Die Antwoord. Die Skurwe Snor City Jol.

In Watkykjy Gigs deur griffin4 Eiertjies

Die Antwoord is in Hatfield Vrydag 18 Junie, so bly weg van die square af en kom stiek uit by hulle zef jol. Dit gaan bewouk wees, soos die kinners dit roep. Ekhaya is op die hoek van Duncan en South, waar die ou Maloneys was. Nie in die square nie,

O ja, en ek het met die mense van Ekhaya gepraat. Hulle sal jou nie naai met drankpryse nie. Die res van Hatfield Square het volgens Beeld vir die toeriste nuwe poefgaatjies genaai met drankpryse wat tot 3 keer meer is. Hulle try jou (die local) ook met loyalty kaarte indoen. “Koop hierie kak loyalty kaart vir R50 met jou SA ID en ons sal jou nie naai nie, nie so hard nie, in elk geval.”

Om News24 te quote: “More expensive prices were also in place at Cheeky Monkey, Oxford, Chillies, OppiSquare, Dropzone, Flair and Aandklas”

News Cafe en Spur het nie hulle pryse verander nie. So ook nie Ekhaya nie,

So al hierdie plekke kan my piel suig. As julle toeriste so indoen, sal jy dit eventually met locals ook doen. Omdat hulle van die overseas af kom beteken dit nie hulle is poesryk en moet Europese pryse betaal nie. Die airlines en travel agencies het al klaar in hulle spending money ingeklim.

“Come to South Africa where you pay kakloads more, for less”

Fok, julle ouens is nie lekker nie. Suig my piel. Ek wil Hatfield Square nie eers deur die Hubble Telescope sien nie,

skurwejol

Hierdie post is 114 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,815 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Antwoord. Die Skurwe Snor City Jol.

Comments

 1. Raymond van Niekerk

  Die Antwoord was 'n moerse lekker jol en well organised event. Maar ek is bevrees ons is toe wel genaai met drankpryse!!! R16 'n bier en R38 'n dubbel brannas en mix is volgens my, en omtrent elkeen met wie ek daar in kontak gekom het, nie te cheap nie. Weet nie met wie't julle daar by Ekaya gepraat nie, maar hulle het kak gepraat. Verder was die jol die shit

 2. Author
  griffin

  Jy is dan seker van Witbank af, of kom eenkeer per jaar uit jou grot uit. Daai pryse is pretty standard. In Hatfield square naai hulle jou met meer as R35 per bier.

 3. Griffin Se Ma....

  Griffin, catch a wake up my China, Ekhaya is nie die Plek virri Antwoord nie, En Ja Hulle Het ons genaai,kon net sowel met my Loyalty Card Hatties toe gegaan het, Daar sou dit darem R18 n Branna's Gewees het, fokkit,dat jy jou siel so sal verkoop, Jirre Man skaam jou en die slym sloot waaruit jy gekruip het,die res van die show was awesome!Maar genaai word ons genaai….

 4. Author
  griffin

  Wat het jy vir daai loyalty kaart betaal? Jou expenses begin daar.

Gooi Comment