Vermy die Poesklap (Deel II)

In Snotstories deur Christo Brandbruggies19 Eiertjies

liverpoolEuropese sokker. Fokkit tjomma, jy bly nie in Manchester of Liverpool nie, probably in Umshlanga of Matatiele. Daai kak het niks met jou te doene nie my broe. Moenie in die kroeg kom sit en jou holhare gekoek kry oor rivalry wat jou nie involve nie. Jy was nog nooit eers oorsee nie. Wie de poes gee om of Liverpool ‘n balbytstryd verloor het teen wie de fok ookal. Daai counterfeit sokker jersey wat jy by die Nigerians op die hoek gekoop het lyk ook nie moerse inviting nie al blend dit lekker in by daai poppie-masjien horlosie op jou gewrig. Moenie oorkant my sit in die bar nie, want gods jy maak my bang.

kakshirtNavorsing (nie om confused te raak met Na-worsing – ‘n quickie die volgende oggend terwyl julle albei se asems ruik soos dooie leeus sin nie) het bewys dat brasse met flou grappies op hulle hemde nooit kwak kry nie. Daar’s heeltemal te veel van daai kak in die omtrek. Amper soos onderliggende rassisme by ‘n NG Kerk tea party – ons kan comment oor “hulle”, maar wat noem ons “hulle” nou dat ons almal heilig voel vir ‘n rukkie? Dit los ‘n fokken awkward silence vibe, jy tjek? “Act single, see double, drink triples”  tune jy basies vir die skirt. Jy gaan gesuip genoeg raak om haar interessant te vind, haar met ‘n driptril huis toe te vat en dan halfpad deur die pomp droog te los omdat jy te dronk is om te perform. Jy kan netsowel ‘n shirt dra wat tune, “Ek’s poes voorspelbaar” en vir haar sê jou ma supply nog jou klere. Of liewer jou skiewie oom wat by Brommerpan t-shirts uit sy Venter sleepwa verkoop.

Stretching oorbelle is moerse confusing. Die beste comeback wat ek al gehoor het is. “Broe, ek kan my sigarette daarin druk.” Ja, stretchek glo jou, jy kan seker jou Koo Baked Beans ook daarin druk, maar dit lyk heavy kak. Kom ek druk my vinger in die Koo Tomato Paste en trek Lion King strepe op jou wange. Waar wil jy inpas?  Hierdie is nie Aztec territory nie. Voel jy fokken lost my broe?

Tattoo’s? Wie de fok wil jy impress? Oh sorry ek sien jou ma het ook van daai’s. Hoeveel keer was sy al getroud? Dit gaan nie oor jou pa se drankprobleem nie, net oor jou ma se rondnaaiprobleem. Daai trapstamp of sletstempel beteken net een ding – ek like skoenlappers kwaai, of, ek like mense om op my selluliet rug te kaas (almal behalwe jou Pa natuurlik). Tieners met ink is obviously moeiliker om op te fok, want hulle doen dit self, nes daai gabba Keith Someone wat Bauer panne smous op Mnet. Jirre jy kort nie ‘n kêrel soos ek om hom op te donner nie, hy’s so gespray-tan, daai Bauerpan kan hom nie meer golden-delicious laat lyk nie…

tattoo

Hierdie post is 372 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,216,773 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Christo BrandbruggiesVermy die Poesklap (Deel II)

Comments

  1. lippeleklekker

    Jarra bra moet jou nie so opwerk oor alle kak nie.Laat die laaitie sy sokkerhempie dra.
    Lat die ouens hulle oortjies rek,Ek dra my pt-broekie en jy dra jou pastel pienk hempie.
    Al wat ons hieraan kan doen is om trug te fok ou ou SA toe—ons will seker nie dit he nie.As mens liberaal wil wees moet n ou maar in daai klas van kak vasloer.

  2. Your Flyness

    Ek het net iets te gooi oor die tatooootjie…spelfoute is niks nuut in Suid Afrika nie!!! Niemand kan meer spel nie..wat n fokop.

  3. Richard

    Fokkit ek like hierdie stories kwaai
    Dis moerse snaaks en fokken waar !

  4. Johannes

    Ag askies as jy nie self die guts het om oorsee te gaan, jy te ordinary is vir jouself en tattoos en jewelry jou insecure laat voel – jou racism grappie stink van die desperation vir aanvaarding, ons weet jy's lonely en jy't issues. Overall, patetiese snaakswees attempt.
    1 uit 20 (en ek is in n goeie mood ok nog so wees dankbaar vir jou 1).

  5. Pieter

    Fokkit!  Uiteindelik iemand wat ook soos ek voel oor die donnerse europese sokker storie!  Elke fokken oggend oppad werk toe, is daar 2 berigte in die sports nuus oor SA sporte en die res van die 20 berigte is oor die bliksemse UEFA League… "Fok weg britanje toe as jy so mal is oor hulle sokker hoor Joffe!"
    Kyk ook maar wie is die mense wat UEFA league kyk… dis al die klomp dom naaie wat so graag wil brits wees, dis net te moeilik om te glo… afrikaans is mos nie cool genoeg nie! 

  6. griffin

    Waar praat die man van oorsee gaan? En mens het nie guts nodig om oorsee te gaan nie – net zak, ‘n paspoort en ‘n VISA vir sommige plekke.

    Is jy ‘n Man U fan of dra jy ‘n “Praat Afrikaans of hou bek” shirt. Iets moes jou onstel het. Shame.

  7. GaragePie

    Ek stem saam Pieter, fok die pommies hulle het niks anders om te doen in hulle kak weer nie, nou stry hulle oor kak die heeldag….en Johannes jy kry sommer fokken 20 uit 20 om 'n suur poes te wees!
    Goeie werk Brandbruggies, like jou blogs! keep up the good work.

  8. BAAS MARIUS ENSLIN

    JARRA LEKKE TOPIC..GIVE US SOME MORE!!
    WEL GEDAAN AAN DIE BRA WAT MET DIT VOOR DIE LIG GEKOM HET..

  9. Author
    Christo Brandbruggies

    Ek's bly jy lig ook jou mening Johannes, maar my common sense tune my dat om jou gesig vol piercings te skiet die eintlike sign van insecurity is, miskien die ouens wat nie rerig vriende gehad het op skool nie, en toe besluit het om nipple ringe  te kry en boom te rook. En ek, nie die guts om oorsee te gaan nie? Wat de fok het dit met my dislike in sokker te doen? En jammer ek kon jou nie laat lag nie, die doel van die post was eintlik om dinge uit te wys wat iriteer. Sal volgende week 'n paar grappe opsit, 'n nar outfit aantrek en 'n fokken hasie uit my hol uit trek, net vir jou. Happy?

  10. malwetter

    Ek reken daai move is pure jagsgeit,met die verskil dat da n neiging is na die gay gedeelte diep binne hom! LEKE SIF! Peersings is vi gays! Viva vorewa!

  11. BarbertonHeks

    hoopelik was jy dan die arme  hasie… Hy is onskuldig… lol

  12. lippeleklekker

    Arme hasie ja….Ek dink die hasie gaan nou piercings kry…hasies moet kak insecure voel as hul uit n gat uit kom.

  13. Strip

    Hahaha. Hy moes hom  n PIELEWAPPER gegee het. Dis so 10 desibels hoër as daai Poesklap!

  14. Ouma Meelbol

    Gee vir Johannes 'n poesklap. Daar is mos altyd so 'n ou bitterbal in geselskap…. 

  15. malwetter

    Hasies is mur skaars deesdae vandat olifante hulle vir tampons gebruik! Hulle moet die blixms begin beskerm,en nee fok n peersing is net so goed soos n foken oortag van bees! GEEN FOKEN PEERSINGS!

  16. Uncle

    Kyk ek hou van rugby en sokker en krieket. Ek kyk UEFA CL en Prem, en ek volg die Bulle. Vir fokken jarre al. Mens kan beide sokker en rugby geniet mits jy nie 'n poes is en die ander een altyd slegse nie. Dit maak geen verskil aan die feit dat Brandbruggies fokken snaaks EN reg is oor die tipiese losers met hulle replica kit nie. 99/100 van daai dudes weet fokol wat daar voor hulle aangaan nie en hulle het nog nooit 'n scouser of 'n manc in hulle lewens ontmoet nie. En moenie eers met die gerekte ore begin nie. Dis sommer net plain fucked up.

  17. poes hoer

    stem 100% saam , sokker is doos kak en ‘n gevreet vol ringe en studs lyk altyd poes lelik. Loop kry vir jou ‘n spieel en vra jouself hoekom jy so fucked up is , my fok man !

Gooi Comment