Ek gee op…

In Briewe deur griffin

FOK … ek gee op. Ek sien almal op faceboek het 'n ding of twaalf te se hoe ons as Afrikaners gaan kak onder Julius en die ANC en Zim en en en … Ek wonder hoekom dink ons Afrikaners hulle is so spesiaal dat net hulle geteiken word ??? Laas wat ek gesien het is almal besig om geaffekteer te word deur "crime" — wit / geel / bruin / Engels / ens.

Ons moet altyd onthou as jy nie geraas maak nie gaan niemand oplet nie. Enige geraas is beter as niks – Julius raas, daar is party wat hom haat maar ander wat hom volg … ons noem dit "publicity".

Ek worry, ek worry oor my kids en oor almal — alle Suid Afrikaners wat net 'n goeie lewe wil he. Ons Suid Afrikaanse kunstenaars kan sing tot hulle blou is (SHOUT!!) – dit gaan fokol help. Ons het iemand met 'n groot bek nodig wat net 60% van die tyd sin maak. Iemand wat nie kak vat nie. Nie heeltemaal 'n poephol nie  – net 'n gewone cool vol self vertroue ou.

Cheers.
W

Hierdie post is 135 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,225,927 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinEk gee op…