DHF, Jack Parow, Thieve, Wedding DJ’s by Assembly – wen kaartjies.

In Kompetisie deur griffin10 Eiertjies

Al hierie blare en nog meer gooi ‘n dik jol by Assembly in Kaapstad, Saterdag 29 Mei. Jy gaan in elk geval halfpad gekettie wees na die groot rugby, so jy kan maar net sowel all-out gaan. En nou kan jy tickets score.

Ons gee twee double tickets weg, komplimente van Die Heuwels Fantasies. Vertel ons hoekom jy die tickets moet wen, sommer in die comments. Die twee marabsies met die beste of mees oorspronklikste antwoorde wen. Om R140 te score is beter as ‘n skop in die pille.

Wenners word Vrydag lunchtyd bekend gemaak.

TRINITY_KNIGHTS01

Hierdie post is 83 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,271 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDHF, Jack Parow, Thieve, Wedding DJ’s by Assembly – wen kaartjies.

Comments

 1. Jakes

  Ek dink die blote feit dat ek stiptelik elke oggend op jul website gaan en my broek bevuil van al die lag oor jul grappies en comments besoldig my n kaartjie. Jul website rock!!!!
  Gee my asb. n kaartjie of ek vat jou aan jou studio……..

 2. Evert

  Jakes -net ietsie in jou comment
  – "my broek bevuil"? WTF?? Is dit soos om in jou broek te kak? Of om jouself te bekak?
  – "website rock" Try eerder, 'dis poes goed'.
  (opbouende kritiek)

 3. go4

  ek verdien die kaartjies, ek bly loop aftsand van assembly en kan dus proper gesuip raak en die awesome "konsert" geniet en dan rustig op my ore huis toe seil. dankie!

 4. kenny

  Ek dog Jack Parrow speel in Jo'burg met Seasons Wither ?

 5. Smee

  Ag fokkit gee dit maar vir go4. Ek sal maar hier in Richard se Baai bly en Jack se cd stukkend luister. Jack kom maak 'n draai in KZN. Dis Vanderbijlpark by die see ek se. Zefgatte net waar jy kyk.

 6. SuZ

  Gee my net die fokken kaartjies, want ekt 'n doos en tiete.
   
   
  Nou

 7. Author
  griffin

  Hy speel by altwee. Gaan sy poes af vlieg.

 8. Gorilla

  Die enigste ding kakker as Kurt Darren is om huis te trek! Ons het sopas van die Oos Kaap terug na C for the A gemove, en was dit traumaties, met n kar wat lyk soos n botaniese tuin vol van de plante,en pasesiers wat bestaan uit, n hond (wat ek oortuig is ADHD het) en n Belgier wat allie pad groter joints as Jack Parrow rook, is ons uiteindelik hier.  Dis ons eerste naweek terug so fokkit, bring daai tickets!
  oor en uit en vrede (peace out)
  gorilla

Gooi Comment