Die Antwoord – Interview by Coachella (Xeni Jardin)

In Die Antwoord deur griffin20 Eiertjies

Hos-hos!

Die Antwoord het die afgelope naweek in die overseas ge-jol by Coachella en die crowd van meer as 75000 mense het fokken bos gegaan. So much vir konte se teorie dat niemand na hulle sal luister of hulle sal verstaan nie.

It are not matter, poes.

Xeni Jardin, daai lekker goose van BoingBoing.net het weereens met Ninja en Yo-landi gesit om bietjie te chat. Sy was gaaf genoeg gewees om my vanogged ‘n mail te drop en het spesiaal vir ons (wat haar overseas is) die interview gaan drop op Youtube omdat dit bietjie tos was om live te kyk. Die average South African word mos maar nog steeds deur interweb spoed ge-deep throat.

Die interview is 22 minute lank en seker die langste “TV” interview wat hulle sover gedoen het, so buffer maar daai outjie vir rukkie. Gaan maak ‘n koppie tee, tand so paar Marie Biscuits en vang ‘n dratie terwyl hy laai.

Check vandag later ook BoingBoing.net uit vir ‘n klomp fokken foto’s van Coachella ook.

landi

Hierdie post is 171 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,574 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Antwoord – Interview by Coachella (Xeni Jardin)

Comments

 1. Wally

  Hey Griff, is dit bietjie mango groove in die agtergrong so by  12:53????

 2. dievraag

  1 month wonders ….  volgende maand worry niemand meer oor die mense nie. … jammer die antwoord, maar julle sterretjie het geval

 3. dievraag

  ons kyk maar  … volgende jaar kom bedel die antwoord brood hier by my pozzie

 4. Dave Sanchez

  @dievraag.. gelukkig bly jy net dievraag en die antwoord nie…  ek raak so poesig vir iemand wat sekerlik fokol kreatief in sy lewe bereik het en dan ander ouens slay!  match wat die antwoord gedoen het.,..  nie een die praletones, nude girls of krut darren het al ooit by so groot festival gespeel nie.. selfs nie eens ons golden boys,, Seether nie.. en dit sonder n album deal.. sonder n song op die radio.. en seker in minder as n jaar… sou die vraag…match dit en dan praat jy,., anders gaan naai vir malema op jou studio ok?

 5. fungai

  ek is net so facinated en bly oor interview soos die ander fans, maar dis tot 'n mate jammer dat hulle enigsins interviews doen. die mystery om niks van hulle te weet nie en word-of-mouth hier en daar bietjie inligting kry by vrinne was pretty cool. anyway. fok julle naaiers.

 6. Author
  griffin

  Jy weey nog steeds niks van hulle af nie, relax.

 7. Author
  griffin

  Die Antwoord fokken maak nie political rally tunes nie. There is more than politics out there, regtig.

 8. Hang Ballas

  Dievraag, jy het sopas n baie goeie onderbroek van my opgefok.
  Jou haatlike vejayjay neus, tipies "afrikaner" wat niemand iets gun nie. Ek dink die Antwoord is besig om ground breaking shit bymekaar te sit en jou negatiewe houding suig erg piel.
  Jy dink seker die brood en botter kunsteNAARs by die huis genoot skouspel is lekker piele.
  Jy maak my ongelooflik gal braak kotsig.

 9. Kameraad Mhambi

  Alles in ZA is political. District 9 is political. En Grif hulle tracks is klaar political, Zuma feature, ET feature, hulle nuwe beste pel, meneer chocolate starfish etc. Maar Juju is missing. Political moet nie met ernstig verwar word nie.
   

 10. Author
  griffin

  Ek dink jy moet The Tale of Scrotie Mc Boogerballs kyk.

 11. AriG

  Ek dink die Antwoord is bedonnerdpoesnaaicool!! Love hulle al van die begin af, toe het een dom poes ook net gese hulle is maar net 'n joke, die fad sal oor waai,more is hulle niks. OOOps, toe waai die fad oor Amerika toe in 'n festival vas van 75 000 mense!! DieVraag moet moet liewers vra hoekom hy so 'n groot kont is…

 12. die vraag

  75 000 mense in USA ..whoopie … fok man, meer mense gaan kyk Wynand Olivier by Loftus …  die antwoord het nog net so 'n maand of wat van fame…enjoy it guys

 13. St ARIG

  whoopie 75 000 by USA. Fok man, meer mense gaan kyk vir Wynand Olivier by Loftus. Nog  6 maande en die antwoord is net nog 'n band met 'n paar $$ in die bank, maar niemand onthou hulle meer nie

 14. Author
  griffin

  Praat next time uit die ander gat uit:

  “Loftus Versfeld is in the heart of Tshwane/Pretoria and currently has a seating capacity of 50000”

 15. Tamagotchi

  Wow, nooit geweet Ninja kyk anime nie… Pom Poko se musiek?! awesomeness!

 16. Niksbeter

  @Dievraag, bra moenie jaloers wees oor ninja se piel en eiers groter is as joune nie.. Jy wens jy was hulle en raai wat hulle gee nie n vok om wat jy van hulle dink nie hahaha hulle is duk in die zak, ry jy n matte swart scoobie??? Zef666gp pappie daai konte kar het al in my jaard gestaan soo gam trek n bruin streep in iemand anders se broke jy jaag net ons fans se bloeddruk op… Geniet balsak

Gooi Comment