Kief tyd in Kuwait

In Briewe deur griffin7 Eiertjies

Hello WKJ!

I’m a South African expat now working in Kuwait ( was born in Bethlehem in Vrystaat and worked in JHB before moving over to Kuwait on a contract). Ek verstaan en praat Afrikaans baie goed maar my grammer etc is nie altyd die beste nie, so ek vra om verskooning vir die Engelse email.

I’ve been in Kuwait working as a banking & finance lawyer for 4 years now and I follow your blog daily. I’ve also managed to introduce your blog to some of my SA friends here in Kuwait and Dubai and they too follow your site regularly. I think your site is AWESOME…kak snaaks! I also love your Friday “Kom ons fokken duik!” entry (I look forward to it every week!) and your “kak job” posts;  Speaking of which, I have a jpeg pic of a “kak job” please let me know how I can email it to you as an attachment
and you can decide whether you want to put it up on your site (no need to credit me  on the site or anything like that, just thought it would be cool if I could contribute  something).

Take care,

John

Kak job!


Hi John,

Shot vir die foto. Lawyers moet mos altyd mense help wat in die kak is.

Ek hoop nie jy moes hierdie ou help nie.

Shot,

griff.

Hierdie post is 94 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,396 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKief tyd in Kuwait

Comments

 1. Jacques

  He was looking for the lawyer – hah

 2. Wes

  Oh TOS daai olifant kraam uit n brug baba!!!!

 3. Chris

  Daai ou sit nog in die kondoom vas of is dit n reenjas??

 4. balhare

  as die polisie hier aankom word ouens aan die weerskante gearresteer want die middelste ou is kla ini kak

 5. M&m

  John jy jok nou dik heavy baie ek bly ook in kuwait en dis min kief hier, ek sien gewoontlik net voete uit steek as die olifant polisie in die dorp is! FYI in die land is hoertjoopies illegal nevermind daai man size oortrekkertjie vir die olifant grondpad!

Gooi Comment