Liewe Daily Star UK. Fok u.

In Snotstories deur griffin28 Eiertjies

Aan die ouens by The Daily star in die UK

freedomJulle gaan so fokken tekere oor die aardbewings, mense slagting, race wars en bloedbelope machete paaie in Suid Afrika. Ek weet nie wie die ongelukkige outjie is wat voor in julle loltrain gesit het nie, maar iemand moes ongelukkig agter daardie persoon sit om al daai kak deur 'n dun gekraakte strooitjie uit sy hol te suig en op koerant papier te krap.

Ek wil julle net inlig dat julle in 2012 die Olympics gaan gou. Ek herinder julle ook dat julle modder eiland so rukkie terug in die plague1nuus was oor bomme wat gebars het op julle Wombles treine netwerk onder en bo die grond. Die terries het julle shit kom opblaas omdat julle prime minister elke register periode gaan red rocket speel het agter die pawwies met George Poes van La'Merika. SA is nie te veel ge-worry oor atlete nie, want ASA is in tatters, so ons sal seker niemand oorstuur nie, of te laat wakker skrik.

Ja, ek stem saam en almal weet dat een of ander pommie ge-lem gaan word vir sy selfoon met 'n Orange simkaart of dat jou Avis kar in 'n pothole gaan verdwyn sodat jy aan die ander kant van die aarde by China uit kom, maar fokken lusiter mooi vir ons: Dis nogal fresh van julle om SA uit te maak as 'n vlammhel van aardbewings, pestilensies en hurricanes as die kanse dat julle aangeval gaan word deur terroriste in 2012 omtrent 2010 keer groter is.

plague2Julle moet egter nie worry oor die terries julle gaan aanval nie. Daar is 'n veel groter scary ding wat gaan gebeur met julle – mense wat gaan skiem dat julle aangeval gaan word gaan fokof vir hulle eie veiligheid. Ek praat hier van professional mense, my larnies. Julle grootste threat is tandardse en meer spesifiek tandartse van Suid-Afrika. Hulle is die beste in die wêreld en meeste van julle dentist is SA expats. As hulle fokof gaan julle tande vrot. Wanneer jou tande vrot kan julle nie daai kak harde vleis van julle kou nie.

Wat gebeur volgende? Jy hou op vleis vreet en jy kry 'n yster tekort in jou bloed. As gevolg van yster tekort fok jou bleek en rooi plague3velletjie uit en jy begin lyk soos 'n kameelpoes wat 6 jaar in die Sahara woestynwind gestaan het. Dan volg die Black Plague en julle is terug na square one toe – die financial "free" world druk julle 'n toffie en julle word afgesny. Die hele fokken UK lyk soos 'n scene uit Oliver Twist. Vrot velle, tande, gesigte, voete, ballas en piele.

Teen die tyd dat julle soortvan herstel, het die sea leavels so gestyg dat meeste van julle verdrink het. Die bietjie van julle wat oorbly is bang vir die stygende water en julle moet na die Scotish highlands toe vlug. Daar aangekom is dit nie so maklik nie, want julle moet teen Mel Gibson fight vir grond en daai ou like nogal heavy van sy freedom. Vir 400 jaar word julle enslave en deur die Skotte na Afrika uitgevoer om in ons tuine te kom werk.

Waar het julle enigsins julle feite gekry of het julle Vicky Pollard se huiswerk gesteel na 'n broeknaai en geprint omdat een of ander plague4journalist te ge-fokken paaint was om sy bliksemse werk te doen?

Dis nie net julle wat kan kakpraat nie. Ons Suid-Afrikaners is die konings van kakpraat. As jy nie verstaan wat hier geskryf staan nie, vra 'n Suid-Afrikaner om vir jou te vertaal, want daar is poesbaie van ons daar.

O ja, nog een ding: Ons is gatvol vir julle fokken kak "Don't kill me, I am not the boer" t-shirts waarmee julle uitslaan by OR Tambo. Hou aan daarmee en ons los vir julle so paar manne wat vir julle uitkyk by International arrivals met "Come get your poesklap here" t-shirts om julle bietjie wakker te klap.

Julle moet fokken lekker wees. Ons vat nie kak nie.

Hierdie brief is namens al die mense van Suid-Afrika wat saamstem met al die kak wat in hierdie brief staan.
griffin

Hierdie post is 202 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,164 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLiewe Daily Star UK. Fok u.

Comments

 1. Micheller

  …. "Julle moet fokken lekker wees…" awesome.
  een van my gunsteling dinge om te se… "jy moet fokken lekker wees"
  Afrikaans is fantasties!
  Dankie Griffen, daai is n siek koerant!

 2. Johan

  Iemand al gecheck dat as jy van ver af (minus die smallprint) dai shirt lees tune dit mooi groot "Please don't kill the boer"
  Subliminal messages?

 3. DMDad

  Of die pommies kan na my to kom vir hulle poesklappe. Ek is 'n Skotsman gebore en ek sal as Skotsman sterf, maar ek is ook so gatvol vir hulle kak en kakpraat van SA. Ja, daar is probleme hier, maar daar is net soveel probleme daardie kant van die meer. Dis g'n wonder die Skotte haat die poes-pommies so baie nie…hulle is almal dose, selfs die wat nog nie gebore is nie.
  "God save the queen"???? Fok dit. God bly in Skotland en hy kak elke dag op haar Balmoral gras.
  Moet ook nie vergeet nie, ouens……Mel is 'n Aussie, en die Skotte haat hom ook want hy het ons geskiedenis so bietjie "writers license" gegee vir sy fliekie. Hy kan ook maar kom vir sy poesklappie…

 4. Jason

  Ek het per ongeluk "World's Naughtiest Fucking Kids" of so iets raak gekyk die ander dag. Britse Werfetter #1, poppie van 17 iewers uit haar mamma se popol gekruip, slet werk nie (sy't al klaar kind iewers uitgekak in ruil vir dwelms), gaan nie skool toe nie, suip en rook en gee haar ouers kak, en die BBC maak nou n program daarvan. Vir shits and giggles stuur hulle die tefie fokkin Amerika toe om met n Mormom familie te bly. Hulle druk ok lekker paar kameras in almal se gesigte in om die hele gemors op te neem. En dan om die hele fokkin wéreld uit te saai. Fuck me – those Brits have done themselves proud. Again.
   
   
  *Fok, dis lekker om in Afrikaans te skryf en te vloek soos Tannie Stiene! Fok ons almal.

 5. Jason

  Ek het per ongeluk "World's Naughtiest Fucking Kids" of so iets raak gekyk die ander dag. Britse Werfetter #1, poppie van 17 iewers uit haar mamma se popol gekruip, slet werk nie (sy't al klaar kind iewers uitgekak in ruil vir dwelms), gaan nie skool toe nie, suip en rook en gee haar ouers kak, en die BBC maak nou n program daarvan. Vir shits and giggles stuur hulle die tefie fokkin Amerika toe om met n Mormom familie te bly. Hulle druk ok lekker paar kameras in almal se gesigte in om die hele gemors op te neem. En dan om die hele fokkin wéreld uit te saai. Fuck me – those Brits have done themselves proud. Again.
   
   
  *Fok, dis lekker om in Afrikaans te skryf en te vloek soos Tannie Stiene! Fok ons almal.

 6. Christo Brandbruggies

  Haha goeie werk.  Wat de fok gaan met daai bra aan wat langs Mel Gibson op die flokatie le? lyk soos fokken Dawn of the Dead scenes my bra..

 7. Theo

  Ja daai fokken t-shirt het my ook laat befok raak – en check dis almal n klomp dik fokken donners.
  Hulle peet-pa's se beste ploeg-hoenders se poese…

 8. laageen

  God maar julle mense is snaaks. my spaanse vrou het nou vir een poeskap kom gee omdat ek die hele huis wakker gelag het. ek het vergeet om hulle deure toe te maak voordat ek gou kom kak rook en dagga lees. gedog sy gaan my kom deep throat, not since the 90s.  eks al vir 11 jaar in spanje en dis fokking naby die huis.ek is elke 3 maande in Sa vir week en dis nooit genoeg nie.  Ek weet hoekom die colourds hulsef cape spaniards noem. net om vir Griffen hartlik te bedank vir n diep lag. die ander comments was ook masepoes snaaks. Eks besig om n groot wit olifant te maak in Devon. Wanneer ek my geldjies kry is julle almal genooi vir n week in ibiza
   die wit oli gaan 400 casualties los !
  moenie worrie nie, nie een suid afrikaner nie.
   PS ek voel regtig dat hierdie artikel in engels vertaal moet word, ok dit verloor poes baie trefkrag met die oorswaai na n swakker taal…die boodskap is steeds uitstekend en ek voel dit sal net regverdig wees as hulle dit ook moet lees. ek sal my 7 jarige dogter vra om die spaanse vertaling te doen. eks te fokking lui. sy gooi daai taal. viva SAFRIKA.
    

 9. kakapoefie

  Hahahah—poes mooi my ou!!!!.
  Ek wil nog hoeka n paar pommies bliksem.Ek dink almal wat een van die fokkers met hulle hempies sien moet hulle net byloop en n poesklap gee.Fokken pommies dink mos almal se kak is hul comedy.
  Gin wonder die IRA het die bliksems so gebom nie

 10. kakapoefie

  ek dink alhoewel ons gaan miskien daai vrouman van ons olimpics toe stuur

 11. Benzarto

  Vertel die fokken souties!!!
  Hulle moet nie kom kakpraat oor ons land nie,as daar gepraat moet word,deon ons dit self.Griffies jy rrock..hoop ou Brown kon dit verstaan!!!

 12. MrKlinkBlink

  Dis absoluut moederpoesmoerfokken tyd dat iemand die mense se dat dinge eintlik baie lekker is hier in Suid Afrika.
  Dis dalk volgens hulle maar lekker kak hier, maar ons mense is almal mooier as hulle.
  Hulle kan maar met hulle wit tendense anderkant die dam bly en in bossies gaan kak.
  Dont touch me on my studio !!

 13. Joe Poos

  daar is fokken min dinge so snaaks en insiggewend as 'n afgepiste Griffin. 10/10

 14. Emil

  Ek het opgehou tel hoeveel keer ek my kop instemmend geknik het. Mooi, man!

 15. Stan

  Such a pitty that can't be translated into English. I am crying with laughter, and I can only share it with people that can speak Afrikaans.

 16. Felix

  Dis nou fokken kwaai tune die voken eter's straight ekse. Blerrie pom's …Suid Afrikaners Skrik vir niks. En dit kom van 'n Darkie Ou. Zef Kwaai.

 17. rooinic

  Ha ha. Druk die Google 'translate' knoppie om met julle Engelse vrinne te deel. Poesklap en broeknaai onvertaalbaar, maar die vertaling van George Poes spot on.

 18. mientjie

  Dit was nou moerse en in die kol, het my dag gemaak!!!!!!!! Wat is lekkerder as om met so 'n gelag die dag te begin.
  Nog meer daarvan.
  Griffin BO!!!!!!!

 19. Me

  Ek is geskok oor my mede Suid Afrikaners se taal!!  God se woord sê: Daar moenie vuil taal uit julle mond kom nie. Wat nog te meer dit op 'n webblad pubileer om ons jong kinders daaraan bloot te stel as hul hierop afkom. Ek is seker jul is nie so grootgemaak nie.  Jul is 'n verleentheid vir Afrikaans

 20. Prof. Bokdrol

  Ja, en jy is 'n verleentheid vir die mensdom – "pubileer" is blykbaar vir jou 'n te groot woord om reg te spel, so probeer iets eenvoudiger, soos "poes"…poes.

 21. Prof. Bokdrol

  Terloops, betreffende die hoof-tema van hierrie bladsy: ja, die klomp moederfokker Pommies wat daai tos geskryf het sukkel nou nog om die eier van hulle gesigte af te skraap, so dik sit dit – nevermaaind dat hulle span hulle naam lekker haaskont gemaak het nie – sou graag 'n bratwurst in elkeen se gat wou opdruk nadat Fritz en Hans hulle 4-0 opgefok het (en ek kyk nie eers sokker nie…)

Gooi Comment