Dans Dans Dans! Jack Parow ft Francois Van Coke

In jack parow deur griffin16 Eiertjies

Checkityt, dis Jack Parow se nuutste music video. Sorry mense, maar soos wat mens balkanker week kry, hou ons Jack Parow week hier op Watkykjy. Ons het ‘n paar lekker entries gekry vir die Jack Parow CD kompetisie. Hou aan goeters stuur. Maandag maak ons die wenners bekend.

Hierdie post is 167 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,211 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDans Dans Dans! Jack Parow ft Francois Van Coke

Comments

 1. Schalk

  fokkit, kwaai….man, kwaai!!!
  het iemand dalk daai dansers se nommers??

 2. JP SW@RTSKAAP

  Ja schalk bra dai girle is kak reg! Griff Hook vir ons nomers daar op

 3. Luigi

  Ek dink dis crap, die video en die song. Francois, what were you thinking bra?

 4. frankie

  lekker – maar daai naaier van coke fokkin vloek net die heeltyd – hy het dit totally vir my gespoil – moes daai poes sommer innie woestyn gelos het – van coke , hy is nou n fokkin kaartmannetjie nadat hy n paar lyne geschnarf het – wat n wanker !!

 5. Matthew

  frankie wat die fok rook jy ou!??? hy het die ding fokken awesome gemaak

 6. J Bru

  Die song is die fokken shit bru god ek drink sommer by die werk as ek die fokken goed luister nie tyd om te wag tot vinaand nie

 7. JC

  Hos J Bru, ek wil saam drink!!!!!
  Lekker vars video die, FOKKEN POES MAIN  my blare!!!!!!!

 8. Carel

  Hey Luigi
  Straight to the point bra – You poes ou pel! Hierdie is n fokken hit song you naai! DANS DANS DANS,EK WIL FOKKEN FOKKEN DANS!!! Francois ons fokken like dit brother! Fok die konte wat anders dink! JACK giftig brother! Jack\Francois & Francois\Jack Fokken duidelik ons almal wil nou net FOKKEN DANS!!!!!!

 9. Carel

  Hey Frankie, smaak my jy FOKKEN DANS op jou eie! LOL! JACK PAROW for PRESIDENT!!!! DANS DANS DANS EK WIL FOKKEN DANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. gothcatgirl

  shit hot.  kwaai befok.  my kantoor gaan gou gatvol vir my raak met die tune.

 11. J Bru

  God ek het die song seeker al 200keer geluister vandag raak net nie gatvol nie DANS DANS DANS EK WIL FOKKEN DANS MY PIEL SO LANK SOOS N PUTTER LOLZ

 12. le roux

  Jack Parow rules but the video is KAK! 80's in the worst possible way. Hey, maybe it's a tribute to Arnold Vosloo.
   

 13. kaaskop

  Cool song but that dude singing dans dans dans sounds fucking faggy.

 14. Roxtar

  Dis kak sexy en geskiet in die Duine waar ons Sandboard!!!! 😀

 15. dukpiel

  ek gaan fokken nou i cd koop! poesdadelik!

Gooi Comment