd was nie.
  Ek neem aan jy is nog op skool, want dit lyk vir my alles met 'n piel is vir jou snaaks… Jy lag seker nou opdat ek 'piel' geskryf het. 
  Gaan kyk 'n bietjie na die voriges, dan lag ons almal saam.

 12. Benzarto

  Ek dink dit is poes snaaks,Raymond….. Wie de fok llag nog vir Julius Malema se kak…
  En nee kat poes naaier,al aim jy hoe,kak gaan jy aanvang,tensy jou piel lyk soos n ekstra belly-buttom..Get the fuck outta here!!!!

Gooi Comment