I love wors!

In Fokken Zef Videos deur griffin27 Eiertjies

Ek wil graag sien hoe die huilerige persoon wat in sy broek gekak het oor die Roman’s Pizza advertensie wat van die TV af verwyder moes word vir Youtube mail en smeek dat hulle dit daar ook moet afhaal. Dis maybe nie die beste ad op TV nie, maar fok my vlinderslag, dis ook nou nie jou top tipe ban-the-bra tipe vibes nie.

Jy gaan jouself nie vol tomato paste smeer en aan die konstitusionele hof se hekke vasketting nie. Al het jy net 1% tolerance vir humor, sal jy bloot jou skouers oplig aan aanbeweeg met jou lewe en daarmee deal. Jy weet, soos ‘n grootmens. Of jy kan jou hart uitstort in ‘n traanbevlekte brief aan die Advertising Authority en hoop vir die beste. Moerse, dis nou van die TV af.

Vandag sien ‘n extra 15000 mense dit Youtube.

Party mense se stokke sit sommer dwars in die poefenjors.

RRRRRRrrrt!

Hierdie post is 217 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,275,014 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinI love wors!

Comments

 1. Danie

  Ek't eers gelag vir die ad. Nou lag ek vir die 'volksvader' en al die mense wat daaroor kla. Fokkit, ek wed my linkerbal die ballie is afgetree en probeer desperaat 'n manier kry om sy vrou te impress sodat hy kan score. "Ag pappie, jy's tog so 'n goeie man. Bring daai Jakoppie hier dat mammie bietjie liefde gee…"
   

 2. Evert

  WTF!!!!!????
  As dit nie 'n plaaslike vervaardigde advertensie was nie, sou niemand seker fokkol gese het nie. 

 3. lippeleklekker

  ai tog—-Eks bly dis af,want gots dis n bank kak,maar dis al hoekom ek bly is dis af,ek weet nie wat die bra se pyn is nie.
  HY miskien n telefoonpaal in sy gat op.

 4. Benzarto

  Nobody got a sense of humor these…WTF???
  Ek bet julle dis een van Profeet Mohammed se volgelinge wat dit laat verwyder het….Die mense is seriaaaaas!!!

 5. Jagse_Karel

  Dit is sommer fucked up, wat van my reg om tiete en kwakkas op tv sien. As die versuurde bliksems nie daarvan hou nie moet hulle dit net nie kyk nie.

 6. Evan

  Kan net n Vet huisvrou wees wat nou we so tekere gan………Gan groot of gan kerk toe

 7. dee

  party poese het net fokkol sense of humour nie. seker so vet poes wat nie n naai kan kry nie!!

 8. louise

  I love wors!!!  🙂  Ek is 'n afrikaanse vrou, en die ad offend my glad nie, dis moer snaaks. die ou doos wat gaan kla het het fokken serious issues! wtf???!!

 9. Evert

  @Evan – "Gan groot of gan kerk toe"
  Classic!!!!!!!!!!!!

 10. Poespoep

  Hy moet met ietsie kleins gepoes word…… Soos ‘n watertoring…… Kont.

 11. Micheller

  Dis omdat sy haar pizza in Engels moes bestel het dat sy so dom oorgekom het. Kyk, waar is die AWB nou? Eers Mnr Visagie en nou die arme blondine.

 12. ThinnLizzy

  Ag jassas, wil die verkrampte fossiele maar nie net op die donnerse platteland gaan bly, sonder TV, sonder ligte, sonder fokkol. Net kerk vir julle pappie, vir oggendete, middagete & sommer aandete ook . 24/7. Fokken kry vir jou, doos!!!
  Ek like die ad – ek dink dis poessnaaks.

 13. anarchy2007

  Volgende is seker die Nando's add met die tiete.

 14. zephyr

  Ek is 'n dik huisvrou en dit is vir my moer funny gewees.  

 15. kat poes

  watse fokken ad ?! ek het dit nooit gesien nie ! ag nee kak man …

 16. Amazed

  Who knows this guy – Westley van Straten – according to the ASA website, he's the complainant.  What a life he has….shame.  Wondering if it's the Westley who comes up on a Facebook search – the guy with the blonde in his profile pic?  LOL

 17. Melktert

  As daar enige iemand is wat moet tune dan is dit al ons blonde chiecks. Eks een van hulle.
  Ek dink dit is n sha na na add.
  Daai dude is n drol.

 18. Maaskaas

  Maar Griff, ken jy nie daai girl nie? Ek verbeel my ek't julle so paar jaar terug in Tings raakgeloop…
   

 19. Johnny

  Ek het die dom doos se complaint gaan lees op ASA se web. Wat 'n kont!!

 20. Werner

  Vir iemand wat so gereeld oor spelling hoereer: korrek het twee r’e…

 21. Tshepo

  Ek het die knapie gaan soek maar hy is nie op facebook te siene nie…

 22. Westley van Straten

  Vir die wat nie v/d advert gehou het nie – hy's af. Vir die wat nie van my complaint hou nie – byt my.

Gooi Comment